- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #4133 üzenetére
Jómagam is tapasztaltam az LTE eldobásának problémáját.
Konkrétan Debrecenben, egyszerűen nem volt mobil net, vélhetően azért, mert itt már csak 4G-van. (Telekom)A lényeg az, hogy semmi sem segített. Később, pár óra múlva pedig, amikor pedig bekapcsoltam a mobil adatforgalmat, már simán ment. (Önmagától "megjavult.) Erős a gyanún, hogy ez - ahogy stemplar07 kolléga írta - szoftveres bug lesz. (V20c).
stemplar07
Az angol V20a verzió lowgrade tesztelése alatt, mi a tapasztalat?
Megjavult az LTE bug? -
válasz
stemplar07 #4147 üzenetére
hmmm, érdekes, jó kis videó
-
válasz
stemplar07 #4141 üzenetére
értem, köszi - a külső erölködővel az a bajom, hogy onnantól már nem svájcibicska
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4143 üzenetére
Majd alakul
(#4144) aTe014: Én is pontosan így szoktam csinalni!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4139 üzenetére
Nagyon belassult.... Messengeren az írás is "akadt" nem is kicsit!
Most teljesen kikapcsoltam, kicsit vártam és bekapcs... azóta jó.L
-
válasz
stemplar07 #4137 üzenetére
Off: tényleg ennyire komolyan hallatszik a hangminőség különbség? Pedig az S7-ben is valami noname-től erősebb cuccos van állítólag . . .
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Közben kiderítettem, hogy nem a T kártya (és hálózat) a ludas a dologban...
G2 -be a T-s kártyát berakva, manuális hálózat váltások között semmi (hálózat eldobási) probléma nem volt tapasztalható! Csak a V10 -be van az, hogy eldobja a hálózatot váltás során (auto és manual váltás esetén is) és ezt meg kell oldani, mihamarabb!/lehet felküldöm Váci úti LG szervizbe....addig használom a G2 -t
/
(#4134) lako05: Azt megköszönném a többiek nevében is !
L
-
lako05
tag
válasz
Tervben van egy downgrade/upgrade leiras. Csak sajnos eleg szukos az idom... Na meg hianyozna a root nekem a 6.0-rol
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4108 üzenetére
Nekem a sima S7 sztem már kicsi lenne! Nekem egy fehér V10-em volt utána egy darabig volt S7 edge! Szép telefon szerintem de nem tudott meggyőzni valahogy! Alapból nem szeretem a Samut de S7 kíváncsivá tett,viszont sztem a hangja se jobb meg sztem a kamerája sem mint a V10-nek és visszajöttem V10-re! Impedencia trükk nem érint mert Bluetooth fejesem van (tudom eretnekség) ill. ha kábellel használom akkor minden trükk nélkül átkapcsolja a V10-et nagy ellenállású módba!
Rengeteg telefonom volt nagyon sokat cserélgettem de ez a V10 nagyon bejött,amire nekem kell tökéletesen megfelel! Nem nagyon volt olyan telefonom amire visszatértem,de a V10 megérdemelte! Azóta két kolléga is kért tanácsot telefon ügyben, nem elfogultságból de a V10-et ajánlottam és mindkettejüknek be is vált! Rendes Garival jó áron meg lehet már kapni sztem még mindig jó vétel,a snapi 808 lehet nem mai darab (mint ahogy én se) de jól teszi a dolgát!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4103 üzenetére
Eladtad a V10-et? S7 nem kicsi utána?
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #4100 üzenetére
Mondjuk engem ez nem érint a V20 nekem annyira ronda tuti nem cserélem le a V10-et rá.Na meg a hátlapi gombok megszüntetése arra ösztökél a következő telefonom ne LG-legyen
-
válasz
stemplar07 #4103 üzenetére
-
válasz
stemplar07 #4088 üzenetére
az már a V10-ben csücsül itt elöttem
-
kiszu
senior tag
válasz
stemplar07 #4088 üzenetére
Köszi
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4076 üzenetére
Lehet nem a szoftverrel (Android) van a gond, hanem a szolgáltatónál keresendő a hiba forrása...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4074 üzenetére
Ment neki egy P.Ü. (hátha tud mondani valami okosat) ha nem akkor LG ügyfélszolgálathoz fordulok...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4071 üzenetére
Fogalmam sincs, még nem csináltam ilyet.
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4069 üzenetére
Elvileg csak rádugom gépre (noti) és LGBridge Start majd rátöltöm a korábbi teljes mentést nem?
Vagy kell előtte egy teljes FR ?L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4065 üzenetére
Akkor várok még kicsit (ha lesz válasz a leadott IMEI -el kapcsolatban)
Aztán ha úgy alakul, akkor megy vissza a korábbi verzió Android... (van külön mentésem mindegyik verzióról , direkt belakott verzió, saját telefonnal) így sok dolgom nem is lenne vele....(elvileg)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4011 üzenetére
Ment P.Ü. !
L
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4006 üzenetére
szia, mint írtam, tegnap rákérdeztem a családban, a s7 úgyanúgy kínlódik, és ki kellett kapcsolni az LTEt, thome, tehát ez nem készülék függő. Csak azt nem értem, miért most pár hete jelentkezett nálam a gond. Mert azt mondjuk nem kérdeztem, nála mikor jelentkezett.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4002 üzenetére
Jogos, totál igazatok van, csak anno a lolipoppal megúsztam, hát bepróbálkoztam, és bebuktam. Amúgy jó darabig nem is volt gond, csak tegnap ez a piros szín eltűnés. Mert ugye az LTE gond ettől független, a spotifyt továbbra is furin kezeli, ha kezeli az autóban, lefagyni meg csak 2x fagyott július óta, az még kiderül. Na a lényeg, hogy nem vágom ki az ablakon, egyelőre
Mindenkinek szép hétvégét!
-
aTe014
aktív tag
válasz
stemplar07 #3997 üzenetére
Nekem semmi problémám a 20c-vel, pedig már majdnem napra pontosan 1 hónapja van fent factory reset nélkül. Szóval a problémákat nem lehetne általánosítani a frissítésre.
Kisbea:
A hálózat eldobálását érdemes lenne összehasonlítani egy másik telefonnal ugyanazon a helyen, ugyanazzal a szolgáltatóval, megfigyelve a jelerősség szintjét (beállítások, általános, a telefonról, hálózat). -
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3997 üzenetére
köszi
. És a 6.0 már mióta hibátlanul futott rajta, minden furiság a v20c óta van. De ha most végre ok lesz, ez a 2 óra mókolás megérte.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3995 üzenetére
Hát, örülök, hogy csak én szívok. És igazad van, valóban nem úsztam meg. Potom 2 órája rakom újra a telefont, most kész. Piros szín visszaállt. Ugye lefagyásról ennyi idő után nem tudok nyilatkozni, majd 2 hónap múlva. LTE továbbra is off, és már így is megjelent a vészhívás felirat, de most megint ok. Spotify nem tudom, mert nem ültem azóta autóban. Szóval kérlek, drukk, hogy most már jó legyen, nem akarok másik telefont venni
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #3988 üzenetére
Én azt mondom, hogy várjunk vele jövő április - május - ig és akkor már 150 lesz. Egyértelmű, hogy az fogja a V10-et váltani.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3985 üzenetére
Speedtest, le 0,14,fel 0,22. Durva.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #3986 üzenetére
Ha már felhozódott
Mostanában (november-december) szeretnék készüléket váltani, és nagyon nézegetem ezt a telefont (is),tipus hibát még nem igazán olvastam róla,néhány fórumtárs írta hogy beégést tapasztalt,ami remélem nem terjed tovább,ezt a mobilnetes dolgot meg egyértelműen a szolgáltatás okozza. A méretével szerintem meg tudnék barátkozni,de nagyon jó lett volna még egy ip68 védelem bele. Vízállóság miatt nézelődök jelenleg más márkák felé is,bár ugye nincs nagyon elterjedve sajnos.V20-ról mi hír terjed? Jön európába? -
törölt tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
Nem V10 telóm van (sajnos) de ez amit leírtál szolgáltatói probléma. Samu A3 telóval ugyan ezt tapasztaltam Debrecen-Budapest-Bécs-Linz távokon oda vissza folyamatosan.Vodafon és telenor is ugyen ez,telenor talán picivel jobb,vodafon sokszor még BP-n sem volt acélos.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
hali mz/x jelentkezik /nem vicc, ez a cégnevünk/. No ma cseteltem az lg-vel. Szerinte 1 lefagyás még belefér -2 volt-, spotifyra nincs tippje, szerinte lehetett ott is valami frissítés. Mondta vigyem be a Váci útra, megnézik, bírja e a 4g-t. Na tuti most erre nincs időm, lehetőségem, így reggel visszaállítottam az lte-t, még ma nem jelentkezett a hiba. Ha nem is valami acélosan de van térerő. A spotify most éppen ok, le sem fagyott, szóval egyelőre hagyom. Amikor kérdeztem, gáz-e ha csak 3 g, mondta, hogy az is visz 20 mbitet. Amúgy is car erre a mobilnet, így nem izgat, de kiváncsi vagyok, jelentkezik e megint a hiba.szóval kivárás van.
-
válasz
stemplar07 #3980 üzenetére
már hétfő reggel ?
-
parts
tag
válasz
stemplar07 #3978 üzenetére
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3975 üzenetére
júliusban vettem, kb2 hete volt valami frissítés, azóta carakodik
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3967 üzenetére
hogy cifrázzam, még 1 dolog aggaszt, és ez tuti nem szolgáltatói hiba. Előfizetéssel használom a spotify-t, kocsiban csak arról megy a zene. Egy darabig hibátlanul megy, aztán 1xcsak nem tudok kormányról zeneszámot váltani, majd mikor leállítom az autót, a telefonon szól tovább. Ja és ha bejövő, kimenő hívás van, nem hallgat el, hanem a kihangosítón hallom, hogy beszélnek, és alatta megy a zene. Újraindítás, és ismét minden király. De esküszöm, az összes hiba az új frissítés óta van. Előtte ok volt az LTE, jól kezelte a spotify-t, ok 1x lefagyott. Basszus soha többé nem frissítek ilyen hamar. De most is kivártam, miket írtok róla. Na mindegy, válaszolt az lg facen, megadták az elérhetőséget, holnap rákérdezek. Majd elmesélem, mit mondtak.
-
Faresz29
aktív tag
válasz
stemplar07 #3967 üzenetére
Igen!
Az LTE-t kikapcsoltam!
Így úgy néz ki, hogy jó lesz...
Remélem azért javítják!!! -
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #3961 üzenetére
Azért ez elég gáz szolgáltatói részről!
L
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3961 üzenetére
a és kifelejtettem , hogy mi volt az ügyfélszolgálati javaslat ? LTE off
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #3954 üzenetére
Nálam sincs semmi gond. C-s szoftver verzió es T-s vagyok (flotta díjcsomag)
L
-
Faresz29
aktív tag
válasz
stemplar07 #3951 üzenetére
V20c 6.0 van rajta! Még figyelem, szerintem nem hardveres a probléma...
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3950 üzenetére
Hát, végülis ha 2 havonta 1x lefagy, kibírom. Bár normálisnak azért ezt nem nevezném. Az lte kikapcsolásával pedig megoldódott egyelőre a gondom. Majd ha Bpen leszek, visszaállítom, és ha ott is vacakol, akkor bizony a telefonnal van gond. Pláne, hogy 4 hónapig nem zavarta a hitvány térerő. Kissé csalódott vagyok, mert eddig szerencsém volt, 1 x htc 2 x sony, és soha semmi rendellenesség.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3930 üzenetére
igen 960A. Pasi kérdezte, honnan hívom. Mifelénk harmatos fos a vétel. Vezetékes net nincs, mert min. 5 megát kellett volna bírnia, na a thome nem tudta garantálni. Aztán znet lőtte át a jelet a túlpartról, de ha párás volt a levegő, ami ugye a Balatonnál gyakori, akkor nem volt net.2 éve van egy új cég, azóta van végre normális net nálunk is. De telefonnal a mobilnet vicc. Mindenki csodálkozik, háát, itt a Balaton felvidék nagy részén ilyen. sebaj, vgre tudok telefonlni.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3926 üzenetére
szia, a sim kártya csere nem segített. Mielőtt gyári visszaállítást csináltam volna,felhívtam a szervízt. Egy nagyon kedves, szőke nőkön edzett pasas javasolta, hogy a beállításokban a mobilhálozatoknál állítsam át, olyanra amiben nincs LTE. Ez volt pénteken 4kor, azóta ok.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3914 üzenetére
.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3917 üzenetére
köszi, ezeket fogom csinálni. Remélem megúszom a szervízt.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
ja és még annyi hogy egy háztartásban több telefon ugyanazon flotta tagja de csak az én lgv10em vacakol.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
Szia de tmobil. De most full térerőt mutat mégis csak vészhívást enged. Kb 2 hete volt, hogy reggel jó 2 órát nem lehetett telefonálni, net meg ment. Én Bpen voltam, de sem a Balatonnál se ott. De ez telefon dolog lesz. Most nem tudom, csináljak gyári visszaállítást, vagy küldjem rögtön szervízbe. Utálom, ez már a 3. Izé vele.
-
mjani1172
addikt
válasz
stemplar07 #3880 üzenetére
Olcsóbb a 961n? Vagy mi benne a buli?
-
lako05
tag
válasz
stemplar07 #3880 üzenetére
Kb 10 perc..
Ha nem kell downgradelni..
6.0.0 -> 5.1.1 -> root 5.1.1 -> unroot -> 6.0.0
Így tuti rámegy 1-1.5 óra egy készülékre. -
lako05
tag
válasz
stemplar07 #3875 üzenetére
Felkéne mennem egy notival fogadóórát tartani
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #3866 üzenetére
Konkrétan én is perkálnék érte akár,mert én ennek nem mernék nekiállni
Viszont a dul sim az meg kell
Na meg a B20 is jól jönne ....
-
qantum
senior tag
válasz
stemplar07 #3832 üzenetére
A lassú töltés jobb az akkunak, ez tényleg így van vagy hülyeség?
-
psg5
veterán
válasz
stemplar07 #3832 üzenetére
Köszi!
-
válasz
stemplar07 #3745 üzenetére
Értem. Lehet megveszem, max pár ezer buktával eladom,akinek nem annyira fontos a hangja.
Más.
II. Kaporka Open Fejhallgatós Találkozó
Valaki nem tervezi, hogy eljön egy v10-el? -
válasz
stemplar07 #3711 üzenetére
jogos,
-
válasz
stemplar07 #3709 üzenetére
Ja, érdekes cikk, köszi a linket.
"az biztos , a V20 esetén is az 50 ohm alatti füleseket preferálják"
- a V10 is azt preferálja? -
válasz
stemplar07 #3317 üzenetére
"LG V20 .. a számok tükrében :-) és nagy felbontású fotókkal .. jó telefon(és DAC/AMP/fotómasina) lesz ez jövő augusztusban 130-ért
"
- azt már féllábon is kibírjuk -
válasz
stemplar07 #3317 üzenetére
köszi!
-
Yaksy
csendes tag
válasz
stemplar07 #3256 üzenetére
Köszönöm az infót, már nézem is.
-
.:Ádám:.
tag
válasz
stemplar07 #3201 üzenetére
Ments meg Urunk a robbanó nóthetesektől,
Vtíz mindörökké.
Adj erőt a nyolcórás képernyőidőhöz,
Vtíz mindörökké.
Hájfáj hangzás áradjon belőlünk,
Vtíz mindörökké.
Oltalmazz bennünket az Alma haragjától,
Vtíz mindörökké.
Őrizze emlékeinket hatalmas tárhelyével,
Vtíz mindörökké.
Távolítsad el a kínai veszedelmet,
Vtíz mindörökké.
ÁmenU.i.:
Ezt muszáj volt.
A svájci bicskából kimaradt a svájci bicska. -
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2905 üzenetére
+1
Sírva-nevetek!
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #2905 üzenetére
Én is így gondolom.
-
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2592 üzenetére
Ebben az a vicc, hogy úgy néz ki, hogy nem vicc.
Ha a V20 olyan lesz, amilyennek kiszivárogtatták, akkor a V10-el könnyen megvalósulhat a V10 és V20 tekintetében egy Mátyás király idei mondás:
Egyszer volt Budán kutyavásár... -
válasz
stemplar07 #2592 üzenetére
épp ezen gondolkodtam most . . .
-
válasz
stemplar07 #2323 üzenetére
Köszi szépen a segítő szándékot.
A módszer ismert számomra, a különbség is jól hallható, egyedül arra nem emlékeztem, hogy hol jelzi a készülék a Hi-gain módot, erre mindenki válaszát köszönöm, most már érthető minden.
-
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2323 üzenetére
Pontosan így van, ahogy mondod.
De szerintem már hallja a különbséget (Ami a dinamikát illeti, a különbség viszont irgalmatlan.
) csak még valószínűleg nem látta meg azt a csodálatos feliratot, hogy "Nagy ellenállású készülék".
Erre adott választ gretzky77 fórumtárs. Persze mindez le is van írva a - szintén csodálatos - téma-összefoglalóban is, az egyik FAQ-ban:
Hi-Fi üzemmódnál, honnan tudom azt, hogy melyik "üzemmódba" kapcsol át a készülék, egy csatlakoztatott audio eszköz esetén?
-
Taci
addikt
válasz
stemplar07 #2281 üzenetére
Várj még szeptemberig, és jön a 'V20'.
-
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2176 üzenetére
Örülnék, ha részt tudnál venni, pláne az említett két jó fülessel. (Találgatok... Audio Technica?
)
Neked mikor lenne jó? (Egyeztessünk privátban.)Nem biztos, hogy most azonnal lesz, de már alakul a létszám. Ha bekukkantasz a topikba, láthatod, hogy egy elég komoly "high-end" füles is felbukkanhat.
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #397 üzenetére
Szia!
Most találtam csak rá ezen irományodra! Én jelenleg 6.0-val használom a V10-et! Van egy AKG k845 bt fejhallgatóm ami bluetooth-os és van hozzá az általad említett 3,5-3,5 kábel. Kíváncsivá tettél ezzel a trükkel kapcsolatban így hát tettem egy próbát! Na nálam úgy néz ki a dolog,hogy ha a kábelt bedugom a telefonba majd utána a fülesbe akkor azt írja külső audió eszköz csatlakoztatva ha viszont bedugom a fülesbe és úgy a telefonba akkor azt írja nagy ellenállású készülék! Öszintén megmondom nem vagyok vájtfülű flac zenével próbáltam de hallható egyértelműen a különbség! Az igazság,hogy fogalmam sincs hány ohmos ez az akg fejes lehet 50 felett van és azért működik nálam fordítva ez a dolog de az is lehet 6.0 miatt!Lenne mégegy kérdésem,írtad ezt a ncore-n lévő headfi The ultimate test disc for headphones albumot,viszont én sajnos már nem találtam!? Illetve kíváncsivá tettél és meghallgatnék mostmár pár dsd fájlt is,ilyet merre találhatok? Így is érdemes ezt az extra poweramp cuccot leszedni vagy jó a sima poweramp vagy a gyári? Dsd-t mivel tudok meghallgatni?
Köszönöm
-
m@xsys
senior tag
válasz
stemplar07 #1734 üzenetére
Kiprobaltam a keszuleket bekapcsolt DAC-al tobb fele zenei forrassal. Igy nagyon meggyozo volt es tetszett amit hallottam.
Szamomra ez a legnagyobb erossege a keszuleknek, na meg a baratibb ar.
Viszont anelkul nagyon atlagos volt a hangja. RHA T20i volt a fules
Azt azert nem mondom, hogy lecselnem az 5S-t erre, de lehet ez is egy alternativa, mert jo keszulek es megfizetheto -
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #1699 üzenetére
Visszatérted ismeretlenül is ezt az érzést váltotta ki belőlem.
Kérlek egészíts még ki mondandódat.
Pl. PC-n, CD-t rippelve az előző hozzászólásom 1. és 2. kérdésére adandó válasz tekintetében.
Jó -e s JetAudio 44,1 kHz/16 bites FLAC-be rippelése, mivel egyéb helyeken is csak 16 bites FLAC-et látok. Tehát FLAC tekintetében ez így korrekt?Az SACD és DSD formátumokat majd akkor próbálnám ki, ha lesz hozzá pl. egy Audio-technica ATH-MSR7.
Olvastam nevezett japán hangkeltő csoda tesztjeit, és van, ahol az összeszerelés minőségét kifogásolták.
Költői kérdés tőled, aki ezt már használja egy ideje: zenehallgatás közben ebből észrevenni bármit is? -
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #1117 üzenetére
stemplar07!
Emlékeim szerint anno te ajánlottad a Tidal (HiFi) előfizetést, meg úgy látom, hogy nagyon elmélyültél a mobilos zenehallgatás témában (is).
Nem tudsz valami jó megoldást arra, hogy amit a Tidal kliens letölt offline hallgatáshoz a készülékre, azt hogyan tudnám onnan "kimásolni"? Jó lenne, ha egy sima USB-s tárolóra (pendrive) ki tudnám másolni a zenéimet és a kocsiban pedig arról tudnám hallgatni. (A BT kapcsolaton vacak a minőség).
Köszi, üdv.:
Balázs -
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #1117 üzenetére
Nekem a hangzás nem annyira fontos, keveset hallgatok zenét. Viszont jó tudni, hogy ebben is jobb a V10, még a híres B&O modulnál is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
stemplar07 #861 üzenetére
Tudom audio fan vagy, a gsmarena tesztelte a G5-öt a B&O modullal.
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #861 üzenetére
Tudsz adni valami konkrét linket?
#858: Nem kevés, teljesen simán fut, nagyon jól optimalizálták!
-
OmniaI900
tag
válasz
stemplar07 #841 üzenetére
SEA
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #836 üzenetére
Szerintem a fogasztovedelem a magyar vasarlokat vedi a Mo. teruleten vasarolt termekkel kapcsolatban. Amerikaban veszek egy notebookot, azzal hiaba rohangalok a magyar fogyasztovedelemhez.
Marpedig ez szlovak webshopos. Annak mi koze lenne a magyar fogyasztovedelemhez?
A baseballutotol meg erosebb kell. Tudod, katonai szabvany
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
stemplar07 #830 üzenetére
Köszi, most írtam nekik egy e-mailt, amiben rákérdeztem...
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #815 üzenetére
Hurrá! Megjött a "csendes" üzemmód!
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #813 üzenetére
Letöltöttem a KDZ-t. Nekem ugyan SEA régiós van, de este felrakom én is.
(Titkon azt várom, hogy megjavul a SIM átkapcsolós hibám). -
spawn21
veterán
válasz
stemplar07 #800 üzenetére
érdekes, nekem nem dobja ki . Igaz H961N-es telefonom van
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #797 üzenetére
Neked milyen régiós van? HKG? Esetleg SEA?
-
spawn21
veterán
válasz
stemplar07 #796 üzenetére
Ezek szerint a legtöbb frissítés csak gépen lehet?
Akkor hiába vártam én hogy jöjjön valamiNa este rálesek
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #796 üzenetére
az AUX és HighGain , továbbra sem kapcsolható (gondolom a fül védelme és ezzel összefüggő..jogi dolgok miatt
) tehát azzal továbbra is az extender (aux) ,... illetve az extender+impedancia növelő trükk kell a (HighGain) kapcsolásához .
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #711 üzenetére
Szia!
Nem erre, mert ez csak egy leírás.
Én TOT fájlt kerestem, mert azt gondoltam, hogy ha azt teszem vissza, akkor megjavul majd a gyári SIM átkapcsoló alkalmazás. Sajnos nem jött be. Próbáltam az LG Flash Tool (nem a 2014!) segítségével is, de az ,ég valahogy nem látja a 41-es portomat. Lehet az a baj, hogy csak USB3 van a gépemen?Már arra is gondoltam, hogy kimegyek a Telemaxhoz, hagynom tegyenek fel gyári szerviz szoftverrel ROM frissítést, hátha van olyan állományuk, ami VALÓBAN mindent újra ír.
Köszi azért!
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #702 üzenetére
Szia!
Igen, átnyálaztam azt is, illetve még pár esélyes topikot az XDA-n, de vagy nincs linkelve, vagy elkerülte a figyelmem.
----
Most az lgbbs oldallal kinlódom. Ugyebár ez egy kínai oldal, kínai szöveggel, ennek megfelelően nagyon macerás regisztrálni. Ráadásul fizetni kell érte, a TOT fájl csak egy letöltésvezérlővel jön le, amin ki tudja mennyi szánt telepít a gépre, mindemellett rettenet lassú is. Csak a szívás van vele ...
-
zack
nagyúr
válasz
stemplar07 #684 üzenetére
Nálam a füles adott lenne. Vsonic GR07. Csak azért nem lett V10, mert amikor nem vagyok itthon, autóban ülök, vagy a melóhelyen. Tehát nem tudnám mikor kihasználni a zenei részt. Van itthon az asztaliban egy Sounblaster Zx, erre szoktam kötni a GR07-et, ha hiányom van.
Jó teló, és ha nem lenne zene az autóban, biztos már V10 lenne nekem is, attól függetlenül, hogy annyi pluszt nem ad G4-hez képest. -
sixpak
nagyúr
válasz
stemplar07 #672 üzenetére
Nem tudom mennyire gáz boltok ezek, de elég barátságos áron adják a cuccot.
Amúgy ismeri valaki ezeket....melyiknél érdemes venni? -
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #672 üzenetére
Ez jó volt köszi!
@673: Ez már igen baráti ár, köszi neked is!
-
sixpak
nagyúr
válasz
stemplar07 #654 üzenetére
Aha, köszi, ezeket láttam.
Igazából arra gondoltam, hogy valaki közületek csinál egyet, mondjuk egy beltérit meg egyet kint.
Mondjuk nagyjából mindegy, mert úgy néz ki, hogy számomra nincs más alternatíva, nagyon bosszantó, hogy nem csinálnak normális méretű telefonokat.
Kicsit fosok is, hogy az 5,9 inch-es G Pro 2 után milyen lesz ez...
Bár külső méretre nagyjából egyformák, talán nem lesz gond. De hiába a second screen, ha a main screen csak 5, 7 inch.
Viszont 5,9 inch-es vagy nagyobb, normális hardverrel, kamerával rendelkező telefont nem gyártanak...pofám leszakad.
Na mindegy, ez van. -
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #650 üzenetére
Nem a hangkeltő miatt vettem, ez tény
(#649) Luser2000: Csinálok pár képet összehasonlítási alap miatt. Egyébként bár alaposabban nem nézegettem még az S7 Edge fotós képességeit, de majdnem biztos vagyok benne, hogy az LG V10 jobb képeket tud csinálni minden körülmények között manuális módban. Nappal szerintem 100%, sötétben meg a kettő kb egál. Ennél jobb nem hiszem hogy S7 Edge-el készülhet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #645 üzenetére
Sajnos nalam mar itt van az S7 Edge is.
-
babosmiki
addikt
válasz
stemplar07 #618 üzenetére
Ez szép, igényes.
Mennyi volt? -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #620 üzenetére
piros, fekete,fehér és bőr szín :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #619 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #618 üzenetére
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #615 üzenetére
Felraktam a programot, regisztráltam, 30 napos HiFi próba időszak van, ingyen.
Ennek a TIDAL-nak nincs olyan opciója, hogy megvásárolom a zenéket?
Bár látom, hog van lehetőség offline hallgatásra a mobilon, de én azt szeretném, ha ezek a jó minőségű zenék az SD kártyámon is meg a gépemen is ott lennének. és egy mozdulattal bármilyen arra alkalmas eszközöm hadrafoghatók legyenek.Illetve milyen jó lenne egy olyan eszköz, ami pl. benéz a google fiókomba, megnézi, hogy milyen zenéket vettem meg eddig a Play áruházban és felkínálja azokat a TIDAL HiFi minőségében.
-
válasz
stemplar07 #613 üzenetére
A hifi előfizetés kell, a prémium csak 320kbit aac.
-
Luser2000
addikt
válasz
stemplar07 #608 üzenetére
Az itt felsorolt sok lejátszó közül melyiket vegyem meg, hogy ne csak nézzek ki a fejemből?
-
válasz
stemplar07 #593 üzenetére
Ez millióféleképpen készülhetett.
Ha jól szól, örülni kell neki.
-
válasz
stemplar07 #590 üzenetére
Itt még a sztereó mesterszalagról levett analóg jelet rögzítették direktben DSD-be.
Ezeknek meg az a baja, hogy a 30 éves AD konverterek (az egybitesek is) szörnyűek voltak. Egyszeri AD-t még nagyjából normálisan meg lehetett velük csinálni, ezért kellett a mesterszalagot használni. De végülis elég jó eredmény lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest