-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
no more #34769 üzenetére
Imádom, szinte csak azt hallgatok!
Illetve hallgatnék! Tegnap mentem el otthonról és elindítottam még a lakásba a zenét. Majd a liftbe leállt a zene a közepénél. (gondolom megszakadt a wifi) De ennek nem szabana, hogy köze legyen a lejátszáshoz, mert én úgy vettem észre, hogy mindig amikor eludul egy zene, letölti az egészet és lejátsza. Szóval ha megszakad a wifi a számot még végig kell, hogy játsza.( oké a liftben lehet nincs mobilnet )
Kiérek a ház elé, megnyomom a play-t, semmi.... oké, bezár, elindít, letölti a számot mobilnetről.
10 sec eltelik megáll a zene... ránézek telóra, visszacsatlakozott a wifimre, jó nemgond elindít(spotfy bezár, majd újra elindít....) megyek kiérek a wifim körzetéből. Zene leáll.. szóval elhatároztam, hogy hétvégén visszarakom a 4.4-et. Persze hazafele ismét eljátszotta ezt...Amúgy azt is észrevettem, hogy a wifi-re elég sokára kapcsolódik, mármint bent vagyok a körébe, csak kis idő elteltével csatlakozik... otthon és melóhelyen is ha sokat nem nyólok a telefonhoz, lecsatlakozik a wifiről...
Mikor használnám, ugye kapásból mobilnetezni kezd, majd érzékel, ja van wifi!!!
Na most ez melóhelyen csak azért gáz, mert bejelentkezős a dolog, azóval rendszerint újra kell authentikálnom. Ezért is volt jó az opera, mert az megjegyezte a jelszavalm.Szóval szeretnék kéri egy leírást, hogy kell visszarakni a gyári 4.4.2-t! Tehát ez S-off meg az Unlock dolog.. Ha ezzel ugrik a gari, akkor már rootolni is szeretném!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34746 üzenetére
Nekem kb 2 napja kezdte el azt hogy pl : megy a böngésző , a zene meg a BBM . Elindítom a zenét ( lolli óta már azt is csak 2-3 másodperc múlva indítja el miután rányomtam sőt ha csak számot váltok arra is kell kb 1-2 másodpercet várni KK alatt egyből indult , gyári zenelejátszó) , böngészőben (gyári) olvasok valamit ( csupán egy oldal megnyitva) kapok üzit , megnézem aztán vissza böngésző , kb 3 másodpercig befagy a kép aztán újra tölti az oldalt. Próbáltam alkalmazás váltóval próbáltam úgy is hogy házikó és főképernyőről de akkor is ugyan ez. Szabad ram általában 1 giga. Kezd már kicsit idegesíteni
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
no more #34720 üzenetére
Cellakészenlét nem akad be? Nemrég jött vissza kamerajavításból de már lollival. Ahogy a főzötteknél volt itt is elkezd fogyasztani valamelyik hívás után. Egyébként nem vagyok megelégedve a munkájukkal: eddig nem kopott a beats de ők lekoptattak belőle, hangszórórács illesztés most a másik irányba csúszott el picit, eddig volt valami nyomáspontja a bekapcsgombnak, már az sincs.
-
Derrewyn
senior tag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
no more #34697 üzenetére
Tekintve hogy M7, vagyis lassan közel 2 éves aksi, igen jó adatok ezek.
Ha teljesen feltöltesz 1 telefonaksit, kiveszed a telóból és leteszed a szekrényre, 1 hónap múlva kb. 3/4-énél lesz. 3 óra alatt 2 % merülés, hát annak én is örülnék. Attól hogy a kijelző nincs feloldva, attól a telefon még üzemben van. Fut rajta az Android. Ez mind erőforrást igényel.
Az 1 óra alatt meg 10%. Zenehallgatás, messenger meg facebook...
Nem is értem miért képezik ezek mind 1 panasz alapját.Inkább dicséretnek kéne lennie a telefon felé.
-
ferob
őstag
válasz
no more #34697 üzenetére
3 óra alatt 2%-os merülés bőven jó, mivel olyan nem létezik, hogy nem használod a telefont és nem merül, valamint 1 óra alatt a 10%-os merülés is jó, mivel mint írtad, használtad közben a telefont több dologra is, akár bekapcsolt kijelzővel, valamint figyelembe véve, hogy a telefon ideális körülmények között 5 órát bír bekapcsolt kijelzővel, ha használod, ezért amit felvázoltál bőven megfelelő.
Valószínűleg túlságosan ezzel vagy elfoglalva, hogy már megint merült 2%-ot a telefont, szóval érdemes lenne ezt magad mögött hagyni, mert nem létezik olyan készülék, ami termeli az áramot.A Google Play-szolgáltatások rengeteg dologért felel, ilyen egyszerűbb dolgok pl. a mentés, szinkronizálás, frissítés, hitelesítés, de a fiókod egyéb elemeinek a kezelése, valamint a folyamatos helymeghatározás a különböző szolgáltatásokhoz, de ezeken felül is ott vannak a Google API-k, mint pl. Gmail, YouTube stb., amiknek szintén szüksége van a Play-szolgáltatásokra a megfelelő működéshez.
Abból a szempontból lényegtelen a dolog, hogy mennyit tartja ébren a telefont, mert inkább az a fontos, hogy mennyire merül tőle, de ahogy felvázoltad, semmi probléma nincs a telefon merülésével. -
jeni
félisten
válasz
no more #34651 üzenetére
közel 165000 Ft-t nem adtam volna érte kevesebb,mint 2 évvel ezelőtt a GSMLine boltban. a gari papíron csak 12 hó gari szerepelt,holott a gyártói az 2 éves,mert utána jártam,ennyit a GSMLine vagyis ma már GSMvonal bazár boltnak hívják ráadásként Spanyol régiós cuccot adták el utólagosan a magyar nyelvet rátelepítve,úgy,hogy a csaj aki megvette nem is tudott erről! kb. 3 hete vissza ment az üvegkalitkába (Garay Piac épületébe költöztek) és akkor megkérte őket,hogy tegyék rá a magyart,mert frissítéskor alaphelyzetbe állt,megtagadták hozzá nem értésre hivatkozva.
-
ferob
őstag
válasz
no more #34523 üzenetére
& o_tom:
Látszik a számlán hogy gsm home és 1+2év szoftver garancia, de szürkeimportból származik a készülék, a számlán ott az IMEI száma a készüléknek és a telefon szoftveréből látszik, hogy német T-Mobile-os, így ezt nem fogják átvenni garanciális javításra, mert szolgáltatói CID-es (T-MOB101) készülék és külön szerződésük van a szervizzel, így maximum helyben Németországban az eredeti szolgáltatós számlával lehetne javíttatni, ami esélytelen.Szerk.: Jobban megnéztem a képeket, így újra olvasd el a hozzászólásom o_tom, mert szerkesztettem.
-
ferob
őstag
válasz
no more #34484 üzenetére
Csak ezeket a topiktól eltérő dolgokról írt hozzászólásokat tehetnétek OFF-ba, mert sokan vannak, akiknek értesítés van beállítva és teljesen feleslegesen nézik meg a fórumot emiatt.
Más:
Azt elfelejtettem hozzátenni tegnap a Sense 7 kapcsán, hogy végre újra értelme lesz a régi HTC fióknak, mert a témák, ikonok, hangok stb. letöltéséhez be kell jelentkezni.
Valamint a lezárási képernyőn már nem csak a feltöltésig hátralevő időt mutatja, hanem pl. a napnyugtát is. -
ferob
őstag
válasz
no more #34448 üzenetére
Egyrészt, ha ennek a készüléknek bármi hasonló problémája lenne, akkor már rég kiderült volna, másrészt, ha az a fehér keret nélkül akarsz rajzolgatni a képernyőre, akkor a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > Mutató helye után tegyél egy pipát és már kedvedre nézegetheted azt, hogy mit érzékel a digitizer.
-
-
Bounty
tag
válasz
no more #34387 üzenetére
És van még ez.
[link]
FR előtt és után is ezt írja. Plusz, feloldás után ha rögtön lapozni akarok vagy megnyitni valamit akkor nem érzékel. Kell várni egy kicsit és csak azután hajlandó azt csinálni amit akarok. Korábban ez nem volt probléma. Vagy én vagyok gyors? És ami még egy kicsit idegesítő, hogy alkalmazás megnyitásakor az értesítési sáv "villog". Az appok megnyitása közben feketére ugrik, onnan néha fehérre és csak ezután veszi fel az alapértelmezett színét. -
kekkola
senior tag
-
no more
veterán
válasz
no more #34317 üzenetére
Szerintem mindenképp tiszteletreméltó dolog a HTC részéről, hogy egy gyakorlatilag tökéletes szoftvert adtak ki a kicsikénkhez, ezzel nem kényszerítve a váltásra... Én főleg, felettébb örülök, mert jövő májusig fizetem a részletét a T-nek.
Fentebb lehet látni, milyen is egy "másmilyen" gyártó Lollipop frissítése (hú, milyen lehet majd az Xperia Z-n a Lolli, úr isten!)... Jó, persze, február elejére ígérték, ebből lett február vége, de legalább szuperül működik, A HTC kijavítgatta a hibákat, nincs memory leak, wifi gond, nincsenek problémák (az ébresztésen kívül, bár az is 3 napja működik már). Az 100%, hogy engem ezzel a húzással megvettek kilóra, az életben nem fogok más gyártótól telefont venni!
#htc4life
-
Derrewyn
senior tag
-
Nazara
őstag
válasz
no more #34250 üzenetére
Az a "baj" (és ez legyen a legnagyobb gondunk az életben
), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.
Még az M8 sem hoz lázba annyira, hogy kiadjam érte azt a plusz pénzt jelenleg.
(pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)
(#34251) TheProb: Anno mikor az első Note megkapta a Jelly Beant, jött ez az osztott képernyős "ficsör", nagyon vártam, aztán kb. 5 perc próba után soha az életben nem kapcsoltam be, mert egyszerűen túlságosan miniatürizálja az ablakokat és sokkal egyszerűbb váltani a gyors multitask miatt az alkalmazások között.
-
Nazara
őstag
válasz
no more #34244 üzenetére
Olyan ez, mint anno az előző kettő volt. Minél többet nézem, annál inkább elfog a birtoklási vágy.
Persze kizárt, hogy 100K-nál többet adjak telefonért, majd ha ezalatt az összeg alatt lesz a használtpiacon normális állapotú gyári garis, kipróbálom. Addig marad az M7.Mondjuk az én szivemnek még mindig a One X és az M7 jön be leginkább külsőre, de csalódni ezúttal sem sikerült.
-
TheProb
veterán
válasz
no more #34244 üzenetére
Ami hajaz az M7-re, már randa nem lehet...
Ennek ellenére jobban örültem vna ha kicsit újabb design-t, vonalakat csempésznek az új telóba.
Bár terveim szerint abban bízok, hogy a kövi telóm majd a modulári telók közül lesz, persze ez még nagyon "raw" elgondolás, mert még semmi komoly nincs ezekkel kapcs. -
szegto
senior tag
válasz
no more #34242 üzenetére
Nálam ismét nem ébresztett.
Megvolt a FR-t pedig.
Viszont az a fura, hogyha most beállítom h 1 perc mulva ébresszen próbaképp akkor működik.
WTF?
Ez igy eléggé gáz h pont az órával vannak problémák.
Este nyomok még 1 FR-t, aztán csak a legszükségesebb appokat fogom visszarakni, semmi mást... -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34230 üzenetére
Az amúgy a menü lenne?
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"
-
ferob
őstag
válasz
no more #34068 üzenetére
Ez amúgy érdekes, mert amikor még a 7.15-ös alappal próbáltam a Sense alapú Lollipop ROM-ot, akkor ezt én is észrevettem, amit mondasz, de utána használtam a developer edition alapját és most az új WWE alapot és ezeknél egyáltalán nem tapasztaltam.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy hosszan nyomva tartod a bekapcsoló gombot és újraindítod a készüléket, hátha megoldja. -
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #33844 üzenetére
Nekem tetszik az is amit te linkeltél ( kivéve az ujjlenyomat olvasós/home gomb-os vagy nem tudom mi az mert ez így már eléggé samsungos
) De tetszik az is amit Sh4rk linkelt főleg az ezüst arany
de úgy látom az csak nekem tetszik
Igen nagy a hype csak nehogy fordítva süljön el
ezt úgy értem hogy pl a HTC "nem sokat" marketingelt és ahogy észre veszem annyira hülyék az emberek hogy amit ők kitalálnak hogy majd benne lesz és mikor megjelenik nincs benne akkor értelemszerűen ki a világi sz.r?
holott "semmit" nem mondtak a készülékkel kapcsolatba... mindegy is mindjárt március 1 aztán kiderül hogy hogy néz ki
-
-
ferob
őstag
válasz
no more #33771 üzenetére
Nincs olyan, hogy a független előbb kapja, mint a hálózati zárral rendelkező készülék, mivel a CID számít, de ez már sokszor le lett írva.
Ha külföldről származó, nem HTC CID-es készüléked van, akkor nem csak plusz egy hetet kell várni a frissítésre, hanem többet, mivel ott az adott szolgáltatón múlik, hogy milyen gyorsan tesztelik le, hogy kiadható állapotba kerüljön a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest