Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
purpledonkey
tag
válasz
Lacika2013 #2693 üzenetére
Nemtom, egy Iphone 3gs-nél magam is szedtem le digitizert az LCD-ről és nem feküdt meg. Munkatársammal közösen pedig egy Lenovon cseréltünk szintén pókhálósodás miatt érintőt és nem lett baja, sőt azóta el is adta.
Nem lehetetlen küldetés, viszont az tényleg igaz, hogy a frame-re ügyelni kell. Igazából ez csak otthoni körülmények között igényel több odafigyelést meg rutint. Egy jó szervizes meg tudja oldani sztem, mivel ahogy említetted, csinálják is. Szike helyett megoldás lehet a hozzá adott "gitár pengető" szerű műanyag is, sőt!
Nem direktbe kell nyomni nagy hőfokon a hőlégfúvót és lehetőleg maximális ventillátorsebesség mellett.
Tény, hogy sokkal egyszerűbb egyben cserélni.
Úgy gondolom, hogy nem kell feleslegesen elijeszteni senkit a feladat összetettsége miatt, mivel nem tudhatjuk, hogy ki milyen tehetséggel van megáldva
Senkit nem szeretnék az önálló digitizer cserére rábeszélni, pusztán a lehetőségeket vázoltam 1-1 mondatban.Elsődlegesen én is azt a megoldást támogatom, hogy szakemberrel csináltassa mindenki az ilyen jellegű javításokat.
Szerk:
természetesen inkább én is az általad linkelt variációt tartom könnyebben kivitelezhetőnek, és a későbbiekben is jó szolgálatot tehet bárkinek!
Keresőszavak: Kijelző, digitizer, javítás, sérült, leesett, betört
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest