Hirdetés
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #1688 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudni mi is a pontos állás. Az első szériák szerintem itt is problémásak lesznek, pláne a kamerának köszönhetően. Nehezen és keveset tudnak gyártani, ki tudja lehet szériahiba is. Tegnap végig olvastam az Anandtech tesztet és megnéztem a képeket is. A zaj ott is jelen van sokszor ami az algoritmus hibája, amióta HTC-t használok azóta ilyen mind felbontástól és egyéb hardvertől függetlenül, szerintem látatlanban is meg tudnám már mondani melyik kép HTC-s. Viszont az összegzésben azt írja, hogy az egyik legjobb kamera a piacon és a képek összehasonlítva tényleg nem maradnak nagyon alul, van ahol kifejezetten jobb. Na de itt jön a kérdés, hogyha ott jól működik akkor másnál miért nem?
Amúgy meg fejlesszenek csak, ha nem is sikerül tökéletesen, de valakinek el kell mozdítania a piacot a jelenlegi kerékcsapásból és bár van hová fejlődjön ez az Ultrapixel technika, de azért az előnyeit is lehet látni főleg az éjszakai képek és videók tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest