- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Ezért is mertem irni.Valamint meg kell nézni az árat elolvasni a hirdetést normálisan .Minden korrektül le van irva .Ha lekéri valaki imei alapján és nyitott a telefon valamint bin koddal lett nyitva akkor azt fogja mondani a htc ,hogy nincs gari.Tapasztalatból irom ezt.Nem szabad lekérni . Nekem cseréltek s-off -os nyitott bl -es készüléket vadi ujra.Semmit nem csináltam vele s-offal meg nyitott bl adtam be .Aminek meg lekértem és tényleg nyitva volt alpbol elutasitották a gariját.
-
FeRRaR1
őstag
Először is ha van adásvételi szerződésed, méltányossági alapon megjavíthatják, mivel ők regisztrálták a nyitás dátumát, ha a szerződésed későbbi dátumra szól, akkor van rá esély, hogy javítják, mivel ismert hibáról van szó. Ha nincs szerződés, keresd fel az eladót és csináljatok egyet utólag vissza dátumozva kicsit.
Ha nem vállalják be, akkor még egyszer próbálkozhatsz, vissza állítod teljesen gyárira, hogy locked legyen a hboot, és eredeti a rom. Beadod, majd kiderül hogy javítják e, volt már rá példa hogy megcsinálták, arra is hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest