- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Sziasztok!
Bár már írtam, váltottam Samsung Galaxy S7 Edgre (amit nem bántam meg, de nem ez a lényeg).
Van két nem is használt tokom, erről lenne szó: [link]
Ha kell valakinek, írjon és ingyen odaadom. Egyrészt nem drága, másrészt azért marha gyorsan szedi a karcot, mivel fényes és van is rajta már a szállítástól is
Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam.
Gondoltam ingyen azért bárkinek megérheti
Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő.
-
ForRedGlory
félisten
Video összehasonlítás:
-
ForRedGlory
félisten
A nagy kamera csata
LV V10 vs. Samsung Galaxy S7 EdgePár gondolat elöljáróban, mert van mit magyarázni, különben nem lesz teljes a kép. Az LG V10-et már rendesen kitanultam, az S7 Edge 1 napja van nálam és ezek az első fotók vele. Nem az volt a célom, hogy tökéletesek legyenek a képek, hanem az, hogy a képek
nagyjábólugyanazokkal a beállításokkal legyenek elkészítve. Rohantam, volt összesen 2-3 órám rá és nem tudtam minden beállítást tesztelni. Elsőre úgy gondoltam, hogy minden manuális lesz és ugyanazzal a "shutter speeddel", de hamar rá kellett jönnöm, hogy totál másként viselkedik azonos beállításokon a két telefon, mert a Samsung ezerszer több fényt enged be, így azonos beállításokkal az egyik sötétebb lett, a másik világosabb. Ezért inkább a képek nagy részénél auto módban fotóztam. A lényeg, hogy mindkét telefonnal azonosak voltak a beállítások, legalábbis az ISO igen.Még meg sem néztem a képeket, de elsőre sok különbség nincs. A részletgazdagság egyértelműen az LG felé billen, de az S7E több ponton jobb, de állást nem foglalnék, laikus vagyok. Samsungnak ez új technológia, még biztos reszelik a szoftvert és ez még idővel javulni fog.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #650 üzenetére
Nem a hangkeltő miatt vettem, ez tény
(#649) Luser2000: Csinálok pár képet összehasonlítási alap miatt. Egyébként bár alaposabban nem nézegettem még az S7 Edge fotós képességeit, de majdnem biztos vagyok benne, hogy az LG V10 jobb képeket tud csinálni minden körülmények között manuális módban. Nappal szerintem 100%, sötétben meg a kettő kb egál. Ennél jobb nem hiszem hogy S7 Edge-el készülhet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #645 üzenetére
Sajnos nalam mar itt van az S7 Edge is.
-
ForRedGlory
félisten
Alapból nem is lesz benne, hanem külön modullal tehető fel, ha jól értem.
-
ForRedGlory
félisten
LG G5-ben LG Hi-Fi Plus (Hi-Fi DAC) lesz, jelentsen is bármit
-
ForRedGlory
félisten
Amikor nyomok egyet a szoftver frissítésen, akkor egy idő után kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez. ezek régen a frissítés előjelei voltak. Remélem jön a 6.0 napokon belül
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #519 üzenetére
Jó már megy, de csak így:
mega.co.nz:#!PJZxjLxK!RUw3L2XEXOe1BtLpgU-v8vxsGsMW_sKsCanZOTXMaPA
Kimaradt a linkből a vastagított rész, bár lehet, hogy mega downloaderrel nem is kellene, viszont azzal nem volt kedvem szüttyögni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #516 üzenetére
Ez a link nem jó
-
ForRedGlory
félisten
Roothoz valaki dobna egy linket? Amiket találtam az mind halott. Nem is értem miért dropboxra tölti fel valaki, amikor ott gyorsan kifut a sávszélből...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #507 üzenetére
Holgyeke az elsobbseg
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #505 üzenetére
Ezt neztem en is tegnap. Olvasgattam XDA-t, elvileg mukodik.
-
ForRedGlory
félisten
Kezdek feszülni. Miért nem jön már a 6.0-6.1 a telefonra?
Gondolom már kivárják az LG G5 bemutatóját. Hát kapják be.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #488 üzenetére
Én már 183-ért vettem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #456 üzenetére
Jól tartja az árát. Mondjuk nem is csoda, hivatalosan alig kapható
Örülök, hogy nem vártam meg a premiert és megvettem partnerotol. Már a falat kaparnám. Mondjuk a pénztárcának jobban jött volna, mert akkor nem veszek fülest sem, ami majdnem megint egy telefon ára lett
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #443 üzenetére
Persze
Sok valtozast nem vettem eszre, csak hogy eltunt a Hi-Fi funkcio
-
ForRedGlory
félisten
Jott uj frissites a telefonra.
V10c, de ez meg nem a 6.0...
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #412 üzenetére
HiFi-n használva érezhetően jobban csökken az akksija azért
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #404 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Csak ma volt idom elmenni erte. Gyorsan kiprobaltam flacon. Olyat hallok, amitol lef@som a bokam
Kesobb majd irok bovebben.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #401 üzenetére
Na végül a Sennheiser Momentum Wireless lett a befutó. Alszom egyet és megyek is érte
-
ForRedGlory
félisten
válasz
stemplar07 #369 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
BUEK
DAC Fix - Use the HI-FI DAC Everywhere!
Ha mar volt, akkor sorry. Ezzel minden hangkelto alkalmazaban aktivalni lehet a Hi-Fi DAC-ot, legyen az third party musoc player, vagy pl youtube.
Probaltam par .flac zenevel mit is tud a telefon. A bokam lefostam
A kornyeken sincs semmi, amivel mar volt dolgom.
Pedig nincs is olyan jo fejhallgatom.
-
ForRedGlory
félisten
Rendeltem ilyen tokot ebayrol. 3.5 dollar ingyen postaval
Remelem jo lesz, elvileg fem tok es bumper egyben.
-
ForRedGlory
félisten
Nah, unalmamban vegigolvastam az osszes hozzaszolast, mert a telefonban hibat nem nagyon velek felfedezni
Aztan rajottem, hogy rossz telefont vettem. A topic elejet elnezegetve izlesficamom van, hogy kihoztam a boltbol
Jah...amugy megsem, tovabbra is allitom, hogy a legjobb androidos telefon, amihez volt szerencsem...es volt a Sony vonalat leszamitva (mivel azt elvbol nem veszek), mindenhez volt “kozom“.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #284 üzenetére
Zsebben hordom, nincs rajta semmi jelenleg, csak a gyári kijelzővédő fólia. Nekem kényelmesen elfér zsebben is, persze én szép nagy állat vagyok. Ez gyakorlatilag olyan széles, mint a G4 (3 mm a különbség a G4 javára), szóval viszonylag keskeny. Ugyanakkor mivel magas, mély zseb kell. Farzsebbe nem szívesen tenném bele úgy, hogy esetleg rá is kell ülni
-
ForRedGlory
félisten
Csak en erzem leghalkabb modban is marha hangosnak az ebreszto hangerejet?
Az megvan, hogy kulon kell hangerot allitani az ora alkalmazasban.
-
ForRedGlory
félisten
Képek: LG V10 vs Lumia 950 XL
-
ForRedGlory
félisten
Kb minden általam birtokolt telefon topicjába beírom, így ide is.
Aki szereti a HTC Sense felületét, akkor az ezt nézze meg: [link]
Ez nem csak egy Skin, ez komplett keretrendszer, minden földi jóval együtt. Én ezzel használom.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #269 üzenetére
Még pár napig megvan a Lumia, fogok csinálni összehasonlító képeket és videót is
A másodlagos kijelzőn az utolsó 5 program között lehet váltogatni (és talán mondanom sem kell, hogy nem tölt újra), olyan, mintha PC-n váltogatnád a programokat. Zseniális. Mondjuk az ki van kapcsolva, hogy zárolt kijelző mellett aktív legyen, mert meríti a telefont az IPS mivolta miatt.
Megadható neki shortcuts is, mint gyors elérés, de az nem izgat, mivel az android másból sem áll, mint ikon. Jobbnak tartom, hogy a multitasking váltó "funkcióját".
Egyébként ezeket lehet beállítani és lapozgatni köztük. Angolul írom, mert angolul használom az androidot, ver a víz a magyar androidtól
- Signature
- Recent apps
- Upcoming plans
- App shortcuts
- Music Player
- Quick contactsPár napja még szkeptikusan olvasgattam stemplar07 kommentjeit, túl lelkesen dicsérte a telefont. Aztán már értem miért. Azért, mert ezt tényleg lehet lelkesen dicsérni. G4-ről talán nem éri meg váltani, minden másról igen. Akinek viszont kell a minőségérzet, annak G4-ről is ajánlott átpártolni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #265 üzenetére
Partneronál vettem, LG V10 H961N verzió, azaz dual simes.
Abba nagyon bele se mennék, hogy a Lumia 950 XL-től miben jobb, mert kamerát leszámítva mindenben. Nagyon durva ez a telefon, süt róla a minőség. Jó nehéz, mondjuk azt különösen szeretem. A másodlagos képernyő hatalmas találmány. Elsőre nem is gondoltam volna, mert elég hülyén néz ki, de multitaskinghoz elengedhetetlen. Az ablakok közti váltás így egy érintés és nem kell nyomogatni négyzet gombot (a multitasking választót). Nagyon felgyorsítja a programok közötti váltást, és itt nem csak arról van szó, hogy egy vs. két érintés, hanem ezerszer kényelmesebb is.
Sebességben is rendben van, LG G4 szinten mozog, amit eddig is etalonnak tartottam. Sok különbség nincs a két telefon között, leszámítva, hogy ez nagyobb és sokkal minőségibb. Kamerát még nem teszteltem érdemben, de nem lesz vele gond azt már látom. Egy videót azért felvettem vele, majdnem beszartam tőle. Olyan képstabilizátor van, hogy az valami fantasztikus. Nem remeg a kép, nincs rá jobb szó: marha jó.
Az akksi az még kérdéses, de szerintem egy átlagot azért hozni fog, ugyanakkor az is biztos, hogy nem kiemelkedő. Majd a 6.0-al javulni fog az biztos.
(#267) stemplar07:
-
ForRedGlory
félisten
Na, ma beszállok én ia a testnevelőkörbe egy LG V10-el. Már alig várom, hogy a kezembe foghassam
Nagyok az elvárások, ha a G4 szintjét hozzák a prémium külsőben, akkor nekem már megérte. Ahogy nézegetem a teszteket, elvileg ebben a telefonban nemigen lehet csalódni
Fehér/arany verziót veszem, az valami brutálisan néz ki. A feketén nem jön át a szépsége véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest