- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
motoflug #1304 üzenetére
Nyilvánvalóan, ha nincs "Add to Cart" gomb, akkor nem tudsz előrendelni a cuccra. Ez azért van, mert nem minden esetben tudják garantálni, hogy az adott termékből belátható időn belül lesz még raktárkészleten. Így is sok a panasz, hogy van egy csomó előrendelés, de kínából meg ugye akadozik az utánpótlás és így szinte mindig Out of stock van a kütyükből. Mint ahogy ugye a kollégának előbb is írtam, 1 nap alatt elkapkodják az egészet és most még ráadásul ahogy olvastam kínában is eléggé új ez a cucc, nyilván még ha idegesítő, akkor sem tudnak pont annyit rendelni belőle, hogy mindenki happy legyen
Egyébként ajánlom a facebookos oldalukat, általában 1-2 nap alatt válaszolnak a kérdésekre és nem mellesleg ahogy olvasgattam mindig van, aki kérdezi hogy az M1 Note-ból mikor lesz raktáron, szval mások elintézik helyettünk a kérdezgetést.
Ami meg a raktárkészletet illeti...akkor van készletük, ha jön kínából cucc. Legutóbb volt 32Gb-os változat készleten (két hete), de azóta nem tudják megmondani, hogy nekik is mikor lesz lehetőségük rendelni ilyen változatot. Javaslom, hogy légy türelmes (nekem se megy már amúgy
), szerintem ha nem létszükség az új telefon, akkor várj vele és a másik, hogy írj a Facebookos oldalukon (ne privát üzenetet, hanem az oldaluknak a falára, úgy egyébként is mindenki látja, hogy hogy állnak a beszerzéssel).
Remélem tudtam segíteni és ha valamit esetleg rosszul írtam le, akkor nyugodtan javítsatok ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest