Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest