Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mui
tag
Sziasztok! Miért írja ki nekem a Kies 3 hogy belépési pont nem található? Xp rendszeren próbálom. A 8.1-en pedig egy pillanatra látja talót aztán, és ezt csinálja folyamatosan.
-
Mui
tag
Egy elméleti kérdésem lenne. Szóval nekem most fent van a görög Lolli, ha leszedem a Sammobil oldalról a gyári T-s 4.4.2 Kitkatet és felrakom akkor ugrik a Knox? (nekem ez volt a gyári rajta)
-
Mui
tag
Akinek már van Lolli!!! Hogy tudom a zárolt képernyőről levarázsolni az időjárást (ami szerintem a gyári, és már rég le van tiltva, mégis jelzi), és a lépésszámlálót? Nem lelem hol tudnám beállítani!
-
Mui
tag
Szóval valami az én gépemben van bibi, (ezen 8,1-es windows van), mert a másik gépen pöcre elsőre elindult az Odin (ezen Xp van). Még csinálja, remélem jó lesz.
-
Mui
tag
Kábel is gyári, újraindítottam a gépet, de ugyan az.
Megnézem még mesik gépen keresztül,de mivel a sárga csík egy hangyányit elindult, most kakukk van, szóval ezt meg kell oldani valahogy. -
Mui
tag
Odin is, és Lolli is kicsomagolva!!!
Most tényleg töltsem le újra, 1 óra volt míg lejött. -
Mui
tag
Egy láma kérdés, ha tök gyári a teló, akkor hogy fogjak neki? Efs mappát is kell menteni, mert ahhoz root kell ami nincs, de nem is szeretném. Elég csak szimplán Odinnal feltolni a lollit, és ennyi, vagy kell valami extra?
Advanceről tértem át S4-re, ott kicsit egyszerűbb volt még ez a dolog. -
Mui
tag
Köszi, köszi, közben megleltem, csak előbb járt a szám mint a kezem!
Lehet megmerem most már próbálni én is a Lollit, mert nekem még tök gyári az egész, és a T-sre várok, de ha nem ugrik a Knox akkor már biztonságban tudom a dolgot.
-
Mui
tag
válasz
senzaj #50296 üzenetére
Nekem is csinálta az első napokban, de én tiltottam a gyári időjárás appot, plusz az animációkat, és azóta nem csinálta többet. 02.04-én vettem a telót, első pár napban volt ez a bibi, de azóta semmi szerencsére.
Próbáld ki Te is, és kíváncsi vagyok nagyon neked is bejön e. -
Mui
tag
válasz
chubby2o6 #49766 üzenetére
Aham, értem. T-Mobilos 4.4.2. Így akkor fogós kérdés mi legyen.
Van olyan megvásárolt appom ami rootal lenne az igazi, de így azt nem tudom most használni. Bár megvagyok nélküle is. Na akkor még várok vele aztán meglátom mi legyen. Nagyon köszönöm ezt a fontos infót. -
Mui
tag
Sziasztok! 4-e óta vagyok tulaja egy T-s 9506-os készüléknek. Eddig nagyon tetszik, egy Advance-ről váltottam, amit már nagyon kiismertem, root, rom csere minden volt annál, és most itt filózok az új telefonnal, hogy root vagy nem root. Mit gondoltok megcsináljam?
-
Mui
tag
Egy keresztkerdesem lenne. kinek milyen tokban van a telefon? Milyet ajanlanatok?
-
Mui
tag
Köszi a segítséget, most olvasgatok vissza, és látom nem vagyok egyedül a problémával. Lehet hozzá köze, hogy néhány progit ami nem kell töröltem már az elején, bár inkább csak T-s alkalmazásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest