Új hozzászólás Aktív témák

• interstart

tag

válasz RGida85 #3364 üzenetére

a 4.5.5A még valóban nem a legjobb, de azt írtam már korábban, hogy a 4.5.5 beta C romtól én nem érzékeltem olyan hibákat, amit előtte. Azóta meg jött egy D verzió + megjelent a frissebb 4.5.6 stabil, nem beta változat, ami mindennapi használatra teljesen jó.

Félreértés ne essen, az összes rom stabil..csak eddig voltak hibák benne. Eddig azért nem javasoltam a váltást, mert mint korábban írtam a 4.5.5A rom az utolsó, amiről van downgrade, azaz visszaváltási lehetőség. Ha ki akarjátok próbálni a romot, tegyétek fel...csak a kamera homályosság meg a képernyő érzéketlenség ami észrevehető probléma...de ezt a 4.5.6A-ban már javították teljesen. Szóval adott a lehetőség a váltásra, ki is lehet próbálni a még hibás verziót...ha nem tetszik a rendszer akkor visszaváltasz, ha tetszik, akkor pedig felteszed a legújabb stabil romot, amiben javítva lettek a hibák. Nekem a 4.5.6A stabil változat van fent...semmi bajom most már nincs vele, mert ami bajom volt, azt javították. Changelog van...tessék elolvasni, benne van minden, vagy a meizufans.eu fórumán lehet olvasgatni a hozzászólásokat, ott úgy is minden probléma előkerül, ha van.

Új hozzászólás Aktív témák