- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Köszi a segítséget, a legutolsó mikrométert is érzékeli a kijelző szélén. Mondjuk hülye vagyok, mert a böngészőben a "LAB" opció is ezt használja ki. A kijelző legszélén érzékel, épp a napokban fedeztem fel ezt az opciót, baromi jó! Több helyet foglal a böngésző, mert eltűnik a felső sáv.
-
pedro7
tag
Alakul...
Egy oda-vissza szinkronnal átvitte a képeket is.És a telon létrehozott csoportokat is átvitte a google-ra.
A címtárban létrohozott csoportot nem engedte,mert olyan létezett állítólag ( és ott is van a telefonon ) de a gmail címtárban nem látszódik az a csoport.Úgyhogy ezt a telefonról jobban végre hajtja.Akkor a telefonban mindig egy gmail fiók címjegyzékét kell használni és megjeleníteni. És el kell felejteni a
telefon címjegyzékét.Lesz ebből valaha hátrány ?És már csak egy kérdés, hogy a csengőhangra való hivatkozást átviszi valahogy vagy az reménytelen ?
-
pedro7
tag
Én értem amit írsz, hogy a pc-n egyszerűbb létrehozni a csoportokat mint a telefonon.
De mi a biztosíték, hogy a pc-ről mindent szépen vissza szinkronizál, amikor fordított módon a telefonról
nem teszi fel sem a csoport beállításokat, sem a kontakt képeket.Itt valami nagy gubanc van nálam pedig próbálok a "kályhától" elindulni.
Mindig is hallottam hogy ez a google szinkronizáció milyen problémás.
Én is már neki indultam párszor, de most újra olyan helyzet van hogy tudnék kisérletezgetni
de mindig más hiba jön elő.Nincs valamilyen mennyiségi vagy méret korlát a google fióknál ?
Úgy indulok most el,hogy van egy .vcf mentésem.Felteszem a telefon címjegyzékébe.1072 db bejegyzés.
A telefon címjegyzék nem szinkronizálódott a gmail-es fiókkal, ezért a telefonon átmásolom a címjegyzéket a gmail-es címjegyzékbe és ott elindítom a szinkronizációt az üres gmail-es címjegyzébe.
És rögtön megduplázza, meg kiír hibaüzit, hogy nem pár száz bejegyzést nem tud törölni.Biztos ez a legegyszerűbb, legjobb módszer a mentés visszaállításra ?
-
kekkola
senior tag
"ha a válaszokat kétségbe vonod, akkor felesleges kérdezni"
egyedül a Te válaszodat vonom kétségbe, annak is azt a részét, hogy "SENKIÉ sem ilyen"... (attól persze, még lehet igaz, de ne kelljen már tőled ezt egyből elhinnem)
A tisztelt fórumtársakat kérdeztem, de te mindenki helyett válaszoltál. Ezt nehezen fogadom el. A kioktató stílusodat is szoknom kell, bár ha minden igaz ezt többet nem szegezed nekem ("ezentúl segít neked majd más."). Ezt nem tudom elégszer megköszönni. -
kekkola
senior tag
"Előre megmondom, hogy előbb-utóbb találsz egy inkompetens GSM boltot, ahol le fogod tudni adni javításra a készüléked és utólag nem fog tetszeni a végeredmény."
Nostradamus és megmondó ember...A kamera tökéletesen működik de zúg (még ha alig hallhatóan is). Ha 10 emberből 5nek zúg akkor elfogadom, ha nem akkor gariztatom.
A sim foglalatot valszeg én barmoltam szét így valószínűleg nem garanciális a javítása... Az akkori kérdésre annyi lett volna a válasz, hogy "nem tudok magyarországon szervízt aki ezzel foglalkozna". Te elkezdtél okoskodni. Most is azt teszed. Vagy te vagy a fórumban a választott (vagy önjelölt?) szócső, aki mindenki helyett beszél?
-
Derrewyn
senior tag
Az a baj, hogy tokkal meg minden telefon érezhetően nagyobb lesz. Nekem az M7 fogása is tok nélkül tökéletes, tokkal már valahogy nem esik annyira kézre.
Persze biztos meg lehet szokni idővel, de sem a kezem mérete, sem az autós tartó átfogása nem fog változni.Ami viszont meglepett, hogy az M9 kisebb az M8-nál.
-
jeni
félisten
van LED értesítés legalábbis egy picinyke zöld led jelez folyamatosan,de a viber és nem fogadott hívásokra még nem értesít.
play áruházból leszedtem az emlitett progit de hibára hivatkozva (a debug disable módból nem váltható át a setting>developer options menüben ott ki van pipálva az USB debugging) nem indítható a nyelv választás
a másik észrevétel,hogy merül rendesen
a telónál mennyi az egy töltéssel feltöltött működési ideje normál használat mellett? -
törölt tag
Nem próbáltam, csak 8X-el, OneX-el, One-al.
És mindig ott bukik el, hogy őszinte vagyok.
Kérdés: megvan-e a számla? Nincs.
Megvan-e a gar papír? Nincs.
Oh, hát akkor nem tudok segíteni, sajnálom.
Ez a magyar nyelvű "helpdesk".
Az USA-val jobban jártam. Sokkal.
A Te tapasztalatod != más tapasztalata.
Mindkét tapasztalat lehet valós. Te meg légy oly drága és ezt vedd figyelembe.
Köszi. -
-
Sienthe
tag
Ezek szerint ha a htcdev.com-ról van nyitva a készülék, akkor nem is érdemes a garanciális javítással próbálkozni, mert úgyis elutasítják? Nálam a kamera lilulás tapasztalható, és a htcdev.com-on nyitottam. Gondolkoztam rajta, hogy mielőtt lejár a garancia elküldöm megcsináltatni, de ha felesleges, nem nélkülözném hetekig a telefont. Egyéb baja nincs és ez sem akkora, amivel ne tudnék együtt élni. A telefon egyébként S-ON, mivel HBOOT 1.57 van rajta, amit nem tudtam off-ra tenni. Viszont ez sem zavart, mert igazából nem gátol semmiben. Most is a Maximus HD 52.0.0 fut rajta szépen.
-
TheProb
veterán
nyílván olyan helyre értem ahol papíron van legalább 3G...
De hogy konkretizáljam, Győr, győr-tatabánya vasútvonal, Oroszlány. Mind3 említett városban van LTE is, a vasútvonalon meg 3G-nek kéne lennie végig. Nyílván tisztában vagyok vele, hogy menetközben lassabb a kapcsolat, de akkor se kéne, hogy használhatatlan lassúságú legyen. Valamint az előző hsz-ben írt, kv EDGE only kapcsolatnak se szabadna lennie szvsz.u.i.: Látom egyeseknek már kijött az update, telenorra esetleg valakinek valami infó?
-
kekkola
senior tag
Köszi! Az a 15+ nap a gáz amennyire elviszik... És még az is előfordulhat hogy jóval drágább lesz mintha itt Pesten megcsináltatnám 2-3 nap alatt. Sajnos egyelőre nem találtam semmit. Egyelőre nincs baja, de félek hogy legközelebb már nem tudom sérülés nélkül kivenni a sim kártyát...
-
-
tilus12
újonc
Megvan minden eszköz, egy mappában , egy helyen. Előzőleg már használtam, akkor működött hibátlanul. Úgy csinálom ahogy te leírtad.
Ha bootloaderbe vagyok akkor a következőt látom, fentről lefelé fogom írni.
TAMPERED
UNLOCKED
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-HTC_E11
HBOOT-1.55..0000
RADIO-4A.21.3263.04
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-3.62.401.1
eMMC-boot 2048mb
oct 17 2013 23:06:14És itt tudok belépni Fastbootba, és recoverybe, vagy gyári beállítások visszaállítása, sim lock, image crc, show barcode
A kedves egyetlen laptopomon sikerült megtalálni az egyetlen nem működő USB portot. :S
Sikerült már a CID-t módosítani, most jön az RUU. -
tilus12
újonc
Nos, ha neked ez véleményed, akkor valami nem stimmel a telefonnal, ami lehet hogy jó, de szerintem inkább nem. Meg próbáltam beflashelni a firmwaret + RUU-t , de nem sok sikerrel jártam, ugyanis fastboot-ban semmi reagálás a kiadott parancsra. Pedig minden egy könyvtárban van. Most megpróbálom lefuttatni Winfos alól az .exe RUU-t.
-
tilus12
újonc
No; leszedtem a frissebb frimwaret. Akartam installaláni, de belefutottam egy 'error'-ba. Mégpedig, először akartam frimware-t frissíteni, majd recovery-t, majd pedig a belső tárolót törölni. (Lehet nem jó a sorrend).
'Error' üzenet: Error flashing zip'/sdcard/firmware_unsigned_7
updating partition details -
-
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
-
GyureX
tag
Akkor csak a kivancsisag kedveert, hogy bizonyitjak be, hogy nem gyarilag s-off volt, hanem en csinaltam, ha se tampered, es locked is? Mert ha a htcdev-en nyitja az ember a loadert, amitol s-off meg nem lesz, akkor kapja ugye a flag-et, hogy tampered, meg unlocked, es ha hivatalosan zarod vissza, akkor lesz tampered es relocked. Ebben az esetben ugrik is a garancia, mert latszik, hogy nyitva majd zarva volt. De ezt irjak is. Viszont a flag eltuntetheto, a relock lockolhato, utana megis milyen indokkal vonnak meg a garanciat?
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna. -
Pr3ciSioN
aktív tag
Azt csak azért említettem meg hogy használtan vetten mert mikor írtam nekik akkor leírtam hogy használtan vettem és nincs gari papírom és vajon így is leadhatom-e szervizeltetni.Köszönöm az infót akkor hétfőn telefonálok a Telemaxnak hogy a héten elküldöm nekik postán a telefont ( mire felmegyek Budaörs meg vissza cirka 10 ezrembe kerülne
) és akkor hétfőn vagy kedden neki is látok a visszaállításnak.
-
baani59
aktív tag
Köszi az infót.
Az igazság az, hogy amióta megvan az M7, már nem vagyok olyan motivált a legfrissebb Romok próbálgatására. Ha nincs új funkció, ami érdekelne, maradok a bevált stabil rendszernél.
Feltételezem hogy mike1986 is frissíteni fog ez új alappal.Érdekes azért a NuSenseSIX rom, amit linkeltél. Azt írja a készítője, hogy nincs a tulajdonában M7 és ez a legjobb "blind" portja.
-
Zirowe
nagyúr
-
net84
őstag
Koszonom mindenkinek!
Ha netalantan megis problema lenne a keszulekkel, a szolgaltato mar biztosan elhajtan. Nem egeszen 1 honap maradt az eredeti garanciabol, mire visszaert a telefon.
A fogyaszto vedelmi jogszabalyokkal tisztaban vagyok. Azonban a garancia lapon 1 ev + 1 ev korlatozott garancia szerepel. Ez utobbinal fel is tuntetik, hogy nem hosszabbodik es nem indul ujra a garancia.
Megkerdezem a HTC-t a datumokrol... -
Zirowe
nagyúr
Ha a szolgáltató 2 évet adott rá, akkor az a 2 év újraindul a szolgáltatónál.
Ha a htc adott rá 2 évet, akkor az a 2 év indul újra a htcnél.Az 1 év az irányadó, de ha többet vállal, akkor a kicseréltre is köteles ugyanannyit vállalni.
Ptk 6:163. § (5)
(5) A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik. -
g.gergo
senior tag
Igen, köszönöm, neked is és Sh4rk neked is. Ez volt a hiba, amire nem gondoltam rutintalanságom miatt. Utána persze beleszaladtam ebbe a hibába, és hiába csináltam meg a instrukcióban leírtakat, nem lett jó, csak annyit értem el, hogy látszódott az sdcard. Hiába raktam fel full wipe-al új romot, nem lett jó. Minden újraindítás után ez a hibaüzenet fogadott: Unfortunately, System UI has stopped. Ezt követően beállítások-alkalmazások-mind-rendszer ui: gyorsítótár, alapértelmezett beállítások törlése, majd újraindítás és minden ok.
-
Badboys
őstag
Ez így nem korrekt. Ugyanis amit nem javítottak az 5.1 ben arra már kint van az 5.2 gyakorlatilag akkor lesz egy szar 5.0 ánk javítatlanul? Mert gondolom akkor az 5.0 val a HTC megadta a frissítéseket. Ez így nem kicsit nem ok. Ebben az esetben a fer az lenne,ha mindjárt az 5.2 jönne,hibátlanul.
-
HUTCHDB
nagyúr
Jah, kicsit többnek tűntek a módosítások...de biztos így is szebb, mint a "gyári" maximus.
No mindegy, lehet várok még 1-2 hetet, (a lányom úgy is elvan így is a telefonnal) aztán ha már vannak kisebb finomítások, akkor nekiugrok.(#33338) no more!
Szerintem meg pontosan, hogy kb. erre kell számítani.
Nagyon áttörő, új dizájn (mint a HOX és az M7 váltásnál volt) szerintem nem várható.
Annyit látok, hogy az oldalkeret már lényegesen kisebb.
Az alsó rész még mindig nagy (tudom, tudom, ott fontos dolgok vannak, nehéz elhelyezni máshol) de csak meg kellett volna máshogy oldani. -
Pr3ciSioN
aktív tag
HTC One Toolkit-el ( még akkor töltöttem le mikor meglett a telefon és S-OFF-olni akartam a telefont) sikerült a root plusz felvarázsolja nekem a recovery-t ( twrp 2.6.3.3) és ennyi . Flashify letölti a a legújabb twrp-t de abba már nem lép be a telefon
ilyet én még nem láttam
most vagy én vagyok balf.sz és nem tudom hogy hogyan de eltüntettem a recoveryt vagy a telefon szivat
már a falra tudnék mászni
Így a Maximus 50-et így feltudom tenni úgy hogy ne legyen semmi "hiba" ?Mindenki Magyar nyelvű MIUI van? mert én csak olyat találtam ami angol meg kínai
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
az volt letöltve , de letöltöttem még egyszer plusz md5 checkerrel is megnéztem ( nem sérült) de így sem csinál semmit, próbáltam az erase cahche-t is , ez most jutott eszembe ( lehet nagyon nagy butaságot írok) de előfordulhat hogy az a partíció ?amin vagy amibe ( nem tudom hogy írjam helyesen) a recovery van? mert ha igen akkor egy teljes formázással megoldható lenne nem? vagy valószínű az sem segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest