Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kdennis
üzenetére
Pont erre gondoltam... nagyon jó dolog ez a részükről! Én különösen örülök neki, mert májusban vettem T-ben a szépségem, szóval még jó 1 évig fizetem.
Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Filmgyűjtés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen notebookot vegyek?
- Macrodroid
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!