Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Ezért is mertem irni.Valamint meg kell nézni az árat elolvasni a hirdetést normálisan .Minden korrektül le van irva .Ha lekéri valaki imei alapján és nyitott a telefon valamint bin koddal lett nyitva akkor azt fogja mondani a htc ,hogy nincs gari.Tapasztalatból irom ezt.Nem szabad lekérni . Nekem cseréltek s-off -os nyitott bl -es készüléket vadi ujra.Semmit nem csináltam vele s-offal meg nyitott bl adtam be .Aminek meg lekértem és tényleg nyitva volt alpbol elutasitották a gariját.
-
FeRRaR1
őstag
Először is ha van adásvételi szerződésed, méltányossági alapon megjavíthatják, mivel ők regisztrálták a nyitás dátumát, ha a szerződésed későbbi dátumra szól, akkor van rá esély, hogy javítják, mivel ismert hibáról van szó. Ha nincs szerződés, keresd fel az eladót és csináljatok egyet utólag vissza dátumozva kicsit.
Ha nem vállalják be, akkor még egyszer próbálkozhatsz, vissza állítod teljesen gyárira, hogy locked legyen a hboot, és eredeti a rom. Beadod, majd kiderül hogy javítják e, volt már rá példa hogy megcsinálták, arra is hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest