- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1688 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudni mi is a pontos állás. Az első szériák szerintem itt is problémásak lesznek, pláne a kamerának köszönhetően. Nehezen és keveset tudnak gyártani, ki tudja lehet szériahiba is. Tegnap végig olvastam az Anandtech tesztet és megnéztem a képeket is. A zaj ott is jelen van sokszor ami az algoritmus hibája, amióta HTC-t használok azóta ilyen mind felbontástól és egyéb hardvertől függetlenül, szerintem látatlanban is meg tudnám már mondani melyik kép HTC-s. Viszont az összegzésben azt írja, hogy az egyik legjobb kamera a piacon és a képek összehasonlítva tényleg nem maradnak nagyon alul, van ahol kifejezetten jobb. Na de itt jön a kérdés, hogyha ott jól működik akkor másnál miért nem?
Amúgy meg fejlesszenek csak, ha nem is sikerül tökéletesen, de valakinek el kell mozdítania a piacot a jelenlegi kerékcsapásból és bár van hová fejlődjön ez az Ultrapixel technika, de azért az előnyeit is lehet látni főleg az éjszakai képek és videók tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Egérpad topik
- EAFC 26
- Eredeti játékok OFF topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő