-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Gulyopapa #15431 üzenetére
Meglepődnék, ha bármelyik másik telefon fotojara nem ezt mondanad. Az a baj, h sokan azt hiszik azért van a mobilban kamera, h kivaltsa a fényképezőgépet, holott ezt soha nem állította senki. A telefon fenykepezoje amire kilett találva azt már bőven meghaladta minőségben, és tudásban. Ettől független a funkciója nem változott, ugyan arra való mint 10 éve. Aki nem eként tekint rá és kezeli, az meg is érdemli a sorsát
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Gulyopapa #15390 üzenetére
Igen jó lenne, de én nem bánom így se mert mindig van gyári hiba ez benne van. Amiért dühös vagyok azaz, hogy a szerviz az utazással együtt 26 napon keresztül bütykölt majd vissza küld egy továbbra is szar telefont. Plusz még észrevettem hogy össze is kenték valami ragasztóval, ami nem nagyon jön le róla.
-
Macisajt3
tag
válasz
Gulyopapa #15313 üzenetére
Rengeteg tesztet elolvastam már a telefonról (mind magyart mind angolt), direkt azért kérdeztem itt, hogy hosszas használat során felmerülő tapasztalatokat ismerjek meg.
Akku kb mennyit bír? Nekem ezek a kijelzőidők nem mondanak túl sokat
(egy régi nokiát cserélnék, amin kb 30perc beszélgetés van naponta +emailek + kb 20 perc facebook)Csak a felirat kopik rajta?
Esetleg van olyan aki használt htc one mellett már iphone5-öt vagy nexus 4-et? Ez a másik 2 jelöltem és érdekelne pár szubjektív vélemény. (összehasonlító teszteket már olvastam, de számomra a felhasználói tapasztalat többet ér)
-
-
válasz
Gulyopapa #15313 üzenetére
S3-hoz, i4-hez, i4S-hez képest közel dupla az akksi idő, szal ezt nem nevezném hátránynak, ahogy az akksicserét sem - a most leváltott i4-emet 3 és fél évig használtam, sosem merült fel bennem, hogy akksit kéne cserélnem benne. Az SD-kártya az mondjuk tényleg hiányzik.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa #15255 üzenetére
Akkor ne hallgasd.
Egy fórumban mindig azok az írások lesznek többségben, akiknek problémájuk van a telefonnal, hiszen azok keresnek megoldást vagy akarják megosztani a véleményüket.
Azok, akik elégedettek, az esetek nagy többségében csöndben vannak.És ez mindegyik kütyünél így van.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #15239 üzenetére
Már a kezdetektől mondták, mihelyt kijött a telefon, hogy lesz magyar tartalom a Blink feedre.
Szóval ennek van igazságtartalma, a kérdés annyi, hogy mikor....
Nehogy hamarabb menjen csődbe a vég, mint hogy megoldják ezt...Van ilyen telód?
Vagy még mindig csak vásárolgatni készülsz?)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Gulyopapa #15235 üzenetére
Hát régen talán jobb volt tőle...
Ugye gyengébb volt a hardware a telefonban, a rendszert
meg nem tudták olyan jól optimalizálni.Az a "mókolás" csak azért jó, ha valaki szeret mókolni.
De ennél a telefonnál nem kell, semmi szükség nincs rá!
2,5 hónapja megvan lassan, de még most is csak ámulok rajta.
Néha csak a kezembe fogom, tapogatom.. Mint 1 buzi.
Néha még a képernyőt is feloldom (geci sűrűn), és csak úgy lapozgatok
jobbra balra, fel le a menüben, hogy ámuljak. Mennyire folyékony, gördülékeny a rendszer,
mennyire szép képe van a telefonnak...
Ezt tényleg gecire eltalálták, odatették magukat.
Kár hogy nem volt reklámkampány mögötte, mint a Samsungnak a galaxyk mögött,
mert úgy sokkal több ilyen telefonnak lenne gazdája, a HTC-nek meeg pénze.Mondjuk én nem bánom, minél kevesebb embernek legyen!!!!
Senki ne élvezze ezt!! Az enyééééééém, az én drágaszágom, csak is az enyém! :$Off (vagy épp on)
Hooool van már a 4.3-as felfrissülés? Kell a szenz 5.5. -
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #15194 üzenetére
Kamera homályos képeket csinált ha 1-2 méternél messzebbre fényképeztem. Be lett küldve garanciába, állítólag kamerát cseréltek benne, de ugyanolyan volt javítás után is mint előtte, szóval én azt gondolom, hogy pihentették 2 hétig aztán visszaküldték. Majd most kiderül, csak nehogy most kitalálják, hogy mondjuk víz érte és megvonják a garit. A one x-nél így jártam, ráhazudták, hogy szétszedtem a telefont és megvonták a második javításnál a garit róla. Aztán kemény cirkusz után szinte mindent cseréltek benne szó nélkül és visszakaptam a garit rá.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #15179 üzenetére
Már nem azért, de ha úgy is pénzért vagy ingyen kérsz új kártyát, akkor nem megér egy vagdosást a régi?
4 vagy 5 kártyát vágtam szét ollóval! és mind működött és működik, gond nélkülÍgy is ingyen lesz, és úgy is, vagy épp fizetsz érte, attól függ hogy jön össze, de akkor meg inkább vágd szét nem? Próbát megér, jobb esetben nem kell bemenned, rosszabb eset nincs, mert úgy is be akarsz menni ha nem vagdosol
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Gulyopapa #15179 üzenetére
Bemész, mondod, hogy szakadozik random indőnként a hálózat, más, azonos szolgáltatói kártyával ezt nem csinálja, más telefonban is tesztelve ez a baja a kártyának, erre hivatkozva kérsz egy ingyenes cserét, és ha már megcsinálják, akkor legyen micro simes, ha egyszer véletlenül vennél új telefont.
Mind a három szolgáltatónál így megy, ha esetleg nem szeretnél fizetni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #15131 üzenetére
Mért kéne mást?
Egyébként pont ebben a pillanatban találtam
http://mycolorscreen.com/
Naggggyon jól néznek ki, ki is próbálom -
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15110 üzenetére
Szériahibákról: az első hónapokban gyártott készülékek esetén előfordulhatnak tipikus szériahibák. Sajnos ez alól a HTC One sem kivétel. A készülékre jellemző hibák lehetnek: pixelhiba, összeillesztési hibák illetve a közelség érzékelő hibás működése. Pixelhibát a Play áruházból letöltött Dead Pixel Test-tel tudjuk ellenőrizni míg a Közelség érzékelőt a beépített HTC tesztprogrammal, amit a tárcsázóba ütött *#*#3424#*#* kóddal tudunk elindítani sok más teszttel egyetemben. Hiba jelentkezése esetén a személyes vásárlást követően 3 munkanap azonnali cseregaranciával élhetünk, míg netes rendelés esetén 8 munkanapunk van a vásárlástól való elállásra. - Forrás
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #15066 üzenetére
A szidalmazók nagy része szimplán velőből szidja és fogalma sincs miről is van szó. A GSMArena tegnap kiadta a nagy fotós tesztjét [link] ahol egyes szituációkban nagyon jól szerepelt a One. Persze csodák nincsenek a L1020 tarolt. Viszont azt sem szabad szerintem figyelmen kívül hagyni, hogy lényegében az i5S-ben lévő megoldás is hasonló az Ultrapixelhez a CCD-t tekintve. Videózás tekintetében meg a One-ban van OIS és ugyanúgy tudja az 1080p-t mint a többiek mivel az csak 2MP és a nagyobb érzékelő felület/pixel miatt éjszaka is jobban tud teljesíteni.
-
ffodi
veterán
válasz
Gulyopapa #15081 üzenetére
Ez eredetileg One X-hez van. Ha beleteszed a telefont, akkor az pont nem lóg ki belőle. Nem mondom, lehetne picit "hosszabb", de szerintem így is rendben van és ellátja a dolgát. Hivatalos oldalon is azt írják, hogy 4,7 "-ig ok.
jános:
Simán húzd oda a dockba a böngészőt.
-
ffodi
veterán
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #15070 üzenetére
Magyar oldalak tartalmai egyelőre felejtősek
Facebook és egyéb közösségi szolgáltatások vannakAmúgy a 4mp is elég közelre, én egyedül a tájképekkel nem vagyok megelégedve, mivel nem elég részletesek ebből kifolyólag, de közelre ha ügyes az ember akkor nagyon jók a képek
Ide szoktam feltölteni képeket, mivel nekem is jól jöttek vásárlás előtt, úgy gondolom más is megnézi a képeket mielőtt vesz telefont, legalább is akinek fontos
[link]
Ha jól sejtem, és megmarad ez az ultrapixeles dolog, akkor jövőre 8 vagy nagyobb megapixeles felbontás lesz a a következő csúcsmodellben, akkor váltok arra
Gondolom ez lesz majd a "nagy újítás" -
-
zack
nagyúr
válasz
Gulyopapa #14990 üzenetére
Igen. Én állítottam. De tudod te azt kicsi troll fórumtársunk. Nevezz meg nyugodtan. Nem harapok.
Most is tartom, hogy nekem jobban tetszik. Azért mert kiadtak egy ilyen cikket, a véleményem nem fog változni. El kell menni, meg kell nézni. Nekem jobb vizuális élményt ad, nem feltétlen azért mert technikailag sokkal másabb lenne, hanem mert az LG vékonyan maszkol, illetve a kijelzőn levő üveg is olyan, mintha a szádba akarna lépni a kijelző. Tudom miről beszélek, hónapok óta használom a 27" IPS 277L monitort, ami szintén ezzel vett le a lábamról. A többi gyártó hiába IPS-t használ, nincs az a hatás, hogy le akarnak ugrani róla a vizuális hatások, annyira közelinek tűnik a látvány, valószínű azért, mert vastagabb a maszkolás, és az üveg is.
-
Kocsó
aktív tag
-
Bari81
tag
válasz
Gulyopapa #14781 üzenetére
Hát én nem a fogásra "izgulok" fel, ez nem egy nő
Amikor megvettem a One-t , akkor a boltba is 3 dobozt bontottunk fel, mert esztétikailag hibátlant szerettem volna. És az első kettő nem volt az! Ment rá egyből fólia és ez a tok meg tökéletesen megvédi a telót, és szép is marad tőle a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest