- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depyangel
tag
Sziasztok. Az mitől lehet hogy a képernyő zár effektussát nem tudom át állítani? Meg akartam mutatni egy ismerősnek hogy milyen a hullámzás effekt amikor csak fölé viszem az ujjam de a beállításoknál szürke az opció és nem lehet a fenyeffektrol át állítani :/
-
Depyangel
tag
válasz
kacsuszka #25378 üzenetére
Szia, ugyan ilyen problémám volt nekem is vásárlás után a telefonnal. Sehogy sem tudtam összebarátkoztatni a telefont a számítógéppel. Mérgemben nyomtam egy gyári beállítást rajta és utána azonnal felugrott az értesítési sávon amikor bedugtam az usb-t hogy csatlakoztattam. Előtte amikor rá dugtam akkor csak töltötte a telefont és semmi sem ismerte fel. Próbáld meg te is ezt, hátha.. (gyári telefon volt nekem alapból és mégse ismerte fel csak amikor nyomtam neki a gyári beállítás visszaállítását.. fura egy dolog..
)
Más: Néha tapasztalom azt a telefonnal 4.2.2 alatt, hogy 3-4 nap után ha nem kapcsolom ki a telefont akkor olyan szinten lelassul hogy az oldalak közötti navigáció is szó szerit diavetítés. Tapasztalt már valaki ilyet? Se ram ürítés nem segít rajta csak egy újra indítás.
-
Depyangel
tag
válasz
Valaki1234 #25106 üzenetére
Nekem is "ciripel" és ha az áramból kihúzom a töltőt és úgy dugom be a telefonba akkor a telefon úgy jelzi hogy töltöm és fel is villan meg hangot is ad, de azonnal abbahagyja 1 másodperc után és akkor meg is szűnik a ciripelés. Arra gondolok, hogy a töltőben szorul egy kis áram és az zörög benne
és ki kell szabadítani a dzsint a palackból
-
Depyangel
tag
válasz
kavics325i #24953 üzenetére
Nekem is GSM bolti garanciám van, akkor most azt mondod hogy nyugodtan kihívhatom a samsung futárt mert s4 függő a gari?
-
Depyangel
tag
Sziasztok
Az mitől lehet, hogy amikor KIESre dugom a telefonom az azt írja hogy "Az eszköz nem támogatja a KIES rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést." -
Depyangel
tag
Sziasztok.
Ma vettem egy samsung micro sd kárytát. Az mitől lehet hogy próbálom az 1gb vagy az a feletti játékokat áthelyezni telepítés után az alkalmazáskezelőben az sd kárytára, de ugyan úgy ott van és ugyan úgy veszi el az eszköz memóriáját. Ha 800mb alá esik az eszköz szabad memóriája akkor már akad a rendszer és hisztizik hogy szabadítsak fel szabad helyet. Ez mitől lehet? Miért nem másolja át az SD kártyára a játékot? -
Depyangel
tag
válasz
migabi24 #22764 üzenetére
Az IMEI szám ugyan az mint ami a dobozon van. Mit mondjak majd a boltban? Mire hivatkozzak pontosan? Nem nagyon értek ehhez.. nem szeretném ha megdumálnának.. :/
A telefon névjegyénél van ilyen:
SELinux állapota:
EnforcingSecure Boot Status
Type: SamsungEzek mit takarhatnak?
-
Depyangel
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy Galaxy S4 Black-nek. Kérdésem a következő, 127 volt az ára és azt mondták a boltban hogy független, mégis a bekapcsolásnál és kikapcsolásnál T-mobile logo van és T-s alkalmazások is voltak rajta alapból. Na meg a Kies is azt írja hogy a szoftvere TMH. Most felmerül bennem a kérdés, hogy ezek szerint nem gyári független a telefon? Hogy lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest