- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Nincs ilyen, hogy a SIM kártya behelyezésekor magyar lesz a telefon, mivel az első indításkor kézzel kell kiválasztani a használni kívánt nyelvet.
A GSM boltban vett szükreimportos HTC készülékeken nem is lesz soha alapból választható nyelv a magyar, de ez nem azt jelenti, hogy adott esetben nem tartalmazza az android, csak a listában nem jelenik meg, ezért is van az, hogy külön programmal átállított lokalizáció esetén a nyelv megváltoztatható.
Ha valami mégsem változik meg az adott nyelvre, akkor gyaníthatóan egy módosított ROM van a készüléken.
Viszont azon állításod teljesen téves, hogy hivatalosan semelyik prémium kategóriás HTC nem rendelkezik magyar nyelvvel, mert csak a szürkeimport áldozatául esett készülékek nem.(#34158) szegto: Az ébresztő probléma nálam egyáltalán nem jelentkezik, viszont én nem is állítottam vissza mentésből semmilyen adatot, hanem friss rendszert állítottam újra be, szóval ha neked vagy bárki másnak ilyen problémája van, akkor célszerű lenne úgy kipróbálni.
A biztonsági mentés meg egyszerűen történik a szinkronizálás során, szóval akár kézzel is rányomhatsz, hogy megtörténjen.(#34160) Sasa8 & (#34164) Kocsó: Várhatóan a jövő hónapban ti is megkapjátok a frissítést, de a pontos dátum függ a később felfedezett hibák javításától és a jóváhagyástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest