- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
Laraxior #9782 üzenetére
Feltétlenül. Majd hétvégén futtatok pár tesztet. Amíg nem jön meg a komplett vízhűtésem (VGA-CPU-NB-SB-Mosfet-HDD) addig erősen limites marad a rendszerem, így csúcsra járatni nem tudom. Megsütni meg nem akarom őket, úgyhogy valami félkomoly eredmény lesz csak. A 3 way SLI-hez meg úgy érzem már kevés az E8500 akkármeddig hajtom. Erősen gondolkodom sniper elite QX9650 prociján.
-
tome.jr
addikt
válasz
Laraxior #9749 üzenetére
Ennél azért több segítségre számítottam. Mivel az adatlapodon található felsoroláson szerinetm csak te tudsz eligazodni gondoltam rávilágítasz kicsit jobban. Pl. csak a XSPC Delta blokkból többféle van az X2O, a V2 meg a V3. Laing DDC szintén jó pár fajta van, az extreme radiátor meg lehet dual, triple, quad vagy még mit tudom én mire gondoltál mikor írtad. Majd megkérdezek mást.
-
tome.jr
addikt
válasz
Laraxior #9738 üzenetére
Leírnád pontosan a hűtésedet? Most szeretnék én is egy komplett hűtést a rendszerhez és egy kis ihlet kellene. Pontosan az érdekel hogy mi van rákötve (VGA és CPU megvan esetleg NB?, SB?) illetve mekkor radiátor, milyen tartály van hozzá. VGA-hoz én is EK-t veszek majd.
-
Bagira01
veterán
válasz
Laraxior #9723 üzenetére
Azért az ati-t se kell leírni nekem pld volt vagy 5db hd2900-as kártyám
Hd48xx-es széria nagyon jól sikerült(4850 svsz) és elég kelendő is volt. Nvidia árak meg szépen lementek erre ez a gazdasági válság jól alábaszott a mulatságnak aztán nesze nekünk 90k-s gtx280 a 65k helyett és társai
A q6600 árakról nem is beszélve
Szóval boldog karácsonyunk lesz(nem mintha csak ezen múlna, de ez is odateszi magát)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #9723 üzenetére
Hát ja ATI-s
Én meg mondom neki hogy te meg a hajadra kenheted malyd a HD4850-esedet mert az nem rossz kártya, de hát 1640x-től már felejtős nem is beszélve a mikroakadásokról meg egyébről.
Az egyik havernak HD3850-ese van és sokat szitkozodik a miat hogy gyakran leesik az fps-e 20-alá még akkor is ha az adott game megy 40-50 fps-el Pont ez volt az egyik ok amiért NV melett döntöttem.
Az RTS-eket meg amúgy sem szeretem -
VinoRosso
veterán
válasz
Laraxior #9713 üzenetére
no meg a memory leak amin valamelyest segít a az 512bit által nyújtott sávszél, de az igazi az lenne, ha a következő szériát már egy spéci memverérlővel szerelnék, valamint nem ártana az sem, ha egy kicsit dolgoznának a stream process ütemezésen illetve a kimeneten, és akkor lehetne csökkenteni a tranyó számot, meg a magméretet és lenne gx2 ami nem csak nyálverés miatt lenne jó, hanem egy izomagyú atombrutál erőgép lenne.
-
biggamer
veterán
válasz
Laraxior #9676 üzenetére
Éppen akartam Neked válaszolni ott, hogy feljelentés + hajtóvadászat lesz belőle, meg is írtam a szöveget, leakartam OK-ézni, már nem engedett oda be.
Visszamentem a topicra, hát már lejárt.
Egy valaki utalt neki, de hogy az igaz-e a fene tudja.VinoRosso
/ Fel kell jelenteni, híváslistából lekéretni, hogy kikkel telefonál, végigjárni őket, oszt +van a manus.
Persze csak akkor, ha nem ésszel csinálta. / -
Myers
senior tag
válasz
Laraxior #9486 üzenetére
Az előreutalás gondolom bankon keresztül menne, annak meg nyoma van. Így a rendőrség is könnyebben tud nyomozni.
Minden esetre az elkövetkezendő pár napban érdemes lesz rákeresni az ürgére a kivel érdemes üzletelni, és a jelentsd a csalókat topikokban. Valamelyikben tuti bennelesz.
Egyébként van még egy megoldás: 2011-ben feltalálták az időutazást, és nem terminátorokat küldenek vissza, mert az nem üzlet, hanem raklapnyi grafkártyákat!
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #9486 üzenetére
Igen csak 1 napos a reg... ezért furcsa, meg ezek a nagyker árak alatt vannak.
INTEL C2Duo E8400 3,00GHz LGA775 6M/1333 28.000 Ft BOX
Intel s775 Core2Quad Q9550 2,83GHz 49.990 Ft BOX
Intel s775 Core2Quad Q9650 3,00GHz 71.568 Ft BOXQ9650 is... itt majdnem minden az eredeti ár -50%-ért lenne elvihető, de ez így nagyon zsákbamacska... viszont személyes átvétellel lehetne ellenőrizni. Bár ha most el kéne mennem valami kis szar faluba, ami 300km-re van és nem lenne ott a gyerek akkor se örűlnék, mert 600km-nyi üzemanyagom menne el fölöslegesen.
Így viszont simán vennék egy 4870 X2-t meg egy Q9650-et.
Ombi5: Az ilyet lehet csekkolni GPS-el, vagy Google Maps-al.
Lauda: Hajrá...
én még 50km-t se vállalnék be, nem vagyok milliomos, és nem szeretem, ha átbasznak.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #9403 üzenetére
Persze hogy nem én vagyok...mert amit írtál nem tünt viccnek. Még smiley szinten se, nem hogy értelmezésben.
De mindegy is. A lényeg hogy te tudod, hogy vicc volt, viszont rajtad kívül senki sem.
VinoRosso: Igazad van....nincs értelme küzdeni. "Szélmalomharc". Ha pedig jön valaki aki tehet a dolgok ellen, azt meg úgyis időben el fogják ásni. Ha láttad a Serpico c. filmet akkor tudod miről beszélek. Van elég alvilági összefonódás a mostani pártoknak is, lenne kivel elásatni a széllel szembe hugyozókat..sőt. Na de mindegy, ezt inkább nem folytatom, max. privátban, ha érdekel.
Megoldás: Külföldre kell menni. Aki teheti elhagyja a "süllyedő hajót". Aki nem az "megfullad". Kb. Ennyi. -
Beowulf_78
addikt
-
Bagira01
veterán
válasz
Laraxior #9257 üzenetére
Te már megszállott vagy eccsém
Anno vettél 6xk-ért azt eladtad 8xk-ért(ha jól mléxem) most meg megint 1-t 80k felett + vizesblokkot. Nem lett volna ésszerűbb azt megtartani + vizesblokk
Amúgy már én is kíváncsi vagyok mit alkotsz, csak az a q9550-et sajnálom h p35-be nem akar hasítani
-
ImI87
őstag
válasz
Laraxior #9074 üzenetére
Azért akarom, mert van egy kis gond a karival:
Alap (gyári tuning) órajelen is fagyogat meg kékhalálozik.Azt hittem, hogy szar a driver, aztán lecseréltem, d.u. írtam, hogy megoldódott a driver dolog, de sajna újra előjött.
Intenzív igénybevételnél (pl warhead vagy új cod) 15-20 percenként kékhalál vagy driver fagyás. Ha nem kékhalál, akkor megfagy a játék, majd pár sec után elindul de szarrá akad. Ilyenkor visszaáll low-power 3D órajelekre, és amíg nem restartolok, addig semmilyen progi hatására nem kapcsol fel megint.
Próbáltam több driver-rel (178.24 whql, 180.42, 180.43), szűz win-nel, de mindig ugyanaz..... Ezek tipikus "túlhúzás" tünetek, de mondjuk a kékhalál nem passzol a képbe.A gép többi része full stabil, mindent agyon teszteltem. Így nagyon úgy néz ki, hogy a kari nem bírja a saját órajeleit.
Ezért megnéztem visszavett órajelekkel, és az derült ki, hogy a shader túl sok. Eredetileg 1458, 1400-on már nem hibázott 1 óra után sem. Túlmelegedés kizárva, 76 fok volt a legtöbb, 70-75% ventivel. Utolsó lehetőségként kipróbálnám más táppal vagy más gépben, de én is megenném a kalapom, ha nem lenne elég a táp.V.mi egyéb ötlet?
Ha nem lesz más, akkor gari........... -
Henk
veterán
válasz
Laraxior #9007 üzenetére
Ezért melegszik az oc jobban.De én úgy vettem ki mad szavaiból.hogy a sima karit ha felhúzom egy oc órajeleire akkor ugyanakkora venti fordulaton jobban fog melegedni a sima.
Magyarul:ha mondjuk egy Gainward-ot ami 575-ön megy meghúzom 640-re ami az Xfx xxx-nek az órajele és mind a 2-nek a ventijét fix 50%-ra rakom akkor a Gainward jobban melegsik mint az xfx.
Én legalábbis így értelmeztem amit írt azért is kérdeztem rá,de lehet én értettem rosszul.
De mindegy mert sok lett az off.Sorry. -
diegho
nagyúr
válasz
Laraxior #8992 üzenetére
semmi +áfa múlt héten hoztam haveromnak ennyiért palit-ot. Ezek az árak, ennyit fizetsz és viszed a kártyát. Mellesleg ph-n is jelen van az emberke, akitől van, tőle vettem e8500-akat 30-ért, megbízható ember szerintem, de nem hirdet. Priviben adok elérhetőséget, ha érdekel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #8882 üzenetére
Mikór decemberben? Mert idén nem hiszem legfejlebb jövőre na akkor én is be akkarok újitani egy olyat persze komplett gépcsere + Win7
Én sem tudom hogy mikór lesz meg a GTX280-asom a lé az meg van de sajna a kari az még várat magára. Lehet mire az a fránya bolt be tudná szerezni addigra már a GTX290-es lesz az aktúális favorit. Na mindegy a lényeg hogy valszeg egy évig ki birom vele amig nem jönn a nagy ágyú
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #8680 üzenetére
Új revisiót adnak ki belőle (pontosabban a 3.-at) mert gondolom a jelenlegi verzió "nem piac képes".
Röviden erről van szó, és a móka csúszik 2009-re. Jah és nem lesz GX2 se, gondolom megoldhatatlan, mert még mindig nagy a fogyasztás, és a hőtermelés... nVidia-k istene bocsássa ezt meg nekem, de én azt mondom SLi-ért nem is kár.(#8672) schwartz: Nah erről beszéltem, SLi-ért nem kár.
-
schwartz
addikt
válasz
Laraxior #8669 üzenetére
Ujabb jatekokban, 1600x1200-as felbontas felett + szurok es kifekszik a GX2 barhol a GTX260-elleneben. Nem 06-rol es a nyugdijas tarsairol van szo.
Far Cry2-ben lattad hogyan szerepel?
Elokapartam egy regebbi linket is...igaz sarkitott nagyon de vegszonak jo lesz. 8800 Ultra BEATS 9800GX2 in Crysis!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest