Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz 1430 #9626 üzenetére

Ezt most nem értem, lehet már fáradt vagyok. Hogyhogy a régi tarifahűség is él? Hát az megegyezik a hűségnyilatkozat idejével, tehát ha 18 hónap után hosszabbít valaki, akkor még fél éve van a tarifahűségből is, nem?

Adott egy ikon 200 csomag, iPhone-nal, 2 év hűséggel. 18 hónap után tudok bárminemű költségtől mentesen hosszabbítani szintén ikon 200 csomaggal? Kb. 100 helyen megkérdeztem már, T pontokban, ügyfélszolgálaton, stb, és rendre kétféle választ kaptam:

A. igen, de drágább lesz a készülék valamivel, mintha 24 hónap után írnék alá

B. igen, de a tarifahűség miatt kötbért kell fizetni, hisz csak ha "sima" előfizum lenne, akkor tudnék simán aláírni 18 hónap után. (Egyébként lényegében ez az "A"-val majdnem megegyező elmélet.)

C. Aláírsz ugyanarra, és annyiért kapod a telefont 18 hónap után, mintha 24 hónap után vennéd. (Ezt olvastam ma az iPhone topikban, ahol két user is ezt a verziót támasztotta alá. A vicc az, hogy én is "C"-ről indultam, majd kb. jó 1 éve az "A" és a "B" tudatában vagyok. Szóval jó lenne most már tisztán látni. Válaszodat és türelmedet előre is köszi. :)

[ Szerkesztve ]

i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák