- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka17
csendes tag
kár ezért a kameráért....
-
-
Gáborka17
csendes tag
Hát megtapicskoltam én is ma a One-t és tényleg úgy össze van rakva mint egy iphone. De még itt, Kanadában sem lehet kapni. Mikor megláttam a boltot mennyire tele van zsufolva azt hittem uj APPLE nyilt. hehe
Viszont a kamera... Vágom én h ultrapixel meg minden, és vágom én h sokkal nagyobb érzékelö kellett volna egy 8 mp-s kam beépitéséhez, de hogy mennyire szar képeket csinál
és ez az amiért nem fogom leváltani az i4s-t. pedig imádtam volna ezt a telót, de a kamera nagyon fontos. /nekem/ . és ezé a telefoné nagyon f*s. /nekem/
sorry HTC... -
Gáborka17
csendes tag
Hat azert nem viszek fenykepezot mert altalaban nincs nalam taska, de a telefon igyis ugyis nalam van. Nem vagyok az a nagy profi fotos, de szeretek kattogtatni. Htcnek meg tetszik a kepstabilizatora is. Optikai es giroszkopos is van. 1/7.5 - 1/48.
Hat lehet az lesz majd ket telefont hordok magamnal. Ugyis ket simem van. Bar igazan szeretnem mar ezt a tetu iost a kukaba dobni (pontosabban eladni). Kicsit droidozhatnekok van. Es igy hogy en a dolgaim java reszet telefonrol csinalom, email, jegyzet , hangrogzites, bongeszes, hirek, youtube, camera, video, kulonbozo szerkesztesek blabla, igy szeretnem ha lenne egy olyan vegre ami mindent tud. Mert ezen a kis kijelzon (iphoen 3,5') kezd a szemem kiesni. Kenyelmetlen. Hat mindegy. Akkor lehet csak nem veszek meg one-t sem. Jo kepek nagyon fontosak nekem. Koszi a valaszokat.Ajj de az a gaz h ez nagyon szep telo lett es nagyon jok az ujitasok is benne. A muanyag samsung pedig reszemrol kalap szar. Mintha olcso bovli kinai muanyag talat tartanek a kezemben ami 2honap utan nyikorogni kezd...
-
Gáborka17
csendes tag
Engem teljes mertekben meggyozott ez a keszulek. Iphoneokat hasznalok mar soksok eve, de most vagyok ott hogy eleg az apple balf*szoskodasaibol. Idiotak es csak a hypebol elnek. Ugyhogy szeretnek egy ilyet venni valoazinu ezustben. Viazont ami nagyon nagyon erdekelne az az hogy az iphone 4s-hez kepest milyen kepeket keszit a telo. Nyilvan video jobb es a kis fenyereju benti kepek is jobbak lesznek, de itt a nyar, Quebec es Montreal gyonyoru, ugyhogy ezer meg 800 kepet fogok loni a telefonommal egy het alatt. A napsutesben.sajnos olyan tesztet nem talaltam h one vs 4s, csak one X vs 4s. Azt vagom h a ketto kozott eltolodas van, egy ev, de 4up vs 8mp... Nem szeretnek fotozas teren visszalepni. A kep osszbenyomasa a fontos nem az hogy mennyire eles 10x es zoom mellett. Kell a gyors hardver, LTE, 32gb merth iphonem csak 16gb de ez kevesnek bizonyul, illetve amirol nem fogok lemondani az az uveg vagy aluminium haz. Regota ez az elso telo ami igazan bejon. Bar a fules nagyon gaznak tunik. Igazi paraszt a htc h nem eredeti beats-et raktak bele. 170$ ert meg nem igazan szeretnek venni. Habar az a feher eleg jol nez ki *.*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest