-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34230 üzenetére
Az amúgy a menü lenne?
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest