- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
RGida85 #3364 üzenetére
a 4.5.5A még valóban nem a legjobb, de azt írtam már korábban, hogy a 4.5.5 beta C romtól én nem érzékeltem olyan hibákat, amit előtte. Azóta meg jött egy D verzió + megjelent a frissebb 4.5.6 stabil, nem beta változat, ami mindennapi használatra teljesen jó.
Félreértés ne essen, az összes rom stabil..csak eddig voltak hibák benne. Eddig azért nem javasoltam a váltást, mert mint korábban írtam a 4.5.5A rom az utolsó, amiről van downgrade, azaz visszaváltási lehetőség. Ha ki akarjátok próbálni a romot, tegyétek fel...csak a kamera homályosság meg a képernyő érzéketlenség ami észrevehető probléma...de ezt a 4.5.6A-ban már javították teljesen. Szóval adott a lehetőség a váltásra, ki is lehet próbálni a még hibás verziót...ha nem tetszik a rendszer akkor visszaváltasz, ha tetszik, akkor pedig felteszed a legújabb stabil romot, amiben javítva lettek a hibák. Nekem a 4.5.6A stabil változat van fent...semmi bajom most már nincs vele, mert ami bajom volt, azt javították. Changelog van...tessék elolvasni, benne van minden, vagy a meizufans.eu fórumán lehet olvasgatni a hozzászólásokat, ott úgy is minden probléma előkerül, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest