Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Sziasztok!!
Nagy bajban vagyok, modemet akartam frissíteni, de valamiért nem sikerült, és azt írja ki a telefon, hogy "irmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in kies & try again."
Micsináljak?! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
I9505-m van, RR Remix 7.1.2-vel, SideCore kernellel, és van egy olyan problémám, hogy az istenért sem tölt 1A-nél többel semmilyen kábellel.. Ez mitől lehet? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Resurrection Remix v5.8.2 - Rel 16.1 [7.1.1_r21]-es ROM-ot használom jelenleg, tökéletesen működik, de a kamera videofelvétel közben biztos hogy nem 30 FPS-el vesz fel, inkább 15, de még annyi se.
Ez jelentkezik esetleg másnál is? -
-
t.dave500
tag
válasz
csipesz_70 #64111 üzenetére
Üdv!
Szinte biztos, hogy szoftveres.
Írd be a tárcsázóba, hogy *♯0*♯, és a "sensors" fülön nézd meg, hogy a "light sensor" rendesen mér-e.
Sötétben 0 körül kell lennie, pl lámpával rávilágítva a telefon elejére elég magas értéket kell mutatnia.
Ha ez rendbe van, akkor egy gyár beállítások, és rendbe jön szerintem. -
t.dave500
tag
válasz
krystman #64041 üzenetére
SD kártya folytatása:
Beüzemeltem a kártyaolvasót, de továbbra sem tudok semmit csinálni. Semmilyen programmal.
Viszont, a saját gépemen, telóban recovery-ben,, csatolva bárhogy tudom formázni, és működik!!! De amint kiveszem RAW formátumú lesz, és nem működik.
Az én gépem miért látja, miért tudja formázni, és miért tudok rá adatot írni, olvasni?
Itt látszólag minden rendben van, de másik géppel az istenért sem megy.. -
t.dave500
tag
válasz
Járókeret #64027 üzenetére
Szia!
Betettem a telefonba másik kártyát, rendbe van, kezeli.
Recovery-ben, ha csatlakoztatom a tárolókat, egyből kérdezi, hogy formázza-e. Leformázom, tudok rá adatot írni, olvasni, de amint lecsatlakoztatom, nem működik.
Próbálom kártya olvasóval életre kelteni, de előtte a kártyaolvasó driverét kellene megtalálni/működésre bírni, de nem megy. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Formáztam egy 32 Gigás memóriakártyát a telefonnal, és azóta nem jó a kártya.
TWRP 0 megásnak írja, és "fájlrendszer :vfat", hiába próbálom más fájlrendszerbe formázni twrp-vel, nem csinálja meg, fájlrendszert sem tud javítani, hibával kilép. Telefon sem tudja formázni.
Playről származó program (aparted) látja , hogy 32 Gigás, de nem tudja unmountolni, ezért ne tudja befejezni.
A parted4andorid nevű program is látja a kártyát, látja, hogy 32 gigás, és azt írja ki, hogy 100% foglaltság "mmcblk1p1" 0,0 szabad terület. Ez sem tud mit kezdeni vele.
Mit csináljak? Adatok nem fontosak, le vannak mentve.
Előre is köszönöm!
(Gépre nem tudom dugni, nincs kártyaolvasóm!) -
t.dave500
tag
válasz
speed207 #63826 üzenetére
Szia!
Bekapcsolt kijelzőnél korlátozza a töltő áramot 1200mA-re, ha nem gyári rendszered van, a legtöbb kernelben van egy olyan opció, hogy "current limit with screen on", magyarul limitálja-e a töltő áramot, ha a kijelző be van kapcsolva. Én javaslom, hogy ezt hagyd bekapcsolva, mert nagyon fel tud melegedni a telefon, ha nincs.
Ha nem használod, 1,9 A fog tölteni. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Van valaki, aki tudja hogy kell a kernelhez hozzáadni dolgokat? Gondolok itt például az underclock-ra.
(minimális cpu freki nem 384 Mhz, hanem pl 81) -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Imperium ROM-on vagyok, mit ajánlotok, melyik a legjobb kernel? I9505 -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget.Feltettem a legújabb imperium romot, de ugye a bootloader meg a modem még a régi. Frissítettem anno, még amikor Lollipopra tértem át, de ott könnyű volt, mert a rom-nál ott voltak a .tar fájlok, itt viszont nincsenek.
Valaki tudna linket adni, hogy ehhez a romhoz melyik bootloadert/modemet kell felrakni?
Előre is köszönöm!
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Nekem is tetszik ez a CM13, de nekem kellene a gyári TW-es kamera alkalmazás. Ez megoldható, vagy felejtős?
-
t.dave500
tag
Én személy szerint le*rom a logót, 2x tele írtam, majd visszaolvastam, tényleg 32 giga, tényleg tudja a sebességet, engem marhára nem érdekel, hogy samsung, vagy nem.
Nincs rajta swap, alkalmazás sem, csak adatok "állnak" rajta, ez lehet nem bír 20 évet,de nem is érdekel, ennyiért nem várok annyi működést tőle.Én csak alternatívát adtam, előbb veszek itthon, biztosan 32 gigásat, mint ebayről kitudja milyet. Kivétel persze van, sokan árulnak eredetit is.
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki foglalkozik systemui moddolássa lollipop alatt?
Lenne pár kérdésem. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Régóta nem piszkáltam a telefont, Kushaan 8 ROM van fent, nem rossz, működik, de sebesség azért messze nem KK.
Most néztem XDA-n, Van új Imperium ROM. Ez most a legújabb build, vagy mit ajánlotok, amit tényleg gyors már?
És még egy kérdés lenne, Kushaan ROM-ban tetszik a lekerített "nemrég használt alkalmazások"(nem tudom mi a neve) kinézete, ezt egy sima systemui.apk cserével megoldhatom (mármint a kushaan félét az imperiumban lévőére) Vagy ezt így nem szabad?
Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
válasz
Szabcsizz #61963 üzenetére
Saycet:
Jónak tűnik, köszi, egyik ismerősömnek van ilyen, kipróbálom, de elsősorban fülhallgató kell nekem, nem fejes. Nincs kedvem magammal hurcolászni, + érdekes nézne a főnök, ha így dolgoznék.
Szabcsizz:
Nézegettem azt is, amit mondtál, meg nézegettem ezt is.
Mit gondolsz/gondoltok róla? A dizájn kifejezetten megfogott. -
t.dave500
tag
Szia!
Az biztos, de ennyit nem adok ki érte, jogsi mellett csúnyán megvágna ez a 15 papir..
5 ezerig gondolkozok fülesbe, gondolom azok is jobbak mint ez (bár én studio programokat használok gépen, és még ide is elég volt a minőség, amit a gyári tudott)..
Ilyen kategóriában is tudsz ajánlani valamit?
Egy elvárás, mélyet tudjon rendesen, és a magasai ne égessék szét a fülemet. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki találkozott-e már ilyen hibával, de a fülesem egyik fele jóval halkabb, mint a másik (és sajnos a mérés is igazolta, az egyik 33 Ohm, a másik kb 68 Ohm, szóval valami lett vele, bár nem értem hogy hogy, mert csak megtisztittottam, és a kábel nem tört meg, mert hiába csavarom össze vissza, sehogy sem szól rendesen.
Hol lehet venni eredeti, S4-hez való fülest? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Ismerősöm S4-ének betört az üveg a telefonján.
Mit ajánlotok, hol csináltassa meg?
Van itt egy fórumtárs, aki javít telefonokat, de nem jut eszembe a nick-je!
Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
válasz
migabi24 #61630 üzenetére
Ezt tudom, onnan másoltam ki, de az istenért sem változik meg. Tudsz abban segíteni, hogy gépen mivel csomagoljam ki az apk-t aztán mivel vissza? Valamiért nem menti a változásokat, már próbáltam xpoosed-es programot is, az sem. Azt látom megoldásnak hogy én másolom vissza a systemui.apk-t.
-
t.dave500
tag
Ez is baj, igen.
Miért kell kötekedni gyerekek..
Lényeg.
Ninjamoprh-al kicsomagoltam a SystemUI.apk-t, gépen lecseréltem a "sys_data_connected_e.png"-t a "sys_data_connected_lte.png"-re (átneveztem, majd vissza, szóval az LTE-s ikon lett a EDGE-é.
Visszamásoltam telóra, rámentem, hogy finish project, szépen felülírta a systemUI-apk-t, restart, majd SEMMI.
Systemui/res/drawable-xxhdpi mappában ténykedtem.
Mit csináltam rosszul?
(Esetleg a framework.res apk-ban lenne a lényeg? Vagy nem az xxhdp mappa az, ami kell nekem?
Innen töltöttem le egy ZIP-et, hogy megnézzem melyik mappában vannak ezek az ikonok. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Kushan 8.0-ás ROM-ot használok, hogyan tudnám a GSM ikont (mert EDGE hálózatot használok)
Ezt az ikon szeretném 4G ikonra cserélni, hogyan tudnám?
Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol kéne átírni valamit, hogy a gyári TW-es segédfény nagyobb fényerőn világítson?
Tudom, hogy nagy fényerőn tönkre mehet a LED, sőt biztos is hogy tönkre menne 100%-on, de csak kicsivel szeretném növelni a fényerőt, és általában 20-30 másodpercre használom csak, de akkor jobb lenne kicsit több fény.
Előre is köszi!
Néztem a Sys/class/led/torch-sec1 mappában, de sem a "max brightness" sem a "brightness" módositása semmilyen hatással nem járt (mindkét esetben alacsonyabbra vettem, nem magasabbra. -
t.dave500
tag
-
t.dave500
tag
Üdv!
Csak pár szösszenet.
Tegnap este felraktam Kushan féle TW romot, jó pár build.prop beállítást adtam hozzá, szerkesztettem, ilyen gyors és folyamatos működést ettől a telefontól még nem láttam. I9505-t használok.
Egyetlen "bajom", hogy alapból nem nagyon megy 1 Giga alá a ramhasználat, de mocskos gyors a telefon, és eddig sem fagyás, sem akadás nem volt. -
t.dave500
tag
válasz
Humbucker #60900 üzenetére
Szia!
Én egy sima szilikon tokkal, ami a kijelző keretén túl lóg, 2 ezer volt GSM-esbe, meg egy minőségibb üvegfólia.
Esett betonra, földre, pattogott össze vissza, még mindig olyan állapotban van, mint amikor kivettem a dobozból. 4 hónapos a telefon. Letagadhatnám, hogy használtam. -
t.dave500
tag
Üdv!
Ti milyen ROM-ot használtok mostanában? Mik a tapasztalatok? -
t.dave500
tag
Üdv!
Írnék pár tapasztalatot. Imperium ROM v10.1 alatt:
Reggel 8kor húztam le a telót töltőről, most jelenleg 41%-on van, eddig kereken 2 óra a kijelző idő. Mai nap végig WIFI-t evett, és telefonáltam kb 25 percet. Messenger, Viber folyamatosan ment a háttérben, kb fél óra zenehallgatás is volt.
Ezeket a beállításokat használom Stweaks-ben:
CPU
Governor: ondemandplus (down differential : 10, inter_hifreq 1890 Mhz, többi maradt ahogy volt)
-shed_mc : 1
-kb. -100-125mV alulfeszelés minden frekvencián.
-HotPlug: Intelliplug
-Profile: Conservative
-HYSTERSIS:6
CPU MAX SCREEN OFF FREQ: 594 Mhz
GPU
GPU MAX FREQ: 320 Mhz
Level 1 Voltage: 895000 uV
Level 2 Voltage 100000 uV
Level 3 Voltage 110000 uV
I/O
Mindkét SHEDULER : sioplus
Internal read-ahead : 3072 kB
SD read-ahead : 1024 kBMISC
-Disable Android loggerEnergiatakarékos mód bekapcsolva, fejlesztő beállításoknál az animációk x0.5 -re állítva, GPU leképzés kényszerítése bekapcsolva.
Minden más default.
Eddig stabil minden, egy darab lag-al nem találkoztam, nagyon gyors a rendszer, és eddig így van a legjobb akkuidőm.
Remélem valakinek hasznos lesz! -
t.dave500
tag
Üdv!
Kushan ROM-ot próbálta valaki? (I9505) Érdekes, hogy csak 600 mega.. állítólag legjobb ROM, erről ki mit tud? -
t.dave500
tag
Most ahogy nézem, Imperium kernellel sokkal rosszabb akkuidőt érek el. Alulfeszelés ugyanaz, de most 48 p kijelzőidő, 17 perc hívás, és már 66%-on járok, hulk kernellel 1 óra kijelző idő után volt 75-80 %-on, és sokkal lassabban merült. Kár, hogy nem elég reszponzív vele a rendszer. Meg bugos.(nekem) Eddig kb 14-20% volt a kijelző akkufogyasztása a többihez képest, most 5%. Teljesen újra húzott rendszerrel.
-
t.dave500
tag
válasz
OutsideR #60439 üzenetére
Szia!
9505-st 4.4.2 alatt én towelroot-al rootoltam, nem is kellett újrainditani, és nem ugraszt knoxot! Viszont a recovery/kernel csere MINDENKÉPP! Én towelroot-ot ajánlom, letöltöd, telepited, ott lesz egy ilyesmi "m4k3 it r4in" vagy hasonló, rányomsz, és kész a root-od. -
t.dave500
tag
Hát akkor valami rohadt nagy anomália lehet nálam, most teljesen újra húztam, 71 gyári alkalmazás van letiltva, egyenlőre kernel default minden, és 870 Mb a rekordom, ami volt..
-
t.dave500
tag
Üdv. Megosztanék pár tapasztalatomat.
Még mindig Imperium ROM V10-et használok, próbaképp Hulk kernellel. Hát nekem nem jött be. Minden volt, csak "Fast & Smooth' nem. Tök jó a downclock 81 Mhz-re, kevésbé merül, de rengeteg lagg-ot hoz (kb semelyik governorral sem tudott elég gyorsan normális Mhz-re ugrani) Az, hogy 2,1 Ghz-ig húzza a kernel a procit jó lehetne, de még ha mind a 4 mag is 2,1 Ghz-en megy sem olyan folyamatos, mint Imperium kernellel 2 maggal 1,35 Ghz-en. Lagg az alkalmazáselőzményekben, lagg az ablak effekteben, Angry Birds 2 egyszer gyönyörűen fut, máskor 15 FPS-el sem (még 2,1 Ghz-en se!) Antutu egy db ponttal nem hozott többet, sőt inkább kevesebbet (31 ezer valamennyi volt legutóbb) Egyedül az értesités LED fényerejét növeltem, meg a hang-ra adtam + erősítést, mert kernel alapbeállításokkal nemis halottam szinte (im-ben 40 az alap, hulk-ban 20)
Szóval most visszaraktam az imperium kernelt, csak nincs wifi (vagyis kikapcsol), most csináltam dalvik wipe-ot, remélem életre kel ezután. (nem, k*rvajó, akkor hard reset)
RAM használat lényegesebben több, én nem értem, mintha a kernelben lenne benne a memory leak, egy nap után, akármit zártam be, 1,3 Gb használva volt, Imperium kernellel 900 MB-ra mindig vissza tudtam rakni.
Még mielőtt elkap a roham, valaki nem tudja miért nem kapcsol be a wifi? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy milyen fáljban, vagy hol van az, ahol lehetne változtatni hogy az "Energiatakarékos mód' mennyire fogja vissza a CPU-t? Imperium 10-et használok Hulk kernellel.
Előre is köszi! -
t.dave500
tag
Üdv urak!
Ki akarom próbálni a hulk - kernelt I9505-n Imperium 10-es verzójával (legújabb) ezzel is működik a kernel?
És ezt kell leszednem, igaz?
Kell wipeolnom bármit is? (mentést persze csinálok.) -
t.dave500
tag
válasz
Eclips21 #60263 üzenetére
Ja, hogy jaa..
Hiába veszem lejjebb Stweaks-ben, látom hogy ugyanúgy kb percenként megy fel 1-3 százalékot, az akku meg jó, mert egy napot 3-3,5 fél óra kijelző idővel röhögve megy, messenger nélkül még a 4és fél óra sem kizárt.
De leveszem 1A-re, rányomok hogy apply, és semmi nem történik, marad az eredeti 1,9A.. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Jó már lassan 2? hete használok Imperium ROM-ot, nem tudom a stock 5.0.1 milyen, de ez szinte mint a KK. Eddig egyetlen FC, fagyás nem volt, nagyon jól működik (eddig), viszont egy dolog zavar. Imperium kernelben nem működik a gyors töltés kikapcsolása. Éjszaka rakom csak fel a telót tölteni, és teljesen felesleges (szerintem) 1900 mA-el tölteni, bőven elég lenne 1A is, de nem működik valamiért.
Tudtok olyan kernelt, ami TW Lollipop alá lett írva, és működik benne a töltőáram visszavétele?
Előre is köszi! -
t.dave500
tag
válasz
Martin107 #60145 üzenetére
Szia!
Első sorban Phone info, bár az okosabb át tudja írni a buld.prop-ot.
Amikor én vettem S4-et a kjelzőt néztem. Az LCD/IPS kikapcsolt állapotban sötét szürke, mig az AMOLED kékes-fekete. De ha napfénybe tartod, "csillognak" a pixelek. Erről elég könnyen felismerhető, klónba én még nem láttam AMOLED-et.
Másik, leszeded a hátlapot, megnézed van-e a vezetéknélküli töltőnek csatlakozási pont(képen láthatod, bejelöltem)
Szerintem a legbiztosabb a kijelző, én nem tudom összetéveszteni LCD-vel, kikapcsolt képernyőnél sem hát még bekapcsoltnál. Általában klónokba fakó, sz*r LCD-t tesznek, persze van amibe IPS, de nem FULL HD.
Ezek alapján szerintem nem lehet gond.
Szerk: Megnyitod a feladatkezelőt, megnézed mennyi RAM-van benne. S4 esetén 1,78 Giga elérhető.
Beirhatod még a csillagkettőskereszt0csillagkettőskeresztet is (bocsi, nem találtam a szimbólumokat. -
t.dave500
tag
válasz
#97543424 #60131 üzenetére
Szia!
Igen, a kamera üzemmódok nem működtek, témázni tudtam, ott van a leírásban valahol a "Theme enabler", most megnéztem, nem találom, de tessék , töltsd le, recovery-ből flasheld, és tudod témázni.
De én nem használom már, váltottam imperium romra, ez 5.0.1 alapú, minden S4-es ficsőr működik, stabil, gyors, fut mint a vaj. Minden funkció működik (mert gyári alapú).
Én különösen ajánlom. XDA-n megtalálod, de ne keresd,itt van. -
t.dave500
tag
Srácok!
Mostmár 3 napja használom ezt a portot, jó, jó, de nem az igazi. Gyors, de vannak lag-ok.
Azon gondolkozom, hogy egy gyári, kipucolt 5.0.1-et felteszek, alá a hozzá való imperium kernelt, és örülök.
Valaki próbálta már? XDA-n gondolom van kipucolt ROM, mindjárt keresek is.
Valakinek esetleg van ilyen tapasztalata? -
t.dave500
tag
-
t.dave500
tag
válasz
bwin.party #59767 üzenetére
Nem új, ezzel a porttal szenvedek (nekem ne tartsa ébren a feladazkezelő 1 órát a telefont) meg olyan bug hogy kifagy a kamera és vaku is úgy marad. Persze hogy újra húzom.
Eclips21: Igen jobb, nincs lag feloldasnal, de nekem ne kell hogy nem tudom pl a töltő áramot vissza venni. Ez volt az egyik amiért más rendszert akartam feltenni, hogy vissza tudjam venni 1A-re töltést ha éjszaka feldugom.
Másik.. nem ajánl másik kernelt hozzá, de ha mégis alá tenném a legújabb imperium kernelt, akkor mi lenne?A kernel gyakorlatilag a boot.img, szóval twrpből vissza lehetne tenni ha nem jó, nem? Mert a recovery-hez nem nyúl a kernel, úgy tudom.
Csak abba nem vagyok biztos hogy ugye az imperiumot 5.0.1-es TW-hez készítették ez meg 5.1.1-es. Mert úgy használnám az új verziót, ha lenne alatta normális kernel. Mert jobb. Alku időben amúgy nagyon ott van. Még a 3.5el is folyamatos wifi mellett, messenger +viber, 1 óra kijelzo idő és 74 százalékon volt.
Mi a véleményetek ezzel a kernel dologgal? -
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #59765 üzenetére
Felraktam, mert nem bírtam magammal, ez egy sz*r f*s. Kivenni belőle az S tweaks-et... édes istenem.
Tisztelet a munkájáért, de ekkora baklövést. Ennyire azért nem kellene S6-ra hajazni. Ez így már tényleg mintha FULL S6 lenne. Csak a 3.5 képest csúnya visszalépés. (nem vágom minek kell kernelt cserélni, amikor az imperium kernellel mindent lehet állítani, ezzel az auora sz*rral meg semmit. Minden, csak nem "costum" rom így.
-
t.dave500
tag
válasz
Eclips21 #59764 üzenetére
Most nézem, nem értettem milyen 4.0.. már látom!
Nem, 3.5-t használok, de akkor ezt én felrakom holnap, az biztos!
(Nagyon fájna a rendszernek, ha csak a System-et wipeolnám? (Meg persze Cache/Dalvik)
Annyira nincs kedvem MEGINT leszedni mindent. De persze ha kell akkor megcsinálom.
(Hülye kérdés, de gondolom erre a ROM-ra is rá lehet flashelni az S4 kamera alkalmazását, meg neadjisten a NOTE4-ét (a szürkeárnyalatos mód miatt), ja meg az is kell hogy a Home gomb legyen a recent lista, ne a balszélső. -
t.dave500
tag
válasz
QbHead #59760 üzenetére
Igen, i9505, jót kérdezel..
Viszont egy kérés, srácok!
Aki ne adj isten felrakja az Alpe95 féle S6 portot, nagyon szépen kérném, hogy android toolbox-al csináljam nekem egy TWRP-s zipet a "Beállitások" alkalmazásról! Én "sajnos" felflasheltem a Note 4 beállitásait, de kissé bugos, és nincs kedvem vissza állítani mindent..
Ha esetleg meghallgatik szavam odafent, akkor "3C android toolbox" --> Application manager lent alul System, akkor beadja a rendszer alkalmazásokat---> "Beállitások", ezen hosszan nyomva tartva elő jön egy menü, és jobbra alul lesz egy "CWM/TWRP z.." menüpont, ott "internal memory" és "app alone"-re kattintva készít egy flashelhető zip-et. Nagyon hálás lennék, előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Eddigi tapasztalatok a Albe95 portról:
Gyorsabb a gyári 4.4.2-nél, abban sem volt lag, ebben sincs. Kicsit több RAM-ot eszik, úgy mindent kilőve kb 1 gigát, de cserébe minden azonnal megnyílik, és ha 5-6 alkalmazás megy (messenger, viber, youtube, uc browser) akkor sem megy nagyon 1,3 Giga fölé. (Amúgy ez röhej, hogy a messenger 400!!! mega RAM-ot képes elhasználni, közben az egész program szerintem bele férne 2-3 megába, és abban már az UI is beleférne. Ha egyáltalán lehet azt UI-nak nevezni, na mindegy.)
Viszont. A "fiókkezelő" egy másodperc szundit nem hagy a telefonnak, és valamiért amplify se tud vele mit kezdeni, letiltottam, eddig úgy néz ki nem csinált semmi értelmeset, mert youtube, play áruház mennek, más meg nem igazán érdekel.
Érdemes feltenni, ez a 5.1.1-es TW még egész vállalható, majdnem hogy tetszik.
Kamera port jól működik, de bármikor rá lehet flashelni a 4.4.2-es S4 kamera alkalmazását is. (És akár a galériát is) -
t.dave500
tag
Valaki megnézné nekem 4.4.2 alatt 3c toolboxban (másik nevén android tuner), hogy az OOM-nél milyen értékek vannak?
Screenshot is jó, megköszönném!
Legalul System Manager, és jobbra felé van "OMM".
Előre is köszönöm. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást arra, hogy ha hosszan nyomom a vissza gombot, teljesen bezárja az alkalmazást?
Más néven "Long back to kill", van erre külön APK, de ne fogyasszon már egy ilyen sz*r 70 mega ramot, Wanam-ban nem működik, nem érzékeli az érintést, ha be van kapcsolva..
Arter95 féle S6 portot használok.
Előre is köszi! -
-
t.dave500
tag
Mindjárt az ideg megvág.
Minden sz*rt feloldottam, ki sem írja, hogy USB csatlakozása vagy valami, ha megy a rendszer, Odin se látja, amint download módba teszem, egyből "added!!" szóval az usb port jó.. meg a driverek is. -
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #59646 üzenetére
Már nem volt időm szerkeszteni..
Valamit letiltottam amit nem kellett volna, mert hiába dugom gépre, nem látja.
Melyik szolgáltatás/alkalmazás-nak van köze az USB-s adatátvitelhez?
(Vagy lehet az a baj, hogy átírtam az eszköz nevét?)
Gépház/Eszközöknél megjelenik mint MTP eszköz, meg ki is írja, de nem nyitja meg.. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Még régebben volt szó hogy Snapi 600(I9505) nem lehet FULLHD-ba 60 fps-el felvenni mert nem bírja. Hát ezt most cáfolnám. Albe95 féle S6 portot használok, és bizony fel tudok venni 60 fps-el. Icipicit akad felvétel közben, de a videó mint a vaj! És le van korlátozva a processzor 1.35 Ghz-re.. egyedül ennél a romnál a ram használatot sokallom, 1 giga fölött van mindig egy valahog letiltott alkalmazással, de majd idővel csak lejjebb tudom szorítani. De maga a rom nagyon jó és eddig beton stabil. Semmi FC semmi lag, semmi fagyás. -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59628 üzenetére
Nem nyomtam be, csak ez tűnt el.
De most olvastam, modem közbe nem szabad az f-resetnek bepipálva lennie, mert nem teszi fel rendesen, és úgy néz ki bootloop, mert nem indul.. szóval reflashelem a modemet is, meg a rendszert is.Szerk:
Túl sok. Majdnem 20 perc volt, kizárt, hogy ennyire tetű legyen. Gondolom Dalvikot csinálja ilyenkor, de hát nincs is rajta semmi.
Biztos hogy a modem miatt nem indul, nem flashelődött fel. -
-
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59616 üzenetére
Mindjárt ráguglizok.
Ez is egy megoldás, de lusta vagyok feltenni odinnal a romot, inkább csinálnám azt, (ha valami sz*r) hogy legrosszabb esetben odinnal TWRP, aztán simán visszaállítom a mentést, ezért akarom hagyni rajta amíg nem megy flottul az új rom.
Félek az Odinos visszaállitástól, S2-n kaptam egy FAIL-t, aztán rágtam a körmöm 2 óráig, mire meg mertem újra csinálni, aztán kaptam még egy FAIL-t, majdnem földhöz vágtam, aztán kiderült, hogy fos a kábel.
Szerk:Ezek alapján jót mondtál, akkor neki kezdek azt hiszem..
-
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59614 üzenetére
Megtörtént, csináltam teljes mentést, 3,5 Giga lett (System, Data, Cache nemkell, + EFS)
Modemet már gépre leszedtem, Most kb 1,5 Giga hely van a belső SD-n (3,5 Gigás mentés, +1 gigás Albe95 rom vesz el sokat, nem gond?)
Odinba hova rakjam be a modem fájlt, mi legyen kipipálva?
Azt szedtem le, ami XDA-n volt, pontosabban "I9505XXUHOB8_MODEM" Ez az? Mehet? -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59599 üzenetére
Megköszönném, ha kipróbálnád, ez lesz az szerintem, mert 25 mega, eddig meg az összes 15 volt, és emlékeztem hogy 20 mega körül volt a win7-es driver.
Nemsokára felrakom TWRP-t ezzel a Flasher-el, aztán jelenkezem. (Csak előtte megvárom míg lejön a gyári rom, bár ez se olyan mocskos gyors, 60%-on van most) -
t.dave500
tag
-
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #59586 üzenetére
Csatoltam egy képet.
Ez a rendszer van így most fent, mennyi az esélye, hogy amint fentebb chubby2o6 kolléga által linkelt módszer után megmakkan a rendszer? Mert ugye gyári rendszer nincs letöltve.
Nem szeretnék úgy járni, hogy nincs letöltve rendszer, de viszont nem indul a mostani (akár lassú linket, de valaki tudna linkelni ami biztosan jó erre?(KitKat) Bocsi, hogy ennyit szenvedek, de picit tartok tőle)
Illetve ha lehet lollipop-os, meg kitkat-os modem-et is(tudom, google segít, de nem akarok rosszat leszedni) (KK azért, a esetleg sz*r az új rendszer)
Odin-t már leszedtem samu oldaláról, a legújabbat, "Samsung USB driver for mobile phones(x64) 1.0.1.1-es" driver van fent, Windows 10-es rendszerhez.
Szerintetek minden stimmel?
Köszönöm az eddigi segítséget, türelmet! -
t.dave500
tag
válasz
chubby2o6 #59569 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen ezt a hosszas leírást , egy kérés, valahol olvastam hogy mi ez a " jfltexx" dolog, de most nem ugrik be. Ez mi?
Másik, gyári 4.4.2-re nem tud valaki letöltő linket? (Ami nem egy év alatt jön le? Bennem vagy hogy akár TWRP felrakása alatt is beüthet a baj, örülnék ha meglenne a gyári rendszer odinhoz is.
És még egy utolsó dolog, Windows 10-et használok, tegnap nem ment a Cyanogenmod installer S3-on, szóval a driver nem jo (gondolom odinhoz sem)
Melyiket kellene feltennem? (Odin, ha esetleg baj van, driver?)
Köszönöm a segítséget! -
t.dave500
tag
válasz
t.dave500 #59564 üzenetére
Bocsi a dupla HSZ-ért.
Erre a portra gondoltam.
Csinálok teljes mentést, még érintetlen a knox, nem is érdekel, 4.4.2-m van, független, I9505-ról van szó, rootolva van.
Mire érdemes figyelnem?
Gyári rendszer alá felrakhatok TWRP-t? Ha igen, hogy és mit? Azt a modem dolgot hogyan kell?
Anno S2-t romolgattam, van róla fogalmam, de ez új nekem. Köszönöm! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Első, hol találom azt a samsug drivert, ami kb 35 mega és "minden benne van"? Nem találom sehol.
Másik, ma felraktam S3-ra egy portolt S6 romot, megtetszett, mi a véleményetek az S4-re portolt változatról? -
t.dave500
tag
válasz
HELLAFLUSH #58596 üzenetére
Szia!
Nekem is vietnámi S4em van, azt hiszem augusztusi, tegnap elnyalt elég szépen (jó egy méterről betonra, pofával (igaz elég jó tok + üveg fólia van rajta)
Félve vettem fel, de semmi baja nem lett.
Szóval remélem ha ezek után nem tört be, akkor máskor sem fog.. -
t.dave500
tag
válasz
qltsar #57983 üzenetére
Próbáld meg azért kitisztítani. Én anno S2-n egy tűvel karcolgattam az érintkezőket, és jó lett.Meg újra forrasztottam tűpákával, igaz annak "mindegy" volt, se gari nem volt rá, + volt vagy 4 éves.
Szerk: Forrasztás nélkül is jó volt, csak ejtettem USB kábellel, azért forrasztottam újra. -
t.dave500
tag
válasz
migabi24 #57924 üzenetére
Én viszont "visszasírom" ezt a meseszerű hatást, egyszerűen "dinamikus"-ban sem olyan élénkek a színek, mint S2-n, és ha már AMOLED, akkor legyen színes- én így vagyok vele.
Persze képeknél esetleg zavaró lehet a túlszaturáltság, de az Asus LED monitorom is túlszaturáltabb, mint az S4-em kijelzője alapból. Erre nincs valami tweaker program? Amivel a "saturation"-t lehet állítani, mint pl egy monitornál? Vagy ehhez kernel szinten kellene belenyúlni? -
t.dave500
tag
válasz
Donnos #57799 üzenetére
Szia!
Én S Advancen ugyan igy jártam, aztán eladás miatt kellett a factory reset, én bementem a recovery-be, és youtubeon megnéztem, hogy hanyadik a factory reset, annyit nyomtam a telefonon, aztán bekapcs gombbal nyugtáztam, megnéztem hanyadik a listában a yes (eddig mindig ugyan úgy felülről a 7. volt) rányomtam, vártam kb 5 percet (ennyi idő alatt végez szerintem), akksi ki, be, ha emiatt esetleg újra recoverybe indul (nem hallod a boot hangot) akkor nyomsz egy bekapcsoló gombot (recoveryben a legelső, "reboot system now"
És kész is vagy.
Itt a videó
2:11-től.
Sok szerencsét! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Ez a kérdés főleg azokhoz szól, akiknek régebb óta van meg a telefon.
Beégést ti tapasztaltok? Akár a statusbar-nál, vagy billentyűzetnél.. előre is köszi! -
t.dave500
tag
válasz
PainKiller13 #57704 üzenetére
Rendben, csak bennem volt egy olyan, hogy a recovery-vel a kernel is cserélődik, és abból meg eddig nekem csak bajom volt.
Tudnál egy olyan TWRP-t linkelni, ami I9505-hez és KK 4.4.2-hez jó? -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Rászántam magam, hogy knoxot ugrasszak, I9505-n gyári 4.4.2 alá kellene nekem egy CWM/TWRP recovery, (bár inkább cwm, azt sokat használtam, tudom hogy működik, stb.)
Az lenne a kérdésem, hogy ettől még a gyári rendszer menni fog? Mert anno S2-n gyári JB alatt costum recovery-vel meg sem nyikkant, erre emlékszem.
Ha feltettem, és a /System /data mappáról csinálok biztonsági mentést, bármilyen costum romról vissza térhetek így gyárira, vagy ilyenkor érdemesebb vissza flashelni odin-al?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest