Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
csacsi67
üzenetére
Az a fül...

Köszönik szépen a kutyák!

Leesett a hó, gyerekek meg pont jöttek, és kimentünk szánkózni, mentünk egy kört a ház előtt mögött, aztán tesóm kutyája is annyira ki kívánkozott (szomszéd), hogy na mondom muszáj őt is kihozni
Kiengedtem, és bár nincs hozzászokva, hogy mi visszük sétálni, de eszébe sem volt elmenni, ott jött mellettünk, nézelődött, szagolgatott, ha szóltunk neki akkor meg egyből ugrott, és jött hozzánk lábhoz
Majd behoztuk, kicsit dobáltuk nekik a havat, az nagyon tetszett mindkettőnek. Labdával meg mi többet játszottunk mint ők, mert pont nem érdekelte egyiket sem, pedig van vagy 50 teniszlabdájuk
Nem tudom, de aki nem szereti az állatokat, az egy akkora gyökér, aminél nem sok nagyobb van a földön, főleg egy ilyen kutyá(ka)t, és amikor a pincében vagyok hogy begyújtsak, és eljátssza nekem a szeretethiányos kutyát (mert, annyira nincs szeretve...
), akkor 10% tűzre rakás, 90% kutyasimogatás
Hát na!
Azon kívül, hogy mikor feljön a teraszra, és kikaparja a két szélén lévő virágoskertet, rosszat nem tud mondani rájuk az ember. Aki meg igen, az nem nevelte eléggé
Amúgy, nagyon várom az új HTC-t! Tuti, hogy a kamerát elrontják. Már a One x-nél is azt mondtam, hogy na most már tuti oda teszi magát a HTC kamera téren, és azóta sem, nem is próbálják meg jóra megcsinálni (még ha sikerül is jó képet készíteni egy két HTC-vel), de nagyon kíváncsi vagyok, és még olyan messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest