- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézi123
tag
Lecseréltem az Abit gyári hűtőt Foxconn passzív hűtőkre az egyik lapon. A másik lap félbe maradt ugyanis 2 RAM foglalat nem működik a lapon. Köszönöm szépen a Foxpostnak így utólag. Mert az ő saruk. Viszont arra a lapra bonyolultabb hűtőt mókoltam. Jobban is meg tudtam volna csinálni de szegény ember vízzel főz, abból dolgozunk amink van. Leszorítás bicikliküllő , lehetett volna netről 350 forintért rugóacél huzalt rendelni, de biztos nem fogok + posta költségért 3 ezret leperkálni. Még annyit, hogy a Foxconn hűtőborda patent az Abit lapra. Ugyan úgy lehet használni régi Asrock lapokon lévő kampós rögzítésű hűtőket. Az kisebb a Foxconntól. De azok is koppra jók.
-
mézi123
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy egy Abit IS7 lapnak lecserélném az északi híd hűtését mivel hiányzik róla a ventilátor. Helyette passzív hűtőt szerelnék fel Foxconn 945G északi híd hűtőjét ami teljesen passzol az Abit lapra-kampók tökéletesen pontosak. A borda is jó nagy. Viszont kellene rá hővezető párna, hogy ne billegjen a borda a chipset pici felületén. Nem teli párna, hanem kivágott, nem tudom mi a szakszerű megnevezése,/fénykép/ és ami még fontos lenne, milyen hővezető pasztát használjak. Amit olvastam nagyon kevés információ alapján két ragasztós hővezető pasztát ajánlanak. Arctic Ceramique a másik pedig AG Termoglue. Véleményetek?
-
-Jackson-
őstag
is7-e2-n eleve passzív borda van. 47-nek jónak kell lennie
-
Router
őstag
jó csak nekem gáz mert vízhűtésem van és nem mozgatja semmi a procc körül a levegőt
-
Router
őstag
nemigazán találtam még ilyet ezért mertem nyitni egyet!
naszóval milyen bordát érdemes vennem i865PE-re hogy normálisan lehűtse agresszív tuning mellett is?
eddíg Zalman nb47 volt rajta de nem sok szart ért mert mikor 15 perc múlva tuning nélkül megérintettem a bordát akkor levette az újlenyomatot a kezemről!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest