-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.norbi
tag
Ha T-mobile-nál akarom garanciában javíttatni a kamerát lilásodás miatt akkor elég csak a garancia papír vagy kell a számla is?
+ ha oda adom nekik hogy csinálják meg akkor kötelesek olyan telefont adni ami kezeli a micro sim-em vagy hozzám vágnak valamit, hogy érjem be azzal? (bár úgy nem igazán tudnám használni....)
+ az nem gáz, hogy a számlán nem az én nevem, címem stb. fog szerepelni?
-
szabo.norbi
tag
válasz
enginev3.0 #22293 üzenetére
Oké, köszi.
-
szabo.norbi
tag
Lenne két kérdésem:
1. Másnak is hiányzik a beats audio felirat a telefon hátuljáról?
2. A fülhallgató amit adtak hozzá benne van a "b" (beats audio) márka jelzés? -
szabo.norbi
tag
Sziasztok! KÉPEz a kamera lilulást mi eredményezhette? Ma cseréltem el a Galaxy S4-emet mikor hazajöttem akkor vettem észre, hogy ez van, de néha nem látszik ez a lilulás. Gariban cserélik? Ha igen, akkor mi a menete? (T-mobile)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest