Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy adott egy Canadai Note II. Alapból 4G. Szinte a 3g fel sem tűnik. Viszont a saját I9505 ---> Csak 3G.
-
-=Tiger=-
tag
válasz
Olyasmi #43500 üzenetére
Parancsolj. Itt szerintem ki is cserélik Neked. Természetesen mérlegelj, ha garis. Amúgy meg az a véleményem, hogy, ha itt cserélteted ki vagy máshol kb. senki sem veszi észre. (feltéve ha valami kókler csinálja) Nálam már 2x volt kint a szerelő. Panelt cserélt és kérdeztem, hogy nincs e véletlenül egy hátsó kamera plexije (tudtam, hogy nem lesz, mert egyben van a kettő) de azért kicsit tettem a butát és rögtön kicserélte 1:1-ben a kamerát mindenestül. 1x kicsúszott a kezemből a metrón és az üveg széle kicsit megrottyant, de a működését nem befolyásolta, csak a szépérzetemnek nem tett jót.
-
-=Tiger=-
tag
Jut eszembe...
Mondta, hogy ez amit belerak panel zsír új, de látott már olyat is ami javítva volt.
+ amivel felkonfigurálta: IMEI
Az egy külön BOX, nyakamat tenném rá, hogy azzal nem probléma a KNOX nullázása.
-
-=Tiger=-
tag
Múlt héten kihívtam a szervízt, akit érdekel azzal megosztanám az észrevételeimet.
A készüléket 2013 júniusában vettem a T-nél.
Soha semmi baja nem volt. Akku soha nem púpusodott, a kijelzője sem tört be attól, hogy a zsebemben hordtam stb... Tokból nyílván már esett kissebbet nagyobbat, de szerencse a kiváló 1000Ft-os toknak kb. úgy néz ki mint egy új. A króm sem kopik róla.
Viszont az utóbbi időben radikálisan lecsökkent az akkuidő, kicsit be is lassult a cucc, volt hogy a vissza nyílra beremegett az LCD, bejövő híváskor nem tudtam fogadni a hívást sem elutasítani.
Mindig gyári SW volt rajta hol XEH, hol DBT. Így 0x0-ás.
Még múlt év ősszel igénybe kellett vennem a BKV metró nevű szolgáltatását. SIM csere, kicsúszott az ölemből és puff a földre, LCD-vel felfelé. Kicsit megrepedt a kamera széle de a működését soha nem befolyásolta és külsérelmi nyomok sem keletkeztek.
Ennyit az előéletéről.
A fiatal srác megérkezett, udvarias volt, munkahelyemre hívtam ki. Én is vagyok vagy 30.
Hozzátartozik, hogy anno elkevertem a teljes dokumentációját számlával és garanciajeggyel együtt...
Így be kellett érnie a Té által utólagosan kiküldött számlamásolattal, de ez nem okozott problémát.Főpanelt cserélt benne + kaptam egy új fóliát és aznapra rendeltem egy Black Edition hátlapot.
+ qva rendes volt és ingyen bérmentve cserélte a kamerát is. Így most már tényleg olyan mintha teljesen új lenne. A fóliát elraktam a nehezebb napokra kb. 2 hete tetettem rá újat.
Akinek Black Mist készüléke van, annak nagyon ajánlom a figyelmébe ezt a Black Edition bőr hatású akkufedelet. Nagyon zsír... Jól mutat rajta és a fogása is super.
Eddig a Samsung garanciális javítása 10/10.
-
-=Tiger=-
tag
válasz
mgTerminator #40084 üzenetére
Ennyi.
Ha valami jó, akkor jó... ha meg fosh, akkor tarthatod akármiben.
-
-=Tiger=-
tag
válasz
norrberth #40079 üzenetére
Van GYÁRI S VIEW tokom is... egy kalap **ar az egész. Karcolja a fóliát... Tiszta karc a plexi. Egy dolog fog rajta segíteni: Mikor jön a hideg idő akkor a kazánban a pusztító tűz.
Tudod, a tok nem attól lesz jobb, hogy minél többet fizetsz érte.
Más...
Mondjuk, hogy én egy olyan ember vagyok, aki qvára vigyáz a cuccaira. (ez így is van) Gyűlölöm ha valamim lelakott, karcos stb... ez mindenenemre érvényes.
Viszont van egy barátom, aki kb olyan mint én, csak szorozd meg 10-el. Gyári tokok, qva ***a... úgy mált neki le a króm keret, mintha kötelező lett volna. Így nekem senki se mesélje be, hogy egy aranykorában majd 200-aba kerülő készüléket a mikropor meg a kínai 1000 Ft-os tok tesz tönkre, mert ha így van akkor kb. a készülék is ennyit ér.
-
-=Tiger=-
tag
Valaki próbálta már a német NG8-as ROM-ot?
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába futtatom a Towelroot-ot, azt írja, hogy nem támogatott készülék... :S
I9505, T-Mobile, 4.4.2
-
-=Tiger=-
tag
Ha elmúlt 1 éves a készülék, akkor az akku már nem garis?
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Enyhe rövid ideig tartó képernyővibrálással találkozott már valaki? Mi okozhatja?!
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
.obb kiterjesztésű file kicsomagolására, szerkesztésére van lehetőség?
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Akinek Telekomos előfizetése van és használ 4g-t annak mi jelenik meg az állapotsorban? Nekem az LTE felirat még soha nem jelent meg csak a 4G. Ez normális? Telenoros kártyán már láttam kifejezett LTE jelzést is.
Elvileg a díjcsomagom is olyan, ami tudja: NetPlusz L
-
-=Tiger=-
tag
Applied the CSC-code: NEE
Ez micsoda?!
Hiába tettem fel a 4.4.2-t nem váltott át XEH-ra. :S
-
-=Tiger=-
tag
Kali, Zolar!
Köszönöm a kimerítő választ!
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Nekem az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy van egy T-s S4-em, amin jelenleg 4.3-as XEH gyári ROM van.
CSS code-nak NEE-t ír. Korábban volt XEH és TMH is ROM-tól függően. KNOX: 0x0
A lényegi kérdésem az volna, ha felteszem a 4.4.2-es gyárit akkor esetlegesen egy gariztatás előtt vissza lehet tenni a 4.3-as TMH ROM-ot vagy nem, és csak akkor lesz ismét gariztatható, ha már kijött a TMH 4.4.
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a I9505XXUFNAD_I9505OXXFNA2_I9505XXUFNAD_OXX.zip a legújabb független gyári 4.4.2-es ROM?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha felteszem és nem jön be akkor vissza lehet állni 4.3-ra?
Előre is köszönöm.
-
-=Tiger=-
tag
Mi a különbség az Odinban ha be van pipálva a Re-partition és ha nincs?
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna adni egy olyan linket a 4.3-as T-s ROM-hoz és az XEH MK8-hoz ami nem egy fél év?
-
-=Tiger=-
tag
Volna még valami.
Ha felteszem a 4.4-es ROM-ot akkor ugrik a KNOX?
Kell rootolni előtte vagy csak símán SD-ről recoveryből feltolom aztán csókolom?
-
-=Tiger=-
tag
Szia!
Hol pontosan??? Sajnos belefutottam abba qva nagy hibába, hogy eltüntettem és sehol sem találom. Júliusban megvettem, happy voltam meg minden tettem rá hogy a készülékkel együtt valami salátát is adtak most meg szívom a fogam... :S
szerk.: A dokumentumoknál nem jelenik meg semmi, pedig elvileg kéne... fel is hívom őket.
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok! Nem tudjatok veletlenul h hol lehetne emberi aron venni hatlapi kamerat?
-
-=Tiger=-
tag
válasz
-=Tiger=- #21198 üzenetére
Viszont az a véleményem, ha valaki nem hozzáértés miatt rosszul szoftverezi és elszáll akkor az meg is érdemli, de ha most a gyári romokat cserélem és úgy is megugrik a számláló és emiatt megvonják a garit és még ha az LCD is megy benne tönkre akkor az kicseszés. Ha erre példa lesz tuti szétverem a fejükön!
-
-=Tiger=-
tag
válasz
nggabi #21183 üzenetére
Odinnal lettek cserélve a firmware-ek.
Tehát ha most valami baja lenne az LCD-nek és vissza szeretném vinni a készüléket vissza kéne raknom odinnal a 4.2.2-es T-s romot, akkor egyből ugrana = most nem garis a készülékem pedig 0x0 ha visszarom 0x1 úgy sem.
Ha jön majd a T-s 4.3, ha jön, akkor meg ismét garis lesz?! :S
-
-=Tiger=-
tag
Azt hogyan lehet elérni, hogy a memóriakártyára mentse a teló a dolgokat, ne a belső memóriára?
-
-=Tiger=-
tag
válasz
FireShadow #20471 üzenetére
Download mód
-
-=Tiger=-
tag
Nekem T-Mobile-os a készülék.
Rátettem a gyári magyar nem T-s romot, akkor is 0x0 maradt. Most a német 4.3-at. Most is maradt 0x0.
Hozzáteszem rootolva sosem volt és főzött rom sem volt még fent sosem.
Ellenben a Wifi alapból működik 4.3 alatt.
Ebből mire lehet következtetni?
-
-=Tiger=-
tag
Most nézem a http://www.sammobile.com/firmwares oldalt...
Ezt mégis hova szánták? Unknown...
Model: GT-I9505
Country: Unknown
Version: Android 4.3
Changelist: 1869009
Build date: Sun, 13 Oct 2013 09:54:31 +0000
Product Code: XST
PDA: I9505XXUEMJ5
CSC: I9505OJVEMJ5
MODEM: I9505XXUEMJ5
szerk: Gyanítom ez is a német...
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy gyári 4.3-as ROM-ot?
-
-=Tiger=-
tag
válasz
charlie1975 #15065 üzenetére
Sztem amúgy az általad meg az általam írt ROM egy és ugyan az... Csak jó volna hozzá egy olyan link ami nem fél napig tart amíg leszeded. :S
-
-=Tiger=-
tag
válasz
charlie1975 #15052 üzenetére
Sziasztok!
Gyári legújabb ROM-ot honnan lehet leszedni ami nem 5 óráig tart?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest