Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• purpledonkey

tag

válasz Lacika2013 #2693 üzenetére

Nemtom, egy Iphone 3gs-nél magam is szedtem le digitizert az LCD-ről és nem feküdt meg. Munkatársammal közösen pedig egy Lenovon cseréltünk szintén pókhálósodás miatt érintőt és nem lett baja, sőt azóta el is adta.
    Nem lehetetlen küldetés, viszont az tényleg igaz, hogy a frame-re ügyelni kell. Igazából ez csak otthoni körülmények között igényel több odafigyelést meg rutint. Egy jó szervizes meg tudja oldani sztem, mivel ahogy említetted, csinálják is. Szike helyett megoldás lehet a hozzá adott "gitár pengető" szerű műanyag is, sőt!
    Nem direktbe kell nyomni nagy hőfokon a hőlégfúvót és lehetőleg maximális ventillátorsebesség mellett.
    Tény, hogy sokkal egyszerűbb egyben cserélni.
    Úgy gondolom, hogy nem kell feleslegesen elijeszteni senkit a feladat összetettsége miatt, mivel nem tudhatjuk, hogy ki milyen tehetséggel van megáldva :)
    Senkit nem szeretnék az önálló digitizer cserére rábeszélni, pusztán a lehetőségeket vázoltam 1-1 mondatban.

Elsődlegesen én is azt a megoldást támogatom, hogy szakemberrel csináltassa mindenki az ilyen jellegű javításokat.

Szerk:

természetesen inkább én is az általad linkelt variációt tartom könnyebben kivitelezhetőnek, és a későbbiekben is jó szolgálatot tehet bárkinek!

Keresőszavak: Kijelző, digitizer, javítás, sérült, leesett, betört

Új hozzászólás Aktív témák