Hirdetés

LG blog: Mégis Európába jöhet az LG V20, ráadásul annak a kisebb változata

Az LG prezentálta idén az első, eleve Android 7.0-val induló készüléket, de V20 ezen kívül is számos egyedi vonást fel tud mutatni. A tavalyi V10-zel alapított termékvonal idei képviselője szintén az 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560 pixeles IPS Quantum Display fölött elhelyezkedő, 160 x 1040 pixeles másodlagos kijelzővel emelkedik ki a hagyományos kialakítású készülék sokaságából. A Snapdragon 820-as lapka mellé rendelt 4 GB rendszermemórián kívül multimédia terén is igen erős a készülék, így különösen sajnálatos, hogy az európai piacok kimaradnak a hivatalos forgalmazásból.

LG V20
LG V20 [+]

Ha ez nem lett volna elég ok a szomorkodásra, nemrég a V20 lényegesen kisebb kijelzővel szerelt variánsa is forgalomba került LG V34 isai Beat néven. De kizárólag csak Japánban. Mindezt annak tetejébe, hogy Európában rendre fokozott érdeklődés övezi a kisebb képátlójú, de erős hardverrel szerelt készülékeket, az LG V20 5,2 hüvelykes variánsa nem csak kompaktabb, de a MIL-STD 810G szabvány szerinti ütésállóság mellett még IP67-es szintű vízálló kialakítást is kapott, viszont a tárhely 32 GB-ra zsugorodott.

Most úgy tűnik, V20 S néven Európában is elérhető lehet majd az LG V34 isai Beat, tehát mégsem maradunk ki a szórásból. Az optikai képstabilizátorral támogatott, dupla hátlapi kamerarendszerrel szerelt, Bang & Olufsen hangtechnikát magába foglaló készülék valószínűleg igen vonzó alternatívát fog jelenteni a régió kínálatában, noha a gyártó hivatalosan még (?) nem erősítette meg ezt a szándékát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés