Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ferob

őstag

válasz jeni #34153 üzenetére

Nincs ilyen, hogy a SIM kártya behelyezésekor magyar lesz a telefon, mivel az első indításkor kézzel kell kiválasztani a használni kívánt nyelvet.
    A GSM boltban vett szükreimportos HTC készülékeken nem is lesz soha alapból választható nyelv a magyar, de ez nem azt jelenti, hogy adott esetben nem tartalmazza az android, csak a listában nem jelenik meg, ezért is van az, hogy külön programmal átállított lokalizáció esetén a nyelv megváltoztatható.
    Ha valami mégsem változik meg az adott nyelvre, akkor gyaníthatóan egy módosított ROM van a készüléken.
    Viszont azon állításod teljesen téves, hogy hivatalosan semelyik prémium kategóriás HTC nem rendelkezik magyar nyelvvel, mert csak a szürkeimport áldozatául esett készülékek nem.

(#34158) szegto: Az ébresztő probléma nálam egyáltalán nem jelentkezik, viszont én nem is állítottam vissza mentésből semmilyen adatot, hanem friss rendszert állítottam újra be, szóval ha neked vagy bárki másnak ilyen problémája van, akkor célszerű lenne úgy kipróbálni.
    A biztonsági mentés meg egyszerűen történik a szinkronizálás során, szóval akár kézzel is rányomhatsz, hogy megtörténjen.

(#34160) Sasa8 & (#34164) Kocsó: Várhatóan a jövő hónapban ti is megkapjátok a frissítést, de a pontos dátum függ a később felfedezett hibák javításától és a jóváhagyástól.

Új hozzászólás Aktív témák