Hirdetés
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
Falatkable #3193 üzenetére
Tekintve, hogy ezt a frissítést is nyár elejére ígérték, így nem tudok időpontot mondani. Amit viszont javaslok, hogy egyrészt a magyar nyelv hiánya miatt, másrészt a képernyő széleinek "érzéketlensége" miatt én azt javaslom, hogy érdemes kivárni, hogy ezeket a problémákat javítsák és maguktól kiadják a frissítést. Egyébként is...szerintem teljesen gördülékeny a régi rendszer, a csengőhang meg a hívószámkijelzés állítás az egyedüli plusz ami oda kellett volna alapból, szóval szerintem nem túlzottan égető a frissítés téma, mint más telefonnál, ahol esetenként teljesen használhatatlan a rendszer.
UI: képernyő széleinek érzéketlenségére a hibát a Flyme hivatalos fórumának Bug részében már valaki jelezte, szóval nem csak nálam jelentkezik a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest