-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #24977 üzenetére
Kösz !
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24733 üzenetére
Jah, én például nem tudok fényképezni....
nekem minden automatikuson van, nem szoktam állítgatni...
Éppen ezért szeretek/tudok csak fényes nappal, jó időben fényképezni...De attól függetlenül sajnos a felbontás kicsi. Itt is, meg az M8-nál is.
Lehet hogy fészbúkra éppen jó, vagy twitteren megosztani vagy hasonló apróságokra.De abban egyetértek pár emberrel, hogy 1 ilyen szerkezet már csak névlegesen telefon,
pont az amit legkevesebbet csinálok vele. (Bár nem mostanában)
És ha megyek kirándulni, akkor ez mindig kéznél van, jó lenne normális képeket lőnyi.
Nem értem miért szarakodnak ezekkel a kis felbontásokkal.
Az M9-ben már 3 lencse lesz hátul? De mind 3-4 megapixálos....De lehet direkt el akartak baszni valamit, úgy voltak vele, had lehessen már valamibe belekötni.
Amúgy imádom a vánt. De tényleg. Az M8-at is szeretném szerintem. Meg az árát is a zsebembe tudni...Egyébként én is néztem a zipben található képeket, vannak jók.
Lényegesen jobb, mint az M7. De csak így kicsiben.Szóval kéne vagy 12 mpixel és annyi.
Na ez nem csak így neked, hanem általánosságban.
-
qamu74
őstag
válasz
enginev3.0 #24604 üzenetére
Köszi!
Nagyon várom már a ONE-t!!
11.-ei átvétellel rendeltem, így akkor én is belépek a klubba!!! -
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #24592 üzenetére
Én még nem
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #24500 üzenetére
Úr isten...mekkora játék!!!!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24498 üzenetére
Én ezzel játszottam, de valahogy nem éreztem rá az ízére..
Próbáld ki a Dots-ot, az nagyon leköt mostanság. -
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24500 üzenetére
Köszi
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #24498 üzenetére
Rákerestem playen csak 250 találatot kaptam
-
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #24410 üzenetére
Igen,ha nyáron cserélem az M7-et akkor tuti ez lesz az utódja!
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Igazából nekem a One képminőségével sincs bajom.
Egyedül a felbontás kevés némely helyzetekben. Meg a dinamika tartomány amiatt hogy túl sok fényt enged be az Ultrapixel. Ezt utóbbit javították azzal hogy két kamera van, ami egyértelműen növeli a dinamikát. Hát még ha az egyik mondjuk egy 13MP-es BSI volna....
De így is jobb ez az új M8 a legtöbb telefonnál. Egyedül talán a Z2 veheti fel vele a versenyt. Az S5 meg a többi biztos nem. De a Z2 is csak akkor, ha szoftveresen is a helyén lesz.
Meg a 3GB RAM amit hiányolok még az M8-ból. Mert a sok új funkció azért gondolom itt is RAM igényes lesz. Valamint videózásnál sokat jelentett az OIS, ez egy apró, de jó ütőkártya volt, eléggé meglepő, hogy kivették. -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #24400 üzenetére
Szerintem is, bár ez még mindig csak a funkciógazdag elfogadható szint, nem pedig a minőségi a konkurensekhez. Együtt lehet élni vele, átlagnak tökéletes, mint nekünk az M7-é
Itt lehet szemezgetni M8-as kamera képeket, vannak nagyon jók. Az színek nagyon a helyükön vannak és a dinamikatartomány is!
-
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #24346 üzenetére
Miért szidják/szidjátok annyira a HTC billentyűzetet? Nekem jobban tetszik a nagy gombok miatt mint a Swiftkey, igaz annak szótárát és a prediktív engine-t nem tudja pótolni.
Nekem is most van telóváltási időszak de nálam a gyenge kamera és a nagy káva ellenére sem tud más meggyőzni a HTC ellen. A Z2 még talán jó is lenne, de az UI valahogy kinézetre nekem a közelébe sem ér a Sense-nek (ahogy a többi gyártóé sem). Valamint azt hiszem hogy idén is a HTC viszi el a "priméumság" díját a készülékek között (számomra legalábbis).
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #24181 üzenetére
Kamera képek Szerintem nem rossz, bár nekem a One is megfelel de talán ez mintha jobb is lenne. Nekem nem kell ennél több, de lehet ez azért van mert nem vagyok olyan vérprofi fotós, és ez pont elég hogy a Labimat fotózgassam, meg kiskirándulás, növények, család röpke pillanatok...
Szóval én már csak azért is kitöltöm a gariidőt és megvárom a következőt. Max ha az annyira nem hat meg akkor "olcsóért" kerül ez hozzám.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #24067 üzenetére
Nekem csak a szifon jön be.
Nem tudok ránézni a HTC-re az M7 után.. ez a szappantartó forma.. undorító, számomra.Nem is szappantartó, inkább egy darab szappan.
Nálam még mindig az M7 a nyerő.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #24067 üzenetére
Nagyon szép telefon lett.
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
enginev3.0 #23834 üzenetére
Nem semmi. Töltés led sincsen, semmit nem csinál. Akku nem merülhetett le fullra, mert mikor restartot nyomtam rajta, még 40% fölött volt az akku. Az probléma ha a telón unlocked, s-off, supercid volt? Ha alaplapcserés, akkor gondolom nem fog feltűnni
-
boksz
senior tag
válasz
enginev3.0 #23769 üzenetére
Pl. szex oldalak
Szeretem megnézni a videókat az adott oldalon, mint az asztali gépen. -
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #23769 üzenetére
Már alapból irtanám ki asztali szférából is mindenhonnan, ha lehetne, nincs tőle fejlődés.
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23750 üzenetére
Egyrészt.
Másrészt pedig ha léptetve veszed le-fel a hangerőt újra hangot ad. Frissítés óta ez nem ment.
Persze ez nem egy nagy hiba. De javítva lett.Laca1212
Letompítja a Beats? Akkor nálad valami nagyon nem jól működik.
Mintegy 20%+ hangerőt dob rá, és a mély hangokat is jobban kiemeli. Hiszen ilyenkor kapcsol be az erősítő. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23350 üzenetére
Hiába tiltod le. Ha engedélyezve volt és már frissítetted csak gyári visszaállítás segít.
Mert binárisokat adott hozzá és azok kavarnak be.
De olyat is hallottam hogy a Google hang alapú keresés frissítése is ugyan úgy tartalmazza ezt a hibát. XDA-n ehet olvasgatni bőven ezekről.
Elvileg a Google már javítja a hibát és hamarosan jön a frissítés ami a binárisokat is törli.zaibatsu
Jeleztem hibát. Merülés közben az esetek 99%-ában, 11-9%-ról rögtön 1%-ra ugrott majd végkimerülésben kikapcsolt.
A papír szerint cella hibát diagnosztizáltak és cserélték az akkut. -
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #23315 üzenetére
Ez tetszik, de sajna nem ilyen lesz, szerintem az M7 jobban néz ki mint a M8.... helykihasználása, és perem is semmivel nem lett jobb, kamera meg 5 MP wtf HTC? One is tökéletes lenne, csak az a fránya 4MP képeknél eléggé visszaüt, én is már vitetném szervizbe megint lilulás miatt, csak egyenlőre nem tudom nélkülözni hetekre
-
Gulyopapa
addikt
válasz
De ez majdnem ugyanúgy néz ki mint a One.
Ezért én nem váltanék, és nem is fogok ... -
Levente17
tag
válasz
+1
-
GALARDO
addikt
válasz
Na ezt az enyém is. Kár, hogy nem ilyen lesz.
-
dave182
senior tag
válasz
enginev3.0 #23105 üzenetére
Én sokszor kirakom a szerszámos kocsiba, de onnan is meg szoktam így hallani...
-
Badboys
őstag
válasz
enginev3.0 #23026 üzenetére
-
hermandani
tag
válasz
enginev3.0 #22858 üzenetére
T-Mobile ingyen cserél simet micro simre?
Bár kicsit hülyén néz ki, hogy beviszek 1 bénán kivágott simet, hogy nem jó, mit mondok mi lett vele...
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #22808 üzenetére
Nekem tetszik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22808 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22728 üzenetére
Basszus már most inkább azt olvasnám hiába csak szeptemberben lesz, az legalább minőség, bár topikjaiban a hypetól felfordul a gyomrom.
Legyen Samsung cikk, de nem csak ők vannak ott. Vagy a HTC csak szórólapokkal képviselteti magát? -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22717 üzenetére
Szerintem maga Handrás és a holdudvara ütősebb vicc.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Így hirtelen az jön le hogy éjszaka amikor lekapcsolom az olvasólámpát letölti az egész internetet...
-
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #22675 üzenetére
Itt van bővebben. [link]
Különböző projektekhez lehet csatlakozni és a telefon számítási kapacitását hasznosíthatod kutatási célokra. Letölt egy "csomagot", feldolgozza, majd visszaküldi. Wifi és hálózati töltés javasolt hozzá. -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22657 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
Nem akarom fikázni, mert hw szinten mindig ott van, de nem tudom nem észrevenni azt a borzalmasan kinéző töltő fedőt...
(#22661) Edenyke: eljutottunk oda, hogy nem tableten kell aprítani a hagymát, hanem már egy telefon is megfelelő méretű hozzá
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22660 üzenetére
Konyhában sok haszna lehet, micsoda feature.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Mókás a hátlap.
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22653 üzenetére
Milyen frissítésről van szó?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22422 üzenetére
Nekem kell, de nem dönthetek egyedül
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22394 üzenetére
energia takarékos funkció meg maradt?
-
Dr.G.
csendes tag
válasz
enginev3.0 #22363 üzenetére
Köszi a válaszokat! Azt hiszem kell nekem egy ilyen :-)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #22356 üzenetére
Úgy legyen!
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #22351 üzenetére
Tavaly bemutatták korábban, még az MWC előtt aztán nem tudták kellő mennyiségben legyártani. Az sem sokkal jobb. A Samsung marketingbuldózerével amúgy sem tudná felvenni a versenyt.
-
kdennis
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22342 üzenetére
Hát végülis egy prémium kategória a HTC... Sasmung meg minden utolsó csövesnek van, az fontosabb biztos...
-
szabo.norbi
tag
válasz
enginev3.0 #22293 üzenetére
Oké, köszi.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22288 üzenetére
Köszi. Közben újraindítottam a telefont (most először a frissítés óta) és abbahagyta. Érdekes.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #22211 üzenetére
[link] Itt nekem tetszik.
Bár kicsit hosszúkásnak tűnik, olyan szifon felbontás szerű.A dual kamera nekem se jön be.. ha az fogja nyomni az árát akkor elmehetnek a sunyiba..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #22209 üzenetére
Na ez az.
Az egyetlen ami a rumorokból tetszik nekem az a dual flash.
Na meg az on screen buttonokat is régóta várom.
De szvsz a többi nem ér annyit, hogy közel +80%-os árat fizessek érte.
De hát majd kiderül lassan ha megjelenik. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #22204 üzenetére
Hát most már olyan 120ért lehet szerezni zsír újonnan 2 év garival. pl [link]
Ha ez olyan 100 körülre lemenne vennék egyet.
Láttam volt már erről szó, de arról nem, hogy új vásárlóként szerintetek megéri-e majd M8-at venni.
Vagy annyira fent lesz az ára, hogy inkább M7? -
Badboys
őstag
válasz
enginev3.0 #22198 üzenetére
Szerintem ez reális lenne.Ugyanis nem tervezem a leváltását. Meg untam az évente 5-6 új telefont. Ez az első amikor nem gondolkodtam 1 hónap után mire kellene cserélnem. A párom is furcsálja,hogy mi történt velem.
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #22178 üzenetére
vettem én is 1font 5db áron, hát az általad leirtakat teljesitette (átlátszó le nem esik) de sok mást nem, kb 2 nap alatt olyan karcos volt hogy alig lehetett átlátni rajta. mindez a néha hozzáérő körmömtöl plusz a farmeremtöl. Zagg invisible shield, 6 hónap és ugyan úgy néz ki mintha új lenne.
Nem azt mondom biztos van arany középút és nem muszály a legdrágább\legjobbat megvenni, de kapsz valamit a pénzedért -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22175 üzenetére
Akkor teszek az ebay-es fóliákkal egy próbát. Nem hiszem hogy sok lehet az eltérés...
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #21946 üzenetére
Nekem folyamatosan reklamál. De én nem adok neki engedélyt.
Eltüntetni nem lehet ezt az engedély kérést? Blinkfeed-et sem használom.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
enginev3.0 #21953 üzenetére
Nekem nem laggolt egy pillanatra sem, nem volt vele semmi gondom, nem azért adtam el. Mondjuk nem is TW-vel használtam sosem
Az optimalizálás nem a Samu erőssége. Tudni kell, droidon melyik telóhoz melyik a legsmoothabb launcher, és azt használni
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
enginev3.0 #21897 üzenetére
Rádugtam töltésre és elkezdtem nyomni folyamatosan a bekapcsoló gombot, közben tv-ztem.
Volt vagy 20-30 másodperc, amíg nyomtam és egyszer csak rezgett egyet, rá 5-6 másodperc betöltő kép és elindult. Nem kockáztatok lementek róla mindent, kezd fura dolgokat csinálni ez a telefon.Például a vissza gombra is elég gyakran későn reagál, csomó időbe telik mire mondjuk visszalép a menüből meg megfigyeltem hogy nem is ott kell nyomni, ahol mutatja a vissza gombot hanem közelebb kell nyomi a htc logóhoz. Érdekes...
Remélem többet ilyet nem csinál.
Köszi mindenkinek a tippeket -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #21818 üzenetére
Sajnos már ez az oldal, már nem az az oldal........
-
g0n21
senior tag
válasz
enginev3.0 #21778 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek, próbálkozom.
A csatorna megváltoztatását próbálom utolsóként, mivel olyan helyen van a router, hogy túl sok más wifi hálózat nincs, így interferencia sem lehet mivel.
Nekifutok, még egyszer, köszönöm! -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21753 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a kategoriaban alatta levo one s-hez vagy az elod sensationhoz kepest olcso/gagyi hatasa volt.
Ez volt a legrovidebb ideig birtokolt telefonom (4honap), a vegen pedig nagyon orultem, hogy vegre sikerult eladni, illetve nagyon bantam a megvetelet.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #21576 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21708 üzenetére
Akkor ott valami más gebasz van, indíts el fastboot usb módban, és úgy is tedd fel a drivereket, illetve ezzel az ADB-vel próbáld meg: [link] köszi Steve1207
Feltelepül a C/adb helyre, és onnét mehet is minden, csak a firewater meg a temproot fájlt másold be oda.
Illetve ha kérdezi telepítésnél az ADB, mindenre nyomjál igent, tegyen fel drivereket meg mindent. -
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21684 üzenetére
Ha van S-off-od utánna ezt megcsinálod még [link]
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21684 üzenetére
Amikor lefut a művelet van S-OFF és nyitott bootloader!
De neked nem jut el a rootig se, ott megáll az egész!
Esetleg meg kéne próbálni egy másik pc-n! -
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21663 üzenetére
Miért ne lenne jó?
Ha nem kell UNLOCK, visszazárod, és marad az S-OFF!Bootloader lock/unlock htcdev.com nélkül-CSAK S-OFF mellett!!!
Kód: [Válassz]
adb devicesHa kiírja a sorozatszámot, mehetsz tovább.Kód: [Válassz]
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloader
Látni fogod, hogy a bootloader státusza "Locked" (nem RElocked!)
Visszafelé is megy természetesen, tehát újra lehet nyitni az s-off készüléket htcdev.com kód nélkül is, a lépések ugyanazok, csak itt ez a parancs kell az "su" után:
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
Ennyi. -
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21651 üzenetére
Ez nem driver hiba, sokan próbálták a módszert tegnap, de csak mumk 1- nek futott le hiba nélkül!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21651 üzenetére
Temproot akkor sikeres, ha $ helyett ez van #.
Amig az nem sikerul, addig felesleges a firewatert inditani. -
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21648 üzenetére
Nem látja a készüléket a pc!
Driver hiányzik, vagy nem jó!
Töltsd le a HTC oldaláról a legfrissebb Sync-ez, telepítsd fel, majd töröld a Sync-t, csak a drivereket hagyd fenn! -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21648 üzenetére
3 oka lehet: regebbi adb, rossz driver, telefonon a debugon kivul nem okeztad le az engedelyt kero ablakot.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21644 üzenetére
Rendszergazdaként elindítod a parancssort.
cd..
Ezzel a parancsal tudsz vissza lépni egy könyvtárat
cd [könyvtár neve]
ezzel belépni tudsz az adott mappába, szóval hogy ha a C meghajtón van az ADB.exe egy ADB nevű könyvtárban, mint nálam akkor a következőket kell beírnod mielőtt az említettekkel folytatnád.
cd..
cd..
cd adbIlletve a telefonon is le kell okézni 2 alkalommal, egyszer adb reboot előtt, egyszer utána.
Mindezek mellett, ha ezzel nem vagy tisztában, inkább olvass utána kicsit mielőtt próbálkozol, én azt javaslom.
Mindenkinek:
Itt van a cucc, amivel mumk1 csinálta, akkor nem kell nagy fájlokkal, meg kicsomagolással vacakolni: [link]
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21642 üzenetére
Android SDK/sdk/platform-tools mappából nyiss egy parancssort, mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt.
Ide "adb devices", kiírja a készülék azonosítót akkor mehetsz tovább!
USB hibakeresés legyen bekapcsolva a telefonba! -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21644 üzenetére
Be van allitva rendesen az adb?
Lasd korabbi hsz-em.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21642 üzenetére
Ha minden be van allitva, akkor eloszor egy adb devices kell, hogy rendesen van-e erzekelve, utana mehet az adb reboot es a tobbi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21640 üzenetére
Cmd-be, az <-- important!!!-ot leszamitva.
De ez legyen elotte beallitva+driverek.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21576 üzenetére
Próbáld ezzel!
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21494 üzenetére
Eleinte nekem sem tetszett, de ha ez az ára, hogy arányos maradjon a készülék, akkor vállalható kompromisszum. És egy újabb kiszivárogtatás szerint sokkal keskenyebb lesz a káva: [link]
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #21494 üzenetére
Az On Screen-ben az a legjobb, hogy akár olyan is lehet kinézetre mint a One-é.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21457 üzenetére
Februarra igertek. Elvileg egy tizessel lesz dragabb, mint a sima.
-
Levente17
tag
válasz
enginev3.0 #21434 üzenetére
Pl.: a flash elvesztése...
De szerintem frissíteni fogok. -
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21434 üzenetére
Azért a hangszoró mélytelenítése, flash és könyvjelző szinkron elvesztése nem ad okot az örömre
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21404 üzenetére
Na ez az. Ilyen értékü telefonnál azért a htc-nek sem jó a rossz kritika. Én mondom ugyan az volt mint a szifonnál, tipus hiba 3 nap alatt kicserélték egy vadi ujra. Elötte felhivtam a htct meg elküldtem az xdn lévö topicot nekik emailbe.Mondta az emberke adjam be szervizbe és kifogják cserélni.
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #21338 üzenetére
Hangban én a 4.2.2-ről 4.3-ra frissítéskor vettem észre jelentős javulást.
Most valamelyest romlott szerintem. Meg az összehasonlításkor is ez jött le mindkettőnknek. Anélkül hogy ismerősnek elmondtam volna hogy mi a véleményemtehát nem befolyásoltam
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21221 üzenetére
Biztos sok embert fog vásárlásra ösztönözni a QHD
eleve nem vennék 5" nagyobb telefont, már ennek sem örülök, hogy a HTC is feljebb lép 4,7 ről, állítólag.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #21116 üzenetére
Mert már megírták 1 hete
-
mumk1
addikt
válasz
Már egyszer megírta, csak az vaklárma volt.
Különben a 3 napos csúszást tartják becsületesen a "friss" hírekkel.@GALARDO
Mennyi troll jár ide! -
GALARDO
addikt
válasz
Majd jövőhéten megírják.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21087 üzenetére
Te milyen szolgáltatós vagy? (milyen cid-ed van?)
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #20872 üzenetére
Igazából nem tudom, tudtam.
Vagy csak elfelejtettem -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20835 üzenetére
Általában a kutyák szeretik a havat, bár volt néhány, amelyek először örültek a nekik dobált hógolyóknak, de utána nem értették, miért robban szét a szájukban, miután felugorva bekapták
Ami az M8 kameráját illeti, én már direkt szkeptikusan állok hozzá, hogy ne csalódjak, mert ha dupla szenzorral jönne is, ahogy sejthető, lehet, hogy az is csalódást fog okozni, mert elrontják a beállítást, összehangolást, szoftveresen valamit...
Viszont, ha mégis jó lesz a kamera, úgy annál jobban lehet majd örülni -
csacsi67
addikt
válasz
Igaz nem Onével van de a kutya hasonló .
[link]
-
Steve1207
veterán
válasz
Itt se sötétek, a kutyák teljesen rendben a One meg hajlamos a fehérebb részt szinte égetni, de ez a határon van. Itt nézve is korrekt képek teljesen. Szép kuták!
-
kdennis
aktív tag
válasz
"Kár, hogy túl fehér volt a hó, és a kutyát sok képen sötétek"
Pedig teljesen jó képek. Szépek a kutyák is!
-
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20833 üzenetére
Az első kép szöge és pillanata nagyon jól eltalált lett!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20738 üzenetére
Én ezt ajánlom: [link]
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #20727 üzenetére
Nekem van beatsem
Megalkudjunk? Vagy van egy monster purity prom is. Mond melyik kellene -
Xaels
félisten
válasz
Akkor miért nem keresel valami olyat ami jól néz ki, relatív jól is szól és évekig kiszolgál?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Még azt hiszem 2-2,5 éve lőttem egy nagyon jó replikának mondott, szerintem eredeti, beats headsetet.
Gyönyörűen szól, és azóta is bírja a strapát, szerintem a készülékhez adottak ennyi után simán összef*sta volna magát. -
mumk1
addikt
válasz
enginev3.0 #20722 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy olcsó is.
Minden esetre szabvány méret és tényleg nagyon jó.
Papiron 12 óra lejátszást ígér aksiról. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20683 üzenetére
Itt sem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20661 üzenetére
-
saintex72
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20621 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy használati szokástól függ. Én használom a g+ szinkront, Google now -t, Flickr szinkront stb. Így biztos nem lesz annyi soha, de nincs is ezzel semmi baj.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #20449 üzenetére
Jah ezen úgy nekem is megakadt a szemem a hírben olvasva...
Xaels
Hát valamit értettem belőle, valamit meg aztán nem.
De a lényeg szerintem átjött.
Én amúgy borzasztóan várom már az M8-at, ha olyan lesz, beruházok 1re.
Fél évig nem ebédelek, kibírom.HUTCHDB
Pont 1 másik fórumba írtam, hogy én a One előtt nem is ismertem a HTC-t, de tényleg.
Sem a portfólióját, sem a történetét, semmit.
A One vezetett el ehhez a márkához. Tehát én sem HTC fan vagyok, vagyis most már az,
mert megalkották ezt a csodát. Remélem lesz még 1-2 ilyen telefon, mielőtt becsődölnek.
De engem is egyből a szamszungra akartak rábeszélni a T-Mobilnál. Mondtam is egyből, hogy nekem ez kell,
feleslegesen ne jártassa a száját. Nem is értem, miért kell befolyásolni a vásárlót. Ha valaki kérdezi az eladó véleményét, akkor oké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest