- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1688 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudni mi is a pontos állás. Az első szériák szerintem itt is problémásak lesznek, pláne a kamerának köszönhetően. Nehezen és keveset tudnak gyártani, ki tudja lehet szériahiba is. Tegnap végig olvastam az Anandtech tesztet és megnéztem a képeket is. A zaj ott is jelen van sokszor ami az algoritmus hibája, amióta HTC-t használok azóta ilyen mind felbontástól és egyéb hardvertől függetlenül, szerintem látatlanban is meg tudnám már mondani melyik kép HTC-s. Viszont az összegzésben azt írja, hogy az egyik legjobb kamera a piacon és a képek összehasonlítva tényleg nem maradnak nagyon alul, van ahol kifejezetten jobb. Na de itt jön a kérdés, hogyha ott jól működik akkor másnál miért nem?
Amúgy meg fejlesszenek csak, ha nem is sikerül tökéletesen, de valakinek el kell mozdítania a piacot a jelenlegi kerékcsapásból és bár van hová fejlődjön ez az Ultrapixel technika, de azért az előnyeit is lehet látni főleg az éjszakai képek és videók tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest