- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
A gyári Samsung szoftver szerintem nem épp a stabilitásról híres... Tele van akku és memóriazabáló fölösleges szarokkal, amiket soha az életben nem használ egy átlag ember, köztük én sem. Anno én is többek közt ezért is cseréltem le. Az összes telómon cm-et használtam és nem azért mert alsókategória volt
Ja és amúgy nem használok OC, UV és hasonló dolgokat, gyári cm Kernel a legstabilabb
Egyébként senki nem nyögte be hogy annak a telefonnak van modem része is, amit lehet nem ártana frissíteni, vagy valami. Nagy itt a szakértelem, látszik hogy "már 45-ért is van S4"...
-
hr2
őstag
Sajna pl. ez se tud.
Ftp Szerver -
ryuzaki7
csendes tag
Az még mindig jön le, de sammobileról döglassan..egyébként ha az sem lesz jó akkor végső elkeseredésemben megpróbálom ezt [link] majd. egyébként az a furcsa, hogy ez a hibaüzenet azután jött elő, hogy megpróbáltam a kitkatos i9500 ap fájlt flashelni, pedig az is fail lett és az elején nem ment tovább, szóval totál nem értem ezt az egészet..
-
ryuzaki7
csendes tag
-
ryuzaki7
csendes tag
-
-
-
BalanceR
addikt
Szerintem meg jogilag nem tudnak belekötni, mert gyári rom van a telefonon, szóval, ha pl kimegyek angliába, és a nemzetközi garanciának köszönhetően kérek ott egy frissítést, akkor nyilván az ottani romot teszik fel...
Ha a Knox nincs ugrasztva, és gyári rom van a telefonon, bármelyik régiból, fel kell venniük szervízre... -
Tesztelo.hu
senior tag
Nem zabál? Mondjuk ez relatív, de nekem a minap néhány óra alatt 9 MB-ot forgalmazott úgy, hogy minden értelmetlen szinkronizálás (pl. fényképek feltöltése a felhőbe) ki van kapcsolva, és szinte a kezemben sem volt a telefon (azaz nem néztem e-maileket, nem neteztem stb.). 50 MB-os csomagnál elég érzékenyen érintett... És a mai napig nem tudom, mi forgalmazott ennyit, mert csak annyi derül ki, hogy "Android rendszer".
-
Foose
addikt
Akkor elmesélem,mert nem tudod én mit-hogyan használok. Alapból kikapcsolom a mobilnetet,mert nem kell,ha itthon vagyok. Innentől kezdve ha a teló elvileg mégis bekapcsolja,akkor kuka. Mert ha én valamit kikapcsolok,az legyen kikapcsolva. Nincs energiatakarékos módban,tudom hogy állítottam be
Nemrég pont merülés volt itt a téma,akkor írtam,mindent megteszek azért,hogy minél kevesebbet merüljön a teló. Nálam nincs olyan hogy nem tud csatlakozni wifihez,ezért mobilnetre megy,mert MINDEN KI VAN kapcsolva!! Csak azt használom,amit én akarok. Reggel felkelek,wifi bekapcs. A router az mindig megy...
-
törölt tag
Nem tudom nekem nincs sd.
Volt egy 64gigás valamikor de valamelyik cm felrakásakor elcsesződött azóta ha berakom azt irja nem támogatott.
Valamelyik oldalon olvastam ha Wipe Data/Factory Reset and Wipe Cache Partition csinálsz akkor tőrlödik sd ezért gondoltam inkább vegye ki az a biztos. De ezek szerint akkor odinnál nem törlődik.Más: 9506-os cseh lolival rendelkezők közzül valaki panaszkodott hogy nincs a megszakítások alatt "nap" funkció. Tegyétek fel a görögöt akkor lesz. "Szabcsizz" kolléga dobott fel róla képet.
Szabcsizz: vagy csinálj egyedi rezgést rezgés nélkül.
-
Hát nem tudom. Én most járok 73%-nál, 16ó 15p a töltés óta, durván másfél óra kijelzőidő. Android rendszer 10%. Mondjuk csak neteztem, hanghívások, kevés flipper, de sokat nem nyomkodtam ma.
Szerintem rakd újra a romot, vagy várd meg a hivatalost, mármint a mi régiónknak megfelelőt. -
Dare2Live
félisten
Tegnap este ~22hkor 100%on, ujraindítva.
Direkte heavy loadot adok neki teszt miatt. referencia szint miatt képernyő fényerő középre rakva és automatikuson.eddig volt ~40perc net és majd 2h film (1080Ps nem néztem csak hagytam futni) össz kijelzőidő: 2h35
29%ot evett
Android OS: CPu total 39min
16%
Android System: CPU total 34min cpu foregrround: 24sec stay awake 5m10s
15%
mediaserver (ez nemtudom mi nem szokott itt lenni)
cpu total 29min stay awake 48sec
cell standby: 15h 33min
többi 5% alatt van.
kb 15perc beszélgetés volt ma össz.Most van 56%on. Ma még lesz ~2h zene meg ~1h net, majd irom mi a vége.
Este majd megint csutkára töltöm és beírom az átlagos használatot, hogy milyen használat mellett jön ki 2nap 3-4h kijelzőidővel.
szerk: screen shotot hogy lehet csinálni? Lönék azt is róla.
-
Keem1
veterán
Érdekes fejlemény: Az Android OS tétel szoros összefüggésben lehet a gyári Google appok fogyasztásával. Eddig semmi nem látszott belőle, most YouTube-on megnéztem egy videót, 2 perc 47 mp volt. Erre a Youtube felkerült 2:47 ébrenléttel, ÉS az Android OS is pontosan ugyanennyivel. Még folyik a teszt, de elképzelhető, ez a gyári appok ébrenlétének az összegét fogja kihozni.
-
Dare2Live
félisten
Ma teljesen felöltöttem ~98%ra, majd figyelem mi merre és beirogatom.
2hete tuti volt 4h+ kijelzőidőm reggel lehuztam, 15kor buszraszáltam végig ment film/net és este 23hkor még volt ~15%om.
de 3h kijelzőidővel elmegy 38-40ht úgy, hogy még van 15%om.
Igaziból nem értem i9505ön uezek a progik voltak fent és már a 3hs kijelzőidőnek is örültem....
-
Amikor nekem túl magas % értéket mutat az Android rendszer, szoktam csinálni recoveryből egy wipe cache, wipe dalvik cache-t, ez rendbe szokta hozni.
(#51055) Valken Szerintem előbb próbáld meg újra rakni a romot, feltűnően nagy a különbség a te akkuidőd, meg mások lollis akkuideje között.
-
-
Dare2Live
félisten
1-2h kijelzőidő az már gyanus... nemlehet aku döglődik vagy akármi?
másik, hogy nemrég volt lehetőségem cserélni i9505ről i9506ra. Az egy dolog, hogy észrevehetően gyorsabb de míg i9505nél ilyen 2.5-3.5hs kijelzőidőim voltak addig i9506nál 3-4h fele járok. Volt pár lazább napon 1nap 18h után 17% 3h kijelzőidővel meg 1h telefonnal wtf...
-
zAPAtyin
tag
A nordic romban sincs a megszakításoknál (ez milyen hülye megnevezés) időkorlátra vonatkozó beállítási lehetőség?
Hát ez remekKimaradt jó pár dolog a laliból ami benne volt a KK-ban és jó volt.
Ráadásul ezt még a samsungosok tovább butították.
Pedig maga a rendszer az jó lenne, no, de így?
Csak gratulálni tudok a samsungnakAzt hiszem vissza kell térnem a KK-ra.
Próbált már valaki visszalépni laliról KK-ra?
Megoldható?(i9506 cseh lali)
-
Tesztelo.hu
senior tag
Részben megválaszoltad a kérdésed. Mert gyári funkciók, és az esetek nagy részében a Samsung nem is teszi lehetővé a fejlesztők számára, hogy ezekhez hozzáférjenek.
A rezgést egyszerűen beépíthetnék az adott alkalmazások fejlesztői, de lehet, hogy ezt levédte (szabadalmaztatta) a Samsung, de ugyanez igaz a videolejátszásra is (PC-n is rengeteg lejátszó, pl. a Youtube is mutatja a képkockát az idővonalon). Ha a Samsung nem szabadalmaztatja ezeket, és bárki beépíthetné, máris nem is lenne annyira különleges az S széria. -
norrberth
addikt
Nekem így sikerült eddig a legjobban, kiszálltam a fürdőkádból vizes voltam és kezdtem is neki, még a hajamat is megvizeztem!
épp legyen egy kis gőz, a multkor csináltam a muter s3 minijét és olyan gőz volt hogy alig láttam valamit.. na az sem jó! mert a teló tiszta gőz lett és nem tudtam rá fele tenni a fóliát! ja meg az akksit előtte ki kell belőle venni! nehogy baja legyen a gőztől! mikor kész akkor is várna vele, egy 20 percet aztán összerakni
A ruhán is lehet por -
Dare2Live
félisten
Nagyon ütköznek az érdekek.
-Készülékgyártóknak nem érdekük, a "tökéletes" telefon, abból élnek, hogy különböző okok miatt megy a cserélgetés. Ott tarunk, hogy ~legjobb a 4.3volt S4en, 4.4el el kellett cseszni a jó telefont ráadásul úgy, hogy user ne tudjon visszamenni 4.3ra?
-googlinak fillérje nincs a készülékeladásokból az se zavarja ha 5+évente cserélsz nála a pénz a használatból ered. hasznád mobilon (is) a keresőt, gmailt, playt..
Igazán sajnálom, hogy új nexus 6"os lett, nekem nem jön be ez a ~90mm széles mérekategória...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest