- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Évek óta ugyanazokat az alkalmazásokat használom, van hogy beszarnak egy-egy frissítés után, ilyen előfordul. i5-tel is ugyanezek voltak a használati szokásaim és ott érdekes módon sosem volt bajom. Egyetlenegyszer éreztem, hogy egy újraindítás már elkélne, mert picit néha megakadt a Facebook...
Még akkor sem vált instabillá, miután jailbreak-eltem és minden fost ráaggattam. Volt néhány respring meg safe mode, de leszedtem a szar tweak-et és tökéletes volt. Szóval az alapvető különbség, hogy iOS-nál nem rántja semmi magával a rendszert, ami instabillá tenné az addig jól működő appokat. Ami egyszer jól megy, az jó is marad. Cserébe tizedannyi funkció, olyan-amilyen, stb. Kinek mi a fontos. -
Az S2 is volt hogy melegedett, de szinte ugyan azokat az appokat használja az ember. Föként ezért idegesítő a dolog. Semmi más nem kéne csak egy kis odafigyelés hogy jobban optimalizált legyen, és ahogy Gizmo irta, hagyják meg az Android adta szabadságot, és ne szivassák az embereket. A support tényleg jó, le a kalappal mert a prémium gari sokat ér. De ez nem kompenzálja a trehányságot. Választani meg tényleg nem olyan egyszerü
-
papa237
csendes tag
Igen te biztosan értesz hozzá nem is vitás de a másik sem biztos hogy (HÜLYE) soha nem engedtem hogy átverjenek és valamennyit én is konyítok a jogi procedúrához (gondolok itt a jótállási feltételekre) Egy tény A prémium futár a negyedik nap érkezett 2013 augusztus 12.én jelentettem be a hibát pontosan leírva(nyomom a bekapcsoló gombot és nem kapcsol be a készülék)14.én telefonáltam hogy mikor jön a szerelő majd 15.én felhívtak hogy 16.án érkezik a szerelő.16.án elvitte a telefonom hogy nincs alkatrész hozzá. 21.én 4 alkalommal beszéltem a szervízzel a délelőtt folyamán 13 órakor jogi lépéseket helyeztem kilátásba melyre azt a választ kaptam hogy a mai nap folyamán visszakapom a telefont. 18 óra körül érkezett a szerelő bácsi és duzzogva átadta a telefont.Azt én átvizsgáltam és több fényképet készítettem róla mert megkopott az USB csatinál a keret.Ezt jelezvén a szerelőnek még jobban elkezdett duzzogni és rá akart beszélni hogy vegyem át a telefont.Azt feleltem neki hogy a hiba lírása után átveszem.Természetesen volt felvétel az elvitelkori állapotról is. Kb 1 órás ide oda telefonálás után elismerték hogy náluk sérült meg,és cserélni fogják.Az ügyfélszolgálattól felhívtak felvették az adataimat és csodák csodályára másnap reggel jött egy másik szerelő,és kicserélte a kijelzővel együtt,mely ilyen állapotában ismét makulátlan állapotú lett. Az első szerelő komolyan szerette volna venni a dolgokat nem is kapott semmit,a második szerelő teljesen az ellentétje volt ő kapott kis zsebkávé pénzt.
Ez a dolog velem történt egy HIVATALOS T-MOBIL GARANCIÁS SAMSUNG I9505 tipusú telefon javítása során,mely még rootolva sem volt soha. Ha akkor ismerem a KÉK BÉKÁT az biztos hogy vele intéztettem volna mert öregedtem 2 évet pár nap alatt.HA nem hiszed akkor én egy hazug vidéki suttyó vagyok. A mostani S4 telefonom azért GSM bolti mert ismerem a boltot régi motorosok és velem mindig korrektül viselkedtek,és pont ez az én tapasztalatom senki másé (csak akkor itélj ha jártad az én utam) de itt senki nem járta csak én. A legközelebbi telefonom is samu lessz gondolom az, S5 a T- mobilnál fogom venni és Prémium garanciás lessz. -
papa237
csendes tag
A mesék birodalmában biztos így megy de M.O nem oda tartozik. A WESTEND ben lévő samsung boltban az SII ről azt sem tudták mi az 1 hónapig volt szervízben 2011 -ben szóval lehet én vagyok a szerencsétlen de az is lehet hogy nem úgy működik ahogy itt leírjátok. Ez a samu aztán HTC SONY ezek minősithetetlenek szervíz terén. Ennyi!!!!.
-
papa237
csendes tag
(Hidd el normálisan leírtam még azt is hogy downloadmod sem indul)
Igen ezzel csak az a baj hogy velem történt és nem veled,ha veled történik te is rossz szemmel nézed a prémiumot
Akkor el is adtam a samut mert kiesett a kegyeimből,de aztán visszatértem egy S3 LTE majd NOTEII ÉS most az S4 vissza. Volt Lumia Iphone 5 - 5S sajnos szerintem az új IOS gyerekes lett. Mellesleg sem a Windowsphone sem a ios nem szabható ennyire az ízlések szerint testre. -
papa237
csendes tag
A prémium futár az előző S4 -re 5 nap múlva úgy jött hogy telefonálnom kelett a samsungnak.Ekkor kiderült hogy alaplaphibás és cserélni kell,nem volt nála alaplap elvitte 2 nap múlva jogi lépések kilátásba helyezésével voltak hajlandóak visszaküldeni 8 napig nem volt PRÉMIUM GARANCIÁS telefonom.
-
Szatura
aktív tag
A futárt megspórolva 4 vonaljegy árát csak-csak kiváltja nálam a vásárlásnál megspórolt összeg, ami azért nagy részben a zsebben is marad, nem olyan nagy az a meghibásodási arány, ha épp sima bolti garanciáról van szó.
Nem azt mondom, hogy a néhány hónapja üzemelő boltban kell megvenni, de ugye vannak nevesebb gsm boltok ahol bevállalják azt a javítást, mert a haszonhoz képest elenyésző költséggel jár nekik.
Túl van ez spirázva, vagy már a belső ember aki ezzel foglalkozik sem tudja, hogy mi van.
Az említett esetben megmondták, mikor-hol-hogyan lett vásárolva a telefon,illetve,hogy él rá a samsung garancia,ezek szerint több féle gyári samsung garancia létezne? még bonyolultabb a dolog, már én sem értem... -
-
vick33
tag
Használd a legujabb chrome beta-t. A hiba abban javítva lett.
-
galaxys80
veterán
Pár napja töröltem a zooper-t.
Azóta nem volt semmi gond.
Viszont ma délután megint előjött az android os növekedés.
Most még megpróbálom hátha a google keresés fagyasztása (úgysem használtam soha) és a google play szolg.adatainak törlése segít.
Ha megint előjön akkor marad az FR.Azt hiszem,ha egyszer (nem a közeljövőben) telefont váltok,akkor oprendszert is fogok.(Lumia)
-
Gergőkee
aktív tag
Kali, én egyszerre általában egy dolgot csinálok a telefonnal. Esetleg azt tudom elképzelni, hogy hirtelen meg kell néznem egy másik programban valamit, és az eredeti megy a háttérbe. De így két alkalmazással az S2 is elbírt. Szóval kérdem én: milyen való életbeli pluszt nyújt?
-
mycso
veterán
Számomra az s3 mindenben jobb volt az s2-nél: kijelző, kamera, sebesség, a sokak által parasztvakításnak titulált samsungos feature-k, stb....
S3-tól szintén mindenben jobb az s4 kivéve a kamerát, viszont nem érzek/látok olyan sok különbséget mint s2-s3 között. Sebességben nekem már az s2-vel sem volt bajom, ezek a görgetési mikrolagok, amikre itt sokan rávannak görcsölve engem teljesen hidegen hagynak.
-
galaxys80
veterán
Eddig én is abban a hitben voltam,hogy sokkal többet fogyaszt a 3G.
Mindig kapcsolgattam,ha netezni akartam,de akkor lehet, hogy hagyom 3G-n.(#30046) Gizmo94
Annyiszor említik itt a fórumon,hogy laggol az S4, hogy lassan azt gondolom,hogy az én telefonommal van baj.(#30048) Maxentius
Az én olvasatomban azt jelenti,hogy nem folyamatos a görgetés,apró akadások vannak.
Na én ilyennel nem találkozom. -
galaxys80
veterán
-
gpek
tag
Érdekes én még az S2-nél sem érzem ezt a "különbséget" Igazából nem tud hova fejlődni szerintem a telefon piac. Mondjuk ha normális házba pakolnák akkor azt mondom még 1 generációt érdemes lesz cserélni. De őszintén a többi semmi. Már az S2-t is nehezen cseréltem le csak azért tettem mert nagyon olcsón jutottam egy szép S4-hez. De többet nem is ér.
Pedig hiszed vagy nem én is az a fajta vagyok aki rámozdul az új IT cuccokra... -
Kapanyél
őstag
Az i5s-ért többet fizetsz, mert jobb?
Ahogy ismerlek, nem fogod JB-elni, márpedig anélkül Andorid után szerintem halálos lesz, de meg lehet szokni.
Viszont fél év alatt az S4-en 80-90e-et bukott mindenki, aki újonnan vette meg, az i5s-en feleennyit sem fogsz.
Nekem Note után az i5-nél ez kifejezetten szempont volt, amíg nem jelent meg az S4. Ugyanannyiért el is tudtam adni az i5-öt, konkrétan 2 nap alatt. -
mycso
veterán
Nem teljesen érted amit írtam.
A lényeg, hogy a samsung egy picit alapjában is túlárazott cucc, ehhez hozzá jönnek a párhónapos tolással kiadogatott egyéb alternatívák az aktuális "csúcsból", viszont ekkor simán van már más gyártónak jobb speckójú készüléke sokkal olcsóbban. (na ez az amit mások is említenek, hogy nem egy jó módszer a részükről, legalább is felhasználói szemmel nézve)
Én igazából az értékvesztését lesz@rom, mindennel így van kb. -
borsodika
őstag
Apple-nél azért ritkábban van ilyen. Megnézed a sima 4-est és még mindíg veszettül tartja az árát az is pedig nem 1 mai telefon.
gyuromoj: Download módba nincs screenshot funkció, nem tölt le semmit alapesetben csak ha rákötötted gépre és Odinból el nem kezdted flashelni.
Simán kikacsolhatod ha csak kiváncsiságból beléptél megnézni a knoxot és mást nem csináltál.
-
eladogeppc
veterán
A kérdés a következő !
Ha Knox 1-en áll, attól még érdemes megvenni ilyen telefont ?
Gar nem érdekel, csak hogy tudjam a ROMokat cserélni rajta.Szerk:
Értem. Most Note 2-esem van, de itt az van hogy nem tudom visszarakni a gyári 4.1-et sem ha 4.3-ra állt át a telefon. S4-nél nem tudom mi van.
-
heidrich
senior tag
igen emlékszem, régebbi MDx-es romoknál volt ilyen, de majd megnézek másik S4-et, lehet ilyen ez csak én elszoktam tőle, pl. beállitások alatt is a kékes elválasztó részek összemosódnak a feketével, vagy pl. Facebook appban néztem sötétebb környezetben készült fotókat és mikor lapoztam köztük akkor is nagyon furcsa jelenség volt, igy nagyon utánahúzása volt az egésznek..
megpróbálom majd levideózni.
-
galaxys80
veterán
Most az adat törlés és az újra indítás után,úgy néz ki helyreállt a dolog.
Azóta talán 2-3 percet volt csak ébren a telefon az android os-től.
Használtam korábban a BBS-ot,de aztán rájöttem, hogy a fenét se érdekli, hogy mi hányszor ébresztgeti a telefont.
Persze kivétel ez alól, ha valami miatt tényleg rendellenesen gyorsan merül.
De az,hogy 3 óra vagy 3 óra 10 perc lesz-e a kijelző időm engem tényleg nem érdekel. -
nfsu17
veterán
azért annyira nem rázom.
más:
én azt hittem elsőre, hogy a videófelvételnél a képstabilizálás az olyan, mint a fotós obiknál, a stabilizátor....kevésbé remeg a kép, könnyebb finomabb mozgásokat gyártani...de aztán rájöttem, hogy nem.
ha KI van kapcsolva, akkor gyors oldalazó mozgásnál az épületek bedőlnek, mozog minden, olyan mintha gumiból lennének.
ha BE van kapcsolva, akkor meg szépen stabilan állnak, nincs mozgása a dolgoknak. hátránya, hogy picit rázoomol a képre, azaz kisebb lesz a látszószög.a gyári böngésző (vagy dolphin) nálatok is olyan 21-22% körül eszik óránként?
-
oggy71
tag
Köszi a választ!
Biztos az optika mozog, mert kipróbáltam bekapcsolt kamerával, és akkor meg csak kicsit előredöntve adta a hangot.
Szóval akkor ez nem gond?
Mert ha igen, akkor rögtön hívom a házhozjövős prémium szervizt!Valamint a kamera modul sem fixen ül a helyén, ez is normális, egy 3 hónapos telefonnál?
-
galaxys80
veterán
Köszi!
Csak az a fura, hogy eddig sosem csinált ilyet.
Most nyomtam egy google szolg.adat törlést és újraindítottam.
Hátha az frissült a háttérben.
Helyelőzmények tiltva vannak.Google+ és Now nincs.
Ezeken kívül viszont minden aktív.FB,folyamatos szinkron,állandó netkapcsolat.
Az az igazság, hogy ha már okos telefonom van,akkor azt ki is szeretném használni. -
szabo.norbi
tag
-
Gizmo94
veterán
Bár idéznék az illetőtől, aki hivatalos állásfoglalást említ a hozzászólásában:
"de a hivatalos állásfoglalás is megtörtént ez ügyben, ami a következő:
- Ugyanúgy érvényes a 2 prémium éves garancia a telefonra, mintha idehaza vettem volna, ugyanis EU-n belül vagyunk."De ok, akkor nem lesz.
(#29689) mgTerminator Csak attól mentsen meg az Isten.
-
Gizmo94
veterán
-
nfsu17
veterán
a nap felében a zsebemben van (elöl), mikor a kocsiba beszállok, akkor néha érzem, ha kicsit keresztbe fordul a zsebemben (mert nem pici az a zseb), hogy erősebben feszül a combomra, de az s2 is kapott ennyit és egyszer sem éreztem, hogy na most akkorát kapott, hogy eltört volna...a nap másik felében meg az asztalon van otthon. ha ennyit nem bír, akkor úgy kell neki, majd kiskocsin húzom magam után ezentúl.
aztán mondom, lehet ez már gyárilag ilyen és semmi köze a zsebhez....de az tény, hogy most nem fekszik fel az asztalra pontosan -
nfsu17
veterán
-
ricsi0307
senior tag
És szerinted ha kihívom őket majd egy CM11-en mutatom meg nekik mi a gond belefognak kötni?Amikor cserélték az aksit akkor még a download módot is megnézte a srác és félek, hogy evvel fogják szívni a vérem.Egy gyári romot meg nem lesz se időm se kedvem visszarakni az elkövetkező 2 hétben.
-
ricsi0307
senior tag
Ha esetleg arra gondolsz, hogy szándékos volt akkor elhiheted, hogy nem.A full fényerő nagyon ritka, mert szinte mindig automatán van kivéve ha MC4-el játszok, mert ott berakom fixen a felére de ugye a játékban nincs statusbar.A másik meg időm sincs nagyon ilyenekkel bíbelődni munkába menet szoktam híreket olvasni aztán pihen a szekrénybe majdnem 10 órát és hazafele szintén olvasgatok + a zene aztán alvás neki is meg nekem is.Most egész héten szabin voltam lehet egy kicsit sokat nyomkodtam nem tudom de elhiheted, hogy nem direkt lett ott a nyoma én is ma vettem észre.
-
simi762
tag
A térerő velem van!
Már minden kiegészitő alkalmazást leállítottam.
Már csak a gyári visszaállítás marad, bár gondolom akkor minden repül amit eddi rátettem.
Az alkalmazások nem lényeg, csK a képek meg a jegyzetek lesz egy kis macera.
Ha az sem segít,akkor már csak a bontókalapács az utolsó reményem! -
-
-
Szakiii
addikt
Tényleg nem értem ezeket az embereket. 3 e-mailt írt hogy de ő kéri szépen tényleg gyorsan elvinné a youngért +12 ezerért...
Sn00k.: próbálok egyébként kedves lenni szerintem vagy egy nagyon fiatal gyerekről van szó aki szeretne s4-et vagy valaki aki tényleg nagyon buta, de már most kezd idegesítő lenni hogy nem érti meg hogy a pénz nekem is pénz és nem ajándékba szeretném adni.
-
Laca 012
őstag
Köszi a gyors választ. Gondolom előtte minden adatomat le kellene mentenem, névjegyek...stb?
Lehet valami olyan mentést eszközölni, ami pl. a néjegyeket és az sms-skype-viber-stb. üzeneteimet is lementi egyben?flegga92: Megpróbálom ezt a progit is, de szerintem nem fake, mert egyrészt előtte már volt dolgom fake kártyákkal, amik eredetileg 2GB-osak voltak, csak a fejlécet átbabrálták és 64GB-osnak látszott, de egy másik tesztprogram kapásból csak 2GB-ig tudta írni-ellenőrizni, aztán csak hiba minden szektorra. Szóval ezekkel a fajtákkal már képben vagyok. De persze semmi sincs kizárva, csak fura, hogy ez a kártya az elején formázható/tesztelhető volt mind a 64GB Fel is töltöttem szinte fullon filmekkel-videoklippekkel (kb 10GB üres hely maradt amire fényképeztem-videoztam és csak pár hónap után adta be az unalmast.. Azóta egy 16GB-os medion van benne, de néha ez sem 100-as, veszett már el róla úgy kép, hogy látszólag ott van, de sem előnézeti kép, sem megjeleníteni nem lehet, pedig mikor a kép készült visszanézhető volt...
-
belashx
senior tag
Lehet, hogy AUT lesz az.
Apropó, nem tudod véletlenül, hogy romolás után, miért nem állítja vissza azokat a wifi kapcsolatokat, amikhez korábban már csatlakoztam? S2-nél nem volt ilyen gond. Ez nem a KitKat problémája, már régebben is ezt művelte velem. Esetleg a Samu account zavar be?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest