Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor azért nem ment annyira a Mortal Kombat mert akkora pofont kaptam hogy megszédültem
ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem
Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be
Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem
Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be
Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik