- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Beowulf_78
addikt
És? Mit kezdesz a BIA HH esős részénél? megmondom én...abbahagyod, mert semmit nem lehet látni. Majd egy friss driverrel esetleg befejezheted 1 hónap múlva, ha szerencséd van és javították. Mit ér a hiper modern hardver ha nem optimalizált a szoftver? Megmondom ezt is. Xart se.
Jössz ezzel a teszttel, ahelyett hogy mindenki a saját, konfigjában levő cuccal kérkedne, mert az a mérvadó. Érdekes hogy a PH tesztben is milyen jól szerepelt a 4850 4870 CF...ha hazaviszed és kipróbálod, akkor meg nagy a csalódás. Erre jók ezek a hivatalos tesztek. Már többször mondtam, bármikor odaállítom a 4850,4870 mellé a 260-at, bármelyik játékban. De ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Keldort a minimum fps-ekről amiket a 4870-el kapott. De tudod mit. Élj csak álomvilágban, és nézd a hivatalos teszteket. -
biggamer
veterán
A házzal igazad van ...
Viszont itt egy kis olvasgatni való :
Brutális órajeleket tudhat magáénak a Leadtek GeForce GTX 280 [link]
Újabb 55 nm-es GPU-k érkeznek az Nvidiától [link]
NVIDIA G3X0 [link]
Ja és ne feledd, az 55nm-esek jönnek pár hónap múlva.
Tudtommal olcsóbb az előállításuk, nem esznek annyit és nem is melegednek annyira. -
biggamer
veterán
Oszt miért is ?
Ja és tényleg, mennyi lesz ennek a karinak az ára tulajdonképpen ?Most találtam :
" Az eddigi hírek szerint úgy néz ki, hogy a Radeon HD 4870 X2-es augusztus 12-én kerül forgalomba, a 2 x 512 MB memóriával ellátott verzió 499 dollárba, míg a 2 x 1 GB memóriával felszerelt példány 549 dollárba fog kerülni a nem hivatalos források alapján. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest