- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilus12
újonc
Üdv mindenkinek itt a fórumon. Én is boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One M7-nek.
Azzal a problémával írok ide a fórumba, hogy a telom nem látja az "SD" kártyáját. Ez azután történt hogy flashel-tem egy sokadik főzőtt romot (az előzőekkel nem volt ilyen gondom: ARHD 84.0, 90.1, Viper Romok) mégpedig őt: [link]
Nos fel is ment szépen jó is volt, csakhogy egyszer csak eltűnt az "SD" kártya. Mondom rendben, csere másikra (romot) és semmi gond, csakhogy TWRP-ből sem láttam az "SD"-t(amin a Backup-ok vannak). Mérgelődtem, olvasgattam, terminál emulátorban próbáltam visszacsatolni, de semmi.
A lényeg: megvan a kártya tartalma csak egy '0' nevű mappában és nem pedig a megszokott helyen, és ebből kifolyólag nemtudok fényképezni (meg visszatenni a mentésemet) mert kell az "SD" kártya.
A kérdésem: hogyan lehetne a legegyszerűbben helyrehozni a dolgot, mert kicsit nagyon bosszantó. Előre is Köszönöm a segítséget
Telefon adatai: HTC One M7 32GB, S-OFF, TWRP 2.6.3.3, Európai modell, HBOOT -1.55.0000,
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged