- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fojtviki #26125 üzenetére
pedig akkor látatlanban is mernék fogadni valami kisebb összegben, hogy nem az akkumulátorral lesz probléma, hanem adott folyamat pörgeti a rendszert, és attól merül látványosan.
az inkább csak a véletlen műve lehet, hogy pont a szervizelés után jelentkezett a dolog, néha elég egy google frissítés - ami alapban akár automatikusan lefut a háttérben -, és máris utánállítást igényel a rendszer.
érdemes átnézni a kapcsolódó beállításokat, frissítések, helyszolgáltatások, google keresés beállításai, google now, g+...stb, és kibukik majd a probléma, hogy mi tartja ébren folyamatosan a rendszert, amitől gyorsan merül az akkumulátor. -
válasz
fojtviki #26123 üzenetére
az a baj, hogy ilyen rövid intervallum alatt nem feltétlenül csúcsosodik ki a probléma - értem ezt az 1 óra 24 perces időintervallumra -, de a párodénál a google play és/vagy valamelyik android rendszer értéke a későbbiekben is a készenlét felett tornyosul, ha nincs csesztetve a rendszer?
-
válasz
fojtviki #26111 üzenetére
annyit tudok csak, amit itt megtalálsz infót, de ha puffadásos problémás az akkumulátor, akkor nem csak a gyors merülés látványos, hanem más jelek is mutatkoznak; a készülék indokolatlan kikapcsolása akkor is, amikor az akkumulátor a kijelzés szerint még nem merült le teljesen, valamint töltéskor is megmutatkozik, hogy például nem tölt fel teljesen, és a látványos púposodás is gyorsan jelentkezik.
az akkumulátor gyors merülését több probléma is okozhatja, először azokat kellene kizárni, először megnézni az akkumulátoros statisztikát, hogy melyik folyamat százalékos értéke magas, feltenni akkumulátor monitorozó alkalmazást, hogy melyik folyamatok ébresztgetik a rendszert, illetve visszaállítani a rendszert gyári alapra és úgy használni, ha úgy nem indokolatlanul gyors a merülés, akkor nem az akkumulátor a probléma forrása. -
Gizmo94
veterán
válasz
fojtviki #13787 üzenetére
Amíg ott a végén a szmájli, nem kell komolyan venni semmit.
Csabámat meg pláne nem. A three alatt arra gondoltam, hogy a t-mobil itthoni csúfnevét a tré-t érted. Egyébként kint még simább lesz a csere, mint itthon. Amúgy annyira durva sem volt, a four letters hazájában vagy. Nem éltem ugyan ott csak us -ban, de szerintem van ott is elég.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fojtviki #13781 üzenetére
Ha England, akkor be kellene írnod, mert nyilván eltérő törvények, akkor hiába nyomkodom a telefont, nem érvényes amit írtam, szórakozásom meg van jobb is, mint feleslegesen irkálni.
írhatnám azt is, hogy ilyen alapon segítsen hiába a faszom, de az illetlenül hangzana, én pedig egy udvarias ember vagyok. -
-
rjg
őstag
válasz
fojtviki #6730 üzenetére
Recovery módban. Kapcsold ki a telefont, utána nyomd egyszerre a hangerő fel + home + bekapcsológombot és amikor megjelenik a kijelző bal felső sarkában egy kis kék szöveg, engedd el a gombokat. Utána be fog töltődni a touch recocery, szép lila háttérszínnel.
(#6751) Gizmo94
"De az a mea pre root rom egy rakás szar, legalábbis véleményem szerint..."Nem csak szerinted. Kíváncsiságból feltettem, de többször feldobta ezt a figyelmeztetést. Az évek óta használt calendar widget-tem is folyamatosan force close-olt. Ment vissza a működő UAME2.
-
-
assemble
addikt
válasz
fojtviki #4976 üzenetére
Egeszen biztos, hogy amikor eloszor beleptel a G+ appba, rakerdezett, es te igent nyomtal ra (persze jo esellyel - ahogy sokan masok - el se olvastad mirol van szo csak reflexbol ranyomtal, talan ezert nem emlekszel).
Egyebkent alapertelmezes szerint (amig explicite meg nem osztod oket) a feltoltott fotoidhoz csak te ferhetsz hozza, es mas nem, igy egyfajta cloud backupkent is lehet gondolni ra.
-
Laca 012
őstag
válasz
fojtviki #4649 üzenetére
Ezért vettem közvetlenül a three-nél, mert ott nincs deposit. 50font befizetés volt, meg a havi 37..
(Nekem csak havi 36, mert az enyém az s3-as vásárlásakor kötött szerződés..) Én is kérdeztem a carphone-t mindkét vásárláskor, de csak sokkal rosszabb ajánlatokat adtak..(mindegyik szolgáltató honlapján szereplő ajánlataihoz képest)Zenét metrón, buszon én is vezetékkel hallgatok egy (szerintem) elég prémium fejhallgatón ami még utcára elviselhető méretű és kivitelű volt számomra, de bukósisakban sokkal kényelmesebb vezeték nélkül.(Ráadásul a hely is korlátozott)
Mivel naponta minimum 30-40-szer le kell vennem, ezért amíg vezetékkel használtam többször elfelejtettem kihúzni aztán mindig elakadtam, megrántottam és attól féltem egyszer a 3.5jack aljzat fogja bánni a telefonban.
Különben 90%-ban énnis .flac -et hallgatok, csak ha valamit nem tudok megszerezni így, akkor elégedek meg esetleg a minimum 256-320kbps mp3-mal.. Igazából sosem értettem azt akinek elég egy 64kbps bitsűrűségű mp3 ami veri a zsigulik koppány kipufogójának fémes hangját... -
Laca 012
őstag
válasz
fojtviki #4631 üzenetére
Mi is a three hálózatát használjuk, a párom a féléves S3-asommal, én meg mostmár 3hete az S4-gyel.. A three "all you can data" valóban korlátlan, havi 13-15GB-az adatforgalmam és mivel motorral futárkodok, non-stop webrádiókat hallgatok. Itt Londonon belül elég jó a lefedettség. Mondjuk eBay-en vettem egy 5000mAh-s külső USB-s akkut, mert anélkül max. 10-11órát bírt kb. a bluetooth-os stereo headsettel.
Viszont van pár nyűgöm az S4-gyel..
Az S3-on alapból be lehetett állítani a zárolt képernyőre az időjárást (az animált szélkerekekkel) de ennél ez eltűnt, és az accuweather widgetjén is a megszokott "normális" nap-felhő ikonok helyett snassz vonalrajzok vannak az előrejelzésnél is.. Persze enélkül lehet élni, meg lehet sokak szerint csak egy giccs, de én szerettem..A másik sokkal zavaróbb, a fényképezésnél ha ellenfény van..
Hiába állítom át spot mérésre és állítom a keresőmezőt a sötét tárgyra, akkor sem világosodik ki a kép, hanem olyan mintha csak a legvilágosabb részen tudna fényt mérni és ahhoz állítana.. Lehet hogy én vagyok a hülye, de van egy DSLR Nikonom is amivel manuálban is szoktam fényképezni, szóval nem magával az ellenfényben való fényképezés ismeretének hiányával küzdök.. Letöltöttem pár camera app-ot, hátha az segít, de mindegyikkel ezt csinálja sajnos.. (az S3 is..)
Kipróbáltam egy Galaxy camera GC100-ast is, azzal persze nem ez a szitu, pedig az is android is meg galaxy is..
Nagyon zavaró, amikor egy épület homlokzata lenne a fontos, ehelyett az égbolt és a felhők fényereje a jó, pedig az csak a kép harmada..
Még arra gondoltam, hogy a keresőmezővel csak az autofocus helyét tudom változtatni, de fényméréshez köze sincs..
Valakinek van ezirányú infója-tapasztalata esetleg??
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest