-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Sziasztok.
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata az Expansy-es rendelésekről.
kicsit unom már hogy 2hete megrendeltem a H1-et és folyamatosan 4nap, 1nap, most 7nap a rendelés visszaigazolásomnál.
már írtam nekik és elég érdekes választ kaptam. idézem: "konkrétan fogalmunk nincs mikor várható"
ez mi?
De hogy a témához is írjak, a fotózás mobillal egy olyan dolog, hogy jelenleg i5-öt használok, (a mindennapokra) és azért tudok ám azzal is igencsak értékelhetetlen képeket csinálni. szvsz ki kell tapasztalni a mobilodban lévő kamera képességeit és utána egész jó képeket lehet vele készíteni. Az i5 előtt egy i4-em volt ami ugye 5mp. volt rá példa, hogy egy témát fotóztam, amiből később multiplakátot nyomtattunk. Persze belekellet nyúlnom PS-el, (egy kis zajszűrés, kontraszt stb...)mivel többnyire a mobillal készült fotókat a mobilodon mutogatod, nézegeted, így a one fotói szerintem nem olyan rosszak. Igen láttam én is jót, meg értékelhetetlen minőségűt, de összességében nem rossz. Pláne hogy a vas igen ütős lett, így ez kompenzálja a kamera gyengeségeit. majd talán valamikor lesz egy frissítés a szoft-ra aztán meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung s22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest