Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
Nos, úgy alakultak a dolgok, hogy ma büszke tulajdonosa leszek ennek a kütyünek a xiaomiforsale jóvoltából. Szerdán adták fel a készüléket délután, ma pedig reggel ébresztett a futár, hogy jelenlétét tenné a házunknál. Ez tehát 2 napot jelent in-stock állapottól számolva (már 1 hónapja rendeltem, de ha lenne akkor gondolom ugyanígy zajlana a dolog), a végösszeget tekintve pedig ugyanannyit kell fizetni, mint amit az oldal kiír, ha átállítod a pénznemet forintra (56875ft) - régi ár persze. Megy majd az unboxing ha megjön, esetleg ha valakit érdekel teszek fel képeket, hogy mennyire korrekt az oldal, elvégre én még nem láttam itt ilyet fent, mindenesetre megnyugtató, hogy tényleg azt kell fizetni, amit írnak végösszegnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest