- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kori18t #33401 üzenetére
a prémium gari nem kerül többe, értem úgy, hogy a gyári garanciánál alapban adott, bár a készülék áránál valóban megmutatkozik általában, de szerintem megéri gyártói garis készüléket venni, illetve én nem vennék bolti garival - de ez nem minden más gyártós cuccra is igaz.
-
válasz
kori18t #33395 üzenetére
amennyiben állandóan maximum fényerőn használod, és kellően sokat megy napota a kijelző, úgy akár 4 hónap után is látható, már ha tudod, hogy pontosan mit és hol kell nézni, de ha automata a fényerő, akkor azonos használati mód mellett sem lesz problémád, jóval később sem.
az akkumulátor esetén csak bizonyos sima kínai akkumulátor hajlamos inkább a púposodásra, de az elég gyorsan bekövetkezik, akár néhány hét, vagy 1 - 2 hónap alatt.
nekem a kijelzőn 9 hónaposan sem volt nyoma beéégésnek, pedig sokat használtam a telefont naponta, főként nezetésre, és a kínai - japán koprodukciós akkumulátora is szintén kifogástalan állapotban volt mindvégig.
az esetleges hibák miatt sem árt a prémium garancia, díjmentesen kimegy házhoz a szervizes, és gyorsba cseréli az akkumulátort, de akár a kijelzőt is. -
kurion
senior tag
válasz
kori18t #33395 üzenetére
Jó kérdés, típusfüggő de általában ritka a beégés, PL SGS_ből van a mai napig olyan ami még sose égett be pedig az már nem mai darab, az aksiról nem tudok nyilatkozni több embertől is hallottam hogy a jelenség létezik de nálam pl még nem történt meg. Jól összerakott szélük ez és ha azt nézed a Samsungnak most a frissítési stratégiája is elég jó mivel még az SGS3-is megkapja a kitkat-et ha jól emlékszem ezért ezt a készüléket sem kell félteni a gyári frissítések hiányától.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest