Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Ezért is mertem irni.Valamint meg kell nézni az árat elolvasni a hirdetést normálisan .Minden korrektül le van irva .Ha lekéri valaki imei alapján és nyitott a telefon valamint bin koddal lett nyitva akkor azt fogja mondani a htc ,hogy nincs gari.Tapasztalatból irom ezt.Nem szabad lekérni . Nekem cseréltek s-off -os nyitott bl -es készüléket vadi ujra.Semmit nem csináltam vele s-offal meg nyitott bl adtam be .Aminek meg lekértem és tényleg nyitva volt alpbol elutasitották a gariját.
-
FeRRaR1
őstag
Először is ha van adásvételi szerződésed, méltányossági alapon megjavíthatják, mivel ők regisztrálták a nyitás dátumát, ha a szerződésed későbbi dátumra szól, akkor van rá esély, hogy javítják, mivel ismert hibáról van szó. Ha nincs szerződés, keresd fel az eladót és csináljatok egyet utólag vissza dátumozva kicsit.
Ha nem vállalják be, akkor még egyszer próbálkozhatsz, vissza állítod teljesen gyárira, hogy locked legyen a hboot, és eredeti a rom. Beadod, majd kiderül hogy javítják e, volt már rá példa hogy megcsinálták, arra is hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Túra és kirándulás topic
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Hobby rádiós topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest