Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstart

tag

válasz motoflug #1304 üzenetére

Nyilvánvalóan, ha nincs "Add to Cart" gomb, akkor nem tudsz előrendelni a cuccra. Ez azért van, mert nem minden esetben tudják garantálni, hogy az adott termékből belátható időn belül lesz még raktárkészleten. Így is sok a panasz, hogy van egy csomó előrendelés, de kínából meg ugye akadozik az utánpótlás és így szinte mindig Out of stock van a kütyükből. Mint ahogy ugye a kollégának előbb is írtam, 1 nap alatt elkapkodják az egészet és most még ráadásul ahogy olvastam kínában is eléggé új ez a cucc, nyilván még ha idegesítő, akkor sem tudnak pont annyit rendelni belőle, hogy mindenki happy legyen :)

Egyébként ajánlom a facebookos oldalukat, általában 1-2 nap alatt válaszolnak a kérdésekre és nem mellesleg ahogy olvasgattam mindig van, aki kérdezi hogy az M1 Note-ból mikor lesz raktáron, szval mások elintézik helyettünk a kérdezgetést.

Ami meg a raktárkészletet illeti...akkor van készletük, ha jön kínából cucc. Legutóbb volt 32Gb-os változat készleten (két hete), de azóta nem tudják megmondani, hogy nekik is mikor lesz lehetőségük rendelni ilyen változatot. Javaslom, hogy légy türelmes (nekem se megy már amúgy :D ), szerintem ha nem létszükség az új telefon, akkor várj vele és a másik, hogy írj a Facebookos oldalukon (ne privát üzenetet, hanem az oldaluknak a falára, úgy egyébként is mindenki látja, hogy hogy állnak a beszerzéssel).

Remélem tudtam segíteni és ha valamit esetleg rosszul írtam le, akkor nyugodtan javítsatok ki! :)

Új hozzászólás Aktív témák