- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Az imént jelzett az S4 h van új frissítésem, gyári T-Mobile, leszedtem, feltettem, 4.4.2. Kit Kat, azóta nem tudok a kezdőképernyőre lépni a Home gombbal...valaki tud erről valamit? Ha hosszan nyomon bejön a task manager meg ha készenlétbe van is reagál rá ha nyomom de visszalépni nem tudok vele hiába nyomom...
Előre is köszi a segítséget!
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Ma volt kinn nálam a Samsung szervizes, kicserélte a főpanelt meg a SIM foglalatot és az antenna kábelt.
Arra lennék kíváncsi h ez a ROM ez milyen? -
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt olyat h eldobálja a hálózatot?
T-Mobile-os S4, gyári 4.2.2 van fenn a legfrissebb nem volt megpiszkálva egyáltalán!
Elég idegesítő probléma... -
Keksz03
senior tag
válasz
2008Kft #15521 üzenetére
Értem h a mágnes csinálja, van egy kis kör alakú sötét rész a tok belső felén ami ha rá van hajtva a kijelzőre akkor az óra alatt bal szélen érheti a képernyőt, sztem ott lehet benne a mágnes.
Engem az érdekelne h mit csinál az a mágnes a telefonnal h tudja kapcsolgatni! -
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a rendelt Hoco Flip Cover és arra lennék kíváncsi h van rajta egy Magnetic Sleep matrica, tehát mikor ráhajtom a képernyőre a tokot, elmegy sleepbe a telefon ha kihajtom beadja a kijelzőt! Ez baromira tetszik de érdekelne h mi alapján tudja ezt csinálni? Tudja esetleg valaki?
-
Keksz03
senior tag
Valaki találkozott már olyan jelenséggel h a facebook messenger app ha fut eldobálja a mobilnetet?
-
Keksz03
senior tag
A hibás után most már problémamentes S4 felülmúlta az elvárásokat, baromi jól bírja az akksi, pedig ez még csak az első feltöltése!
Így már mindjárt más a leányzó fekvése!
Totálisan megérte lecserélni az S3-at!
szerk.: ilyen tokhoz volt valakinek szerencséje esetleg?
-
Keksz03
senior tag
Ma kézhez kaptam a másik S4-et mert az előzőt visszavittem a megmagyarázhatatlan kikapcsolások végett, ezt is bekonfigoltam és nincs akksit szívó google services. Lehet elnyomtam valamit akkor rajta, bár én nem tartom elképzelhetetlennek h az akku elektronika körül voltak a problémák, ezért kapcsolt ki minden ok nélkül és nem lehetett visszakapcsolni amíg nem dugtam töltőre és az akksi sem úgy szuperált mint ahogy annak kellett volna!
Na mind1 a lényeg h úgy tűnik most minden jó! -
Keksz03
senior tag
Ez oké, de véleményem szerint normálisan van bekonfigurálva, S3-nál is ugyanígy volt, google fórumokon rengetegen panaszkodnak ugyanilyen problémával úgyh a szoftveres hiba meglétét vitatnám. Mert az ne legyen már megoldás h le kell tiltani az egészet élből. Lefogadom h az egyik beállítás bugos!
-
Keksz03
senior tag
Telefon lefekvés előtt 100%-re feltöltve, aludtam 10 órát, mobilnet és wifi kikapcsolva, összes futó alkalmazás bezárva...tehát se internetkapcsolat, se kijelzőhasználat, se futó appok és 10 óra alatt 40%-ot esik idle-be, emellett net nélkül a google services továbbra is hullára szopja az akksimat...
-
Keksz03
senior tag
válasz
SanyikaDC #12053 üzenetére
Kedden vettem T-Mobile-nál, meg jelzett h van frissítés úgyh azt is feltettem!
Hát elég durva jah...mondjuk holnap vagy hétfőn kapok egy másikat mert ez egyik este kikapcsolt és nem tudtam visszakapcsolni amíg nem dugtam fel töltőre, akkor egyből be tudtam és 55%-on volt úgyh valami nagyon nem kóser vele, szerencsére cserélik egyből szó nélkül, remélem a másiknál nem lesz ilyen gond...
Mit tud egyébként ez az új frissítés? 350MB volt talán...lehet megpróbálom majd először anélkül mert sokan panaszkodnak az új frissítés után h a Google Services miatt baromi gyorsan merül a telefonjuk!
-
Keksz03
senior tag
Azért ez elég siralmas, a képernyő kb 30 percet ment, oké h Hotspot be volt nyomva mert ketten lógtak rajta de azért na...
-
Keksz03
senior tag
Az mitől lehet h ha SMS-t kapok akkor annyit ír h Message és h alatta Message? Angolul használom, S3-on kiírta h kitől jött meg az üzenet egy részét ha lehúztam a notification bar-t de ennél ennyit...se h kitől se h mi!
Iletve akksit szopja a Google Services, de nagyon, alig 1 órát megy összesen a kijelző egy töltés alatt, itt meg olvastam h 3 órákat kéne tudnia!
-
Keksz03
senior tag
válasz
xrvman #11796 üzenetére
Külföldi fórumokon olvastam h gondok vannak a D-Link routerekkel, de pontosan nem olvastam h mi a baj velük, annyit szűrtem le h a kettő együtt nem megy!
szerk: milyen router? komolyabb cucc? mert egy két átmeneti megoldást találtam, de csak dual band-es routerekhez...
-
Keksz03
senior tag
válasz
nyikus #11778 üzenetére
Egész pontosan tegnap cseréltem le, nálam fogásra és kinézetre sokkal jobban tetszik, a kijelzője csodaszép, sebességre jobb és van pár feature ami elég hasznos. Ha belefér akkor szerintem cseréld le, ha van jobb helye is a pénzednek akkor maradj meg nyugodtan az S3 mellett, amire van arra az is megfelel.
-
Keksz03
senior tag
Kitesztelem majd pontosabban.
Visszatérve az előző hibára én is keresgéltem neten és nem találtam semmit úgyh ezért nem gondolnám h szoftveres a gond mert akkor nem egyedül lennék a problémával gyanitom.
Mindenesetre érdekes a dolog...csak ciki ha megint előjön én meg elelaszok munkából! -
Keksz03
senior tag
Akkor várok holnapig, ha megint előjönne, nyomok egy restore-t, és még péntekig kiderül.
Más: facebook app-ba görgetem le és ha vannak képek a fényerő/kontraszt egy ponton változik. Olyan mintha figyelné a fehér és szín mennyiségét és ahhoz igazítaná nem tudom h van-e ilyen feature és ha igen hol lehet kikapcsolni. A kijelző beállitásánál standard van belőve és az auto adapt ki van kapcsolva.
-
Keksz03
senior tag
Tegnap vettem, a holnap reggelt megvárom meg még lehet a péntek reggelt is, ha addig semmi akkor megtartom, de erősen gondolkozok rajta h inkább kicseréltetem mert ha szoftverhiba akkor azon is meglesz ha hardverhiba akkor meg van rá esély h nem.
Vettem magamnak gondott, ahogy édes jó anyám szokta mondani! -
Keksz03
senior tag
válasz
n0_gAboR #11763 üzenetére
A félreértések elkerülése végett írtam h a telefon 55%-on volt mikor lefeküdtem, mobilnet és wifi kikapcsolva, task managerbe minden app bezár. Reggelre a telefon kikapcsolva és nem lehetett bekapcsolni egészen addig amíg fel nem tettem töltőre, akkor be tudtam kapcsolni és az akksi 50%-on állt...
Tehát a telefon nem merült le... -
Keksz03
senior tag
Ilyen problémával akkor eddig senki nem találkozott még?
Hozzátenném h mikor feldugtam töltőre akkor is 50%-tól töltött és akkor már be lehetett kapcsolni...jó lenne tudni h szoftveres vagy hardveres a hiba mert 3 napon belül vagyok még.
-
Keksz03
senior tag
Felébredek, mondom megnézem a telefonon mennyi az idő, nyomom a gombot semmi kép...nyomom a home gombot semmi kép...gondoltam magamban lemerült volna? Mivel 55%-kal feküdtem le este és alvásnál kinyomom a wifi-t/mobilnetet esélytelennek tartottam. Kapcsolnám be, semmi...Feldugom töltőre, beadja h tölt, ekkora már be tudom kapcsolni és most működik...na ilyenről hallott valaki már? Csak mert 3 munkanapon belül jó vagyok az instant cserére nem?
-
Keksz03
senior tag
nem takarom, de majd holnap kísérletezek még vele akkor. viszont a sötét szobában ahol csak a monitor világít ott pl nekem elég gyenge fényt ad auto-n, megerőltető a szememnek, ha felnyomom +5re úgy már alakul de ha manuálisan belövöm 30%-ra az lenne az ideális...kár h ezt nem lehet még kalibrálni!
-
Keksz03
senior tag
Bekapcsolom auto-ra a fényerőt de bent a szobában és kint is olyan gyenge mintha manuálisan lehúznám minimumra...nem nagyon vettem még észre h feljebb tolta volna, igaz ma délbe vettem, csak S3-nál legalább változott bár ott se volt a helyzet magaslatán sokszor...de majd holnap kipróbálom figyelmesebben kicsit.
Addig meg belőttem kb 30%-ra úgy pont ideálisnak tűnik minden fényviszony mellett. -
Keksz03
senior tag
Csak szerintem nem működik logikusan az auto fényerő?
-
Keksz03
senior tag
válasz
kavics325i #11713 üzenetére
Üdv Neked is!
A délután folyamán én is csatlakoztam a klubhoz!
Az S3 után azt hittem nem lesz sok meglepetés, de nagyon folyékony használat közben, a kijelző pedig brutálisan szép!
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján úgy vettem le h egy feljavított, szebb kijelzős és kicsit jobb üzemidővel rendelkező S3 lett az S4.
Mivel most kell új előfizetést választanom, lehet beruháznék egy S4-re. A kérdésem az lenne h fehér/fekete mindegy? Mert S3-nál a kék hátlappal volt vmi probléma a fehérhez képest... -
Keksz03
senior tag
Gratulálok és egyben köszönöm is a cikk írójának ezt az átfogó elemzést, a stílusa nagyon tetszett, az első oldal olvasása közben sokszor hangosan felnevettem!
A telefon kifogástalan, ami az S3-ba kifogásolható volt azt most rendbe tették szépen, a teljesítmény brutális, kijelző gyönyörű és az üzemidő is megmaradt!
Így S3 tulajként annyira nem hozott lázba, de ha még Nexus S lenne a kezemben akkor egyértelműen erre váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest