- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilus12
újonc
Üdv mindenkinek itt a fórumon. Én is boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One M7-nek.
Azzal a problémával írok ide a fórumba, hogy a telom nem látja az "SD" kártyáját. Ez azután történt hogy flashel-tem egy sokadik főzőtt romot (az előzőekkel nem volt ilyen gondom: ARHD 84.0, 90.1, Viper Romok) mégpedig őt: [link]
Nos fel is ment szépen jó is volt, csakhogy egyszer csak eltűnt az "SD" kártya. Mondom rendben, csere másikra (romot) és semmi gond, csakhogy TWRP-ből sem láttam az "SD"-t(amin a Backup-ok vannak). Mérgelődtem, olvasgattam, terminál emulátorban próbáltam visszacsatolni, de semmi.
A lényeg: megvan a kártya tartalma csak egy '0' nevű mappában és nem pedig a megszokott helyen, és ebből kifolyólag nemtudok fényképezni (meg visszatenni a mentésemet) mert kell az "SD" kártya.
A kérdésem: hogyan lehetne a legegyszerűbben helyrehozni a dolgot, mert kicsit nagyon bosszantó. Előre is Köszönöm a segítséget
Telefon adatai: HTC One M7 32GB, S-OFF, TWRP 2.6.3.3, Európai modell, HBOOT -1.55.0000,
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest