- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
válasz
no more #34769 üzenetére
Imádom, szinte csak azt hallgatok!
Illetve hallgatnék! Tegnap mentem el otthonról és elindítottam még a lakásba a zenét. Majd a liftbe leállt a zene a közepénél. (gondolom megszakadt a wifi) De ennek nem szabana, hogy köze legyen a lejátszáshoz, mert én úgy vettem észre, hogy mindig amikor eludul egy zene, letölti az egészet és lejátsza. Szóval ha megszakad a wifi a számot még végig kell, hogy játsza.( oké a liftben lehet nincs mobilnet )
Kiérek a ház elé, megnyomom a play-t, semmi.... oké, bezár, elindít, letölti a számot mobilnetről.
10 sec eltelik megáll a zene... ránézek telóra, visszacsatlakozott a wifimre, jó nemgond elindít(spotfy bezár, majd újra elindít....) megyek kiérek a wifim körzetéből. Zene leáll.. szóval elhatároztam, hogy hétvégén visszarakom a 4.4-et. Persze hazafele ismét eljátszotta ezt...Amúgy azt is észrevettem, hogy a wifi-re elég sokára kapcsolódik, mármint bent vagyok a körébe, csak kis idő elteltével csatlakozik... otthon és melóhelyen is ha sokat nem nyólok a telefonhoz, lecsatlakozik a wifiről...
Mikor használnám, ugye kapásból mobilnetezni kezd, majd érzékel, ja van wifi!!!
Na most ez melóhelyen csak azért gáz, mert bejelentkezős a dolog, azóval rendszerint újra kell authentikálnom. Ezért is volt jó az opera, mert az megjegyezte a jelszavalm.Szóval szeretnék kéri egy leírást, hogy kell visszarakni a gyári 4.4.2-t! Tehát ez S-off meg az Unlock dolog.. Ha ezzel ugrik a gari, akkor már rootolni is szeretném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest