Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Az a gondom,hogy gsm bolti az S4-em, az Arab Emirátus-ból hozta be valaki. Legalábbis ez van az adatlappán. 1 év GSM bolti garanciát adtak rá amiből még van szűk 10 hónap. Ha be ég a kijelző akkor hogyan cserélteti ki a boltos a kijelzőt, ha nem Magyarországi a mobil? Semmi garancia papír nincs hozzá,csak amit a gsm boltos adott.
-
blt.62
őstag
Lehet, hogy igazad van,de S3-am volt előtte és csak nagy bukóval tudtam eladni a be égett kijelzővel. Természetesen mire be égett lejárt az 1 éves gari. Sokat játszok a mobiljaimmal,és állandóan élő hátteret használok ami egy sötétebb hátterű mozgó földgömb. Nagyon félek, hogy be ég majd az S4 kijelzője is, és mint itt feljebb írták ez így is van egy fél éves mobilnál. Azért felesleges S4-et vennem aminek egyik erőssége a gyönyörű kijelző, hogy levett fényerővel használjam. Ezért gondoltam a G2-re (vagy HTC ONE de ennek rossz az aksija), mert ennek biztos nem éghet be a kijelzője.
-
blt.62
őstag
Hétfőig kell döntenem,hogy cseréljem-e az új S4-em egy szintén új G2-re. Átlagos használat, ritkán fotó és zene. Sokat játszok a mobilon. Fontos,hogy szép kijelzője legyen (az S4-nek nagyon tetszik),jó anyaghasználat, jó legyen médiában is. Ezért is nehéz,hogy nekem megéri-e cserélni? 2 hónapos GSM bolti az S4-em 1 évi bolti garanciával,mert Arab országból hozták be (ettől félek kicsit) az S4-em. A G2 vadi új, de arra is 1 év bolti gari lenne. 11 ezer ft-al kellene toldanom az S4-em.
-
blt.62
őstag
Az S4-ben nincs olyan funkció.hogy "Vendég mód"? Mint az Lg G2-ben? Hogy csak bizonyos funkciókat lásson az akinek odaadom?
-
blt.62
őstag
Érdeklődnék! S4-em van most vettem újonnan. Semmi gondom vele igaz kicsit félek a kijelző beégéstől. Az ismerősöm LG 2.őt vett most (vagyis az új S4-ét cserélte le) és elvan ájulva tőle. Azt mondja,hogy mindenben (kivéve kamera) jobb mint az S4. Aksija közepes használattal min.2 nap,kijelzője szebb, sokkal gyorsabb. Igaz lehet ez? Ennyire jó lenne a G2?
-
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani,hogy hogyan lehet beállítani,hogy ne automatikusan kapcsoljon be a wifim? Csak én kapcsolhassam be ha használni szeretném.
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #28741 üzenetére
Köszi!
Néha meg olyan van,hogy hívásom van, veszem elő a zsebemből és már hallom a hívó hangját vagyis attól veszi a hívást ha hozzáérek a kijelzőhöz. Mondjuk ez ritkán van. Sokkal többször van az,hogy nem tudom felvenni hiába húzogatom a kijelzőn az ujjam. De kipróbálom amit leírtál. Már be is állítottam. -
blt.62
őstag
Nálatok nem szokott olyan előfordulni,hogy híváskor nem tudom felvenni mert hiába húzogatom az ujjam a kijelzőn nem reagál rá. Ilyenkor mit tudok tenni,hogy ne utasítsa el a hívást?
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan élő időjárás programot ajánlani,amit kilehet tenni élő háttérként és van olyan szép a grafikája mint a HTC-ben lévőnek? Az S3-ban volt a "szélkerekes" élő időjárás,de az S4-ben ez nincs benne.
Jó lenne ha olyan óra widgetje lenne, hogy amikor az órát megérintem akkor kapcsolja az ébresztő funkciót.
Léteznek ezek? Miért vették ki az S4-ből a régi gyári élő időjárást? -
blt.62
őstag
Tudnátok egy olyan végtelenül egyszerű programot,amivel titkosítani vagy jelszóval tudnám védeni a képeim és a videóim a mobilomon? Utálom,hogy bárki megnézi az S4-em mindig belenéznek a fotóimba. Jó volna ha magyar menüs lenne,vagy ha angol akkor legyen nagyon egyszerű,mert csak ezt a két dolgot kellene védeni valahogyan.
-
blt.62
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtárnak!
-
blt.62
őstag
Maximálisan igazad van. Ezek a hatalmas és gyönyörű kijelzők eszik az aksik üzem idejét. Kit érdekel? Nem sátorban a pusztán lakik az ember, az a lényeg, hogy estére amire hazaérek tölteni tudom. Hol lenne az, hogy nem talál az ember áramforrást estére? Ha valaki valóban nem talál áramot (vadász,erdész) akkor már lehet kapni külső aksikat is.
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #26828 üzenetére
Oké. Köszi nektek.
-
blt.62
őstag
Na ezeket találtam az S4-en.
Eszköznév: Galaxy s4
Modell száma: GT-I9505
Android verziója: 4.3
Alapsáv verziója: I9505XXUEMK9
Kernel verzió: 3.4.0-2082040
se.infra@SEP-126#1
Thu Nov 21 15:13:46 KST 2013Build száma: JSS15J.I9505XXUEMK9
SE for Android állapota:
Enforcing SEPF_GT-I9505_4.3_0014Secure boot status:
Type:SamsungUnited Arab Emirates
TRA ID: 001633308
TA: 00000000/00Így már megvan a válasz!!!!!!
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
Az enyémben benne van a naptár beállításban a muszlim naptár beállítás. A tiétekben is? Mitől lehet ez?
-
blt.62
őstag
Az S4-nél belehet állítani, hogy alapból a micro sd kártyára mentse a fotókat és videókat?
A HOX-ról átmásolták a képeim,de a legtöbb kép duplán jelent meg. -
blt.62
őstag
Az én S4 mobilomban a naptárnál benne van a Muszlim naptár opció. Ez hogyan lehet? Talán Arab a mobilom?
-
blt.62
őstag
Köszi!!! Isten vagy. Így már tökéletesen működik.
Te próbáltad már? Egyből foglaltat jelez,vagy mondja hogy a hívott szám nem kapcsolható? Ezek volnának a jók,mert ha egyet kicseng és utána jelez foglaltat akkor sokan azt hiszik,hogy kinyomom őket. Pedig néha kell egy kis nyugalom.
-
blt.62
őstag
A névjegyzékben ha megnézed a szerkesztéssel akkor van olyan,hogy "hozzáadás a tiltólistához". Ha bejelölöd akkor megjelenik egy kis kék kerek áthúzott ikon.
A beállításoknál található "Blokkolási üzemmód"-ot már beállítottam kis szerkesztéssel működik is.
Csak én azt hittem,hogy elég ha csak a "Tiltólistás" megoldást használom,de az nem működik.A tárcsázó hanggal kapcsolatban is tudsz segíteni? Vagy ez ilyen alapból?
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani,hogy a tárcsázó hangot átlehet állítani erről a "pluttyogó" hangról DTMF hangra?
Azt is kérdezném,hogy az miért van,hogy egy bizonyos névhez tiltást jelölök be a névjegyzékben (állítólag akkor nem engedné be a hívást),de símán bejön a hívás. Tiltólista a pontos neve. -
blt.62
őstag
válasz
Steelheart2 #26599 üzenetére
Magyar menüst nem tudsz?
-
blt.62
őstag
Tudtok olyan marketről letölthető programot amin külön tudom tárolni a képeim és videóim és esetleg jelszóval lehet védeni? Esetleg magyar nyelvűt?
Régebben volt ilyen program valahol és belehetett jelölni,hogy milyen alkalmazásokat lehetett csak jelszóval megnyitni. -
blt.62
őstag
Szio! Megvettem újonnan és nagyon tetszik. Volna két kérdésem.
1, A HOX-on Clen Master-t használtam a futó alkalmazások leállítására. Az S4-ben erre van saját program?
2, A HOX-ban a Note Evertything-et használtam jegyzetnek. Az S4-nek jó a jegyzet funkciója?Bocsi a kérdésekért,de csak holnap kapom meg az S4-et.
Nem tudom,hogy mennyire lesz egyszerű a HOX-ról átrakni a képeket,zenéket,videókat?
A névjegyzék és a naptár bejegyzések állítólag egyszerűbbek lesznek,mert azt a google azonnal átrakja állítólag. -
blt.62
őstag
Na végre érkezett 2 db S4 az ismerős Gsm boltjába ahol beszámítanák a HOX-om.
Az egyik vadiúj,barna 12 hónap bolti garanciával.erre kellene toldanom 80 ezret + 3 ezer a fólia és a kemény hátlap tok.
A másik 2 és fél hónapos használt 10 hónap EU garanciás,erre kellene toldanom 50 ezer körül +3 ezer a fólia és a tok,habár lehet,hogy még a fólia jó rajta, mondjuk az csak egy ezres.
Melyiket válasszam szerintetek ha minimum 1 évig vagy még tovább megtartanám az S4-et hisz amire nekem kell azt tudni fogja sokáig. Már az is nagy dolog lesz a HOX után,hogy sokkal szebb a kijelzője,és biztos sokkal jobb az aksija is üzemidőben.Ui:Mondjuk 40 ezerrel kellene toldanom egy új LG Optimus G-re is a HOX-om,de a G nem egy kategória az S4-el.
-
blt.62
őstag
Azért van arc az LG topikban. Azt még megértem,hogy a HTC ONE-t egy szintre hozzák az S4-el de, hogy az LG G2-őt jobbnak tartják mindkét mobilnál? Ez azért furcsa. Mondjuk nekem sohasem volt LG mobilom.
-
blt.62
őstag
Imádom a Samsung SGS sorozatát,mert tökéletes mobil,gyönyörű kijelzővel, hihetetlen szép képeket készít.
Volt SGS,SGS2,SGS3.
A sorozat azért tört meg és azért van most HOX-om, mert sajnos imádok játszani a mobilommal,minden nap 1-2 órát (néha szabi alatt többet is), játszok a Slot Maschine játékkal, és a játék fehér téglalap alakja beleégett a kijelzőbe. Mindenütt látszódott,még fotózáskor is,igaz a képeken nem volt ott de így is nagyon zavaró volt. Alig tudtam eladni féláron mivel garancia már nem volt rá.
Most ismét mobilt szeretnék cserélni, találtam is 2 év garis S4-et barna színben, de félek,hogy a játékszenvedélyem miatt ennek is befog égni a kijelzője. Viszont az S4 szintjén csak a HTC ONE van. Annak állítólag soha nincs ilyen kijelző gondja,viszont gondolom aksiban és a kijelző szépségében elmarad. -
blt.62
őstag
válasz
Szakiii #25938 üzenetére
Ezzel a játékkal játszottam órákat,és a fehér rész beégett a kijelzőbe. És itt ez pörög nem áll,igaz a fehér alap állandóan ott van. Akkor elképzelhető,hogy az S4 kijelzője is beég ha napi pár órát játszunk rajta? Vagy inkább HTC ONE? Annak a kijelzője sohasem fog beégni.
-
blt.62
őstag
S3-am volt,nagyon szerettem de sokat játszottam rajta és beégett a kijelzője. Most HOX-m van de cserélni szeretném erre az S4-re (barna színű) vagy HTC ONE-ra. Állítólag az S4 kijelzője nem szebb mint az ONE kijelzője,és nagyon félek,hogy befog égni ez is ha sokat játszok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest