- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Utóbbi kérdést nem értem. Az elsőre viszont: mielőtt eladod kikapcsolod a funkciót. Erre nem is gondoltál volna, mi?
k5.20: ezeket a biztonsági funkciókat könnyen ki lehet iktatni egy FR-tel. Az adataid ugyan biztonságban vannak, de a készüléket utána jogtalanul tovább tudják használni.
Még egy dolog, ha már a biztonság szóba került, szerintem hatalmas rés a pajzson: ugyebár ha a user levédi a telefonját, akkor az adott esetben a galériában lévő tartalmak miatt is teszi, teheti. Nekem be van állítva az ujjlenyomat + minta. Képernyő lezárva. Elindítom a kamerát anélkül hogy feloldanám a készüléket (hangerő le duplán, vagy másodlagos kijelzőn a kamera) és onnan szépen be lehet lépni a galériába, mindenféle jelszó vagy ujjlenyomat megadása nélkül. Az már mekkora bug? Vagy valahol be lehet állítani, hogy levédett telefonnál ne lehessen így belépni a galériába, és én voltam a figyelmetlen?Mod: kipróbáltam megint, most csak azokat a képeket engedi megnézni, amiket feloldás nélkül csináltam. Viszont tegnap szépen minden tartalmat végig tudtam pörgetni, többször is kipróbáltam. Átmeneti üzemzavar lehetett. Mindenesetre nem túl bizalomgerjesztő
-
stemplar07
őstag
meghagyhattál volna a ,,boldog tudatlanság,, állapotába ..
........
az én fejemben az volt ,hogy az SACD-k (többsége) a Mastering Audió -ból készül ,- amiből a stúdió felvétel után a CD-k készülnek - és az eredeti anygaból készül egy valóban HighRes .. de gondolom/remélem azért van ilyen is.
Az hallható az SACD esetén (is) ,hogy nagyon eltérő dinamikával szólnak .. bár nem vagyok Dr.Chesky
de a Pink Floyd ,Dire Straits , Queen , Diana Krall , SACD-k különösen szépen szólnak . -
stemplar07
őstag
,,...Persze én is úgy vagyok vele, hogy azt érdemes hallgatni, ami inkább tetszik, függetlenül attól, hogy mit mondanak az okoskodók...,,
Látod itt a z igazság .. értem én az elméletet ...,, mondta a beteg,, aki placebótol gyógyult meg
nekem azért van pár 100 SACD(DSF) lemezem .. igaz a választék nem túl nagy .. -
stemplar07
őstag
Puding próbája ..és a denevéreké..
egyszer összefutunk, s meghallgatod, én hallom a különbséget DSD-n a V10-en ugyanazzal a fülessel ( nagyobb tér, más hangzás stb.), de... mint mondtam szívesen felajánlom , bele hallgathatsz ugyanazon Lp-be Flac 1410 kbps (vagy 24bit/96), illetve DSD 5600 kbps ..( egy szikra zajt nem hallasz rajta MasterAudión.. ) persze itt nem Bakelitről DSD-re digizett anyagra gondoltam.. írom ezt abban a tudatban... hogy látom audiós szakemberrel állok szemben ..
..the proof of the pudding..
-
stemplar07
őstag
Na ja .. mint a ,,kínai Volvó ,,?
minden esetre az a moduláris dobás, szerintem a Samuéknak nagy pofon lesz ..
moduláris=fejleszthető a 3dparty alkalmazásokhoz , lehet hogy ,már nem csak a B&O hanem Harman Kardon is gyárt hozzá, vagy akárki más (Kínaiak ezt nem hagyják ki ,Fiio,iBasso.. stb)egy HiFi modult . És nem kell egy második ,,téglát,, cipelni akik zeneőrültek, mint pl. én ..A lényeg , az 5let tetszik nagyon, de ez a bepattintós dolog...
millió sebből tud vérezni , ha nem jó .. egy sima alaplapi USB , vagy Jack aljzat is problémás (ha kilazul), nem hogy egy komplett modul ... HTC desire HD emlékeim szerint hasonló ,,NDK-s levehető ajtajú,, volt s egy idő után le is potyogott az aksi alsó fedél..de lehet csak pesszimista vagyok ? ..
-
stemplar07
őstag
Hát igen ..ez olyan mint a mókus/patkány .. mindkettő hasonló állat, de a mókus marketingje sokkal jobb
Beats ? amikor megvettem a z Audio Technikákat, előtte egy egész fejhallgató ,,falat,, kipróbáltam, és próbáltam elhitetni magamat hogy a Beats fülesek jók...(100-150-ért)
hát nem .. trendi szarok basszus áradattal.. de a bassz gitárt a lábdobtól sem tudod megkülönböztetni..
, jah a legszebb amikor Dr.Dre egy AKG csúcsfülesben fotózták le..
-
ForRedGlory
félisten
Alapból nem is lesz benne, hanem külön modullal tehető fel, ha jól értem.
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Úgy van :-) persze van valami dugdosós hókuszpókusz voicemail ,dac ki be , közben füles dugdosás stb de nem próbáltam ki .. Mondjuk nem értem az LG t miért nem lehetett egy szoftveres High , Low kapcsolót belerakni mint pl a Fiio esetén ..Sok HiFi őrült szerint nem szabad EQ t használni ..szerintem ez túlzás .. A Fiio ban (többek közt ) ez sem tetszett vacak EQ volt ..Had én döntsem el ,hogy ha Jazzt hallgatok mennyi basszust teszek rá ,.. Vs. Ételek és a fűszerezés ..:-)ráadásul a fellelhető lossless anyagok sem egyformák ..a DSD k sem , a Flac ról nem is beszélve ...
-
stemplar07
őstag
Lehet h működne , de pl az első extender ..pedig a kácsa ból vásároltam (aranyozott, sima egyenes)lerontotta a dolgokat , sercegett zajos lett ..a kapcsoló és egyebeknek nagyon precíznek kellene lennie..amúgy a high trükk ,és aux trükk is a Head fi fórumról származik ..ez kiprobálva , működik .
-
stemplar07
őstag
Való igaz az aux mód az extenderrel működik .
De ha az extenderbe be dugva , a teloba dugod az impedancia adaptert (75ohm) , high ba kapcsol, ezután az adapterből (miközben a teloban van.az extender.) kihúzod 50-600 ohm High ba marad , és taaadaam az 50 ohm alatti fülesek highban úgy szólnak mint ha egy külön komoly AMP t kapcsolnál a telefon és a füles közé . Az ATH 900 esetében ez drasztikus hangtér növekedést jelent (Air) megjönnek a basszusok , gyönyörűen szól ..nem tudom így ,,amatőr,, módon leírva érthető e..az MSR7 esetén az aux is elég , hisz zárt ,nagyobb mélyek vannak...de persze az is szebben szól High trükkel ..az egész beruházás 4 ropi , persze ezt az általad irt ,,kapcsolós,, módszerrel is megoldható . -
Olyannal próbálkozott már valaki, hogy egy toldóba dsdt kapcsolót épít, és egyik állásban van 75 ohm előtét, a másikban nincs? 75 ohmos állásban bedugni a fülest, aztán miután a telefon érzékelte a mutatott nagy impedanciát, visszakapcsolni az előtét nélküli módba, és akkor van erősítés is, és alacsony kimenő imp.
-
stemplar07
őstag
Hi (előre bocsátom nem vagyok műszaki szakember ..csak vájtfülü)
Nekem november óta van meg a (H961N) , csak a hang miatt vettem meg! (G4után) és egy FiioX3II volt mellette -- (sokak szerint szól úgy mint egy FiioX7- Ak120 stb)
A Headfi fórumon van több 100 oldalnyi dolog róla. Nekem nagyon tetszik a hangja, auxon is.DAC SABRE9018KM: az ESS oldalán megtalálod a specifikációkat (AMP-t is), nagyon szépen szól!
(nekem nem karcos..de azért ez a fülestől, és a player EQ-tól is függ..)AMP SABRE9602 : 600 ohmig képes dolgozni hangerő szabályozás 75 ütemben állítható (az alap androiddal szemben) ,,auto gain,, tehát ez nem nagyon tetszik, de a füles impedanciához állítja be a gaint ..10-50 illetve 50-600 ohm és kb. a kettő között egy aux mód is van.
Egy trükkel az aux ,mód is előcsalogatható (egy extender 3,5/3,5 apa anya ) + 20 %erő
HighGain mód 50 ohm alatti füleseknél a fentebb említett extender és egy pl. 75 ohmos impedancia növelővel.
Itt viszont egy 35 38 ohmos füles (ATH 900x, MSR7) hatalmasan szól, és torzítás mentesen..
(de hallgattam már HD600- at is rajta, azt is szépen hajtja..) persze ezzel arányosan az aksit is eszi :-)a DAC nem minden playerrel műxik (tehát olyankor a Quallcom hangja megy csak), de egy ügyes ingyenes appal (DAC fix HIFi Every where) minden.
Én egy lejátszót használok egy ideje, a legszebben ez szól (mások szerint is..), valamint natívan lejátssza a DSF,DFF, filéket is (nem is akárhogyan) Poweramp Aplha 700 . ( minden esetre a puding próbája... iem-el nem nyilatkozom, nem szeretem őket )Az alábbi apróságok kellenek a High-Gain /AUX hoz:
[link]http://www.ebay.com/itm/380932180092?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Végül is egy univerzális ,,svájci bicska,, és nem kell még1 téglát cipelni , kompromisszumok vannak ..az USB DAC funkció hiánya, auto-gain, stb...
a G5 ha valóban bővíthető modulos lesz, az egy érdekes történet ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest