- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #60247 üzenetére
Akinek a legnagyobb next csoamgja van, már alapból rosszúl járt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #60232 üzenetére
Visszahívást kértem, elmondtam a szitut, válasz: természetesen, holnaptól már aktív is a kedvezmény.
Azért tök jó, hogy előtte háromnál elhajtottak. Terjedjen az infó és próbáljátok meg minél többen.
Tényleg bekapcsolható MoveXS-nél akkor is, ha kötbér és hűség is van az előfizetésre.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #60197 üzenetére
Az adott országban ahol kint vagy ott érvényes lesz.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #60162 üzenetére
Amit írtam, az hangalapúra vonatkozott, ha jól követtem az eseményeket, akkor mobilnetes csomagokra
400/800 forintot adnak, de ne nekem legyen igazam.Ez a hűség úgy néz ki, hogy az "elfogadástól" 1 év hűség.
Tehát neked 2 hűséged fog "ketyegni", az egyik lejár 1 év múlva a másik 1,5 év múlva.
Ami annyit jelent, hogy ha netalántán elfogadástól 1 évig meg akarnád szüntetni, akkor a kötbér magasabb.
Tehát megszüntetni csak másfél év múlva tudod kötbérmentesen -
semetka
őstag
válasz
szabogabor10 #60034 üzenetére
Másik telefonomról se lehetett hívni, sőt próbáltam fater telójával is, de mindig azt mondta hogy nem kapcsolható. Így még nem jártam sosem
-
semetka
őstag
válasz
szabogabor10 #60028 üzenetére
Lehetséges hogy nagy tömeg miatt lehet ilyen? Tabánban voltam koncerten. Miután lejöttem a dombról, onnastól minden oké volt.
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #59893 üzenetére
Amikor jó ideje megjósoltam, hogy jönni fognak a havidíj kedvezmények hűségért cserébe se nagyon hitte el senki.
Aztán csak bevezették, mert már készülékkel nem tudták megvezetni az embereket.Ezért kellett tarifahŐség is.Lehúznák róluk amit még lehet!
Az a baj, hogy sokan vagyunk itt a topicban, de sokan így sem fogják tudni, hogy lehet tarifát váltani vagy akármit is csinálni csak benyelik sajnos.
A boltokban az ügyintézők meg elhajtják az ügyfeleket..., hogy nem lehet semmit.
Legutóbb is volt tapasztalom de kint még tudtam beszélni a előfizető társammal és vissza is ment és leváltott kisebb vagy talán a legkisebb díjcsomagra....Oda kell nagyon figyelni, mert tudja a szolgáltató is, hogy sok embert meg lehet vezetni ... nem kicsit nagyon..
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #59890 üzenetére
Persze .. még több haszon amíg lehet....
-
milenda
tag
válasz
szabogabor10 #59872 üzenetére
Köszönöm.
-
Frenky25
tag
válasz
szabogabor10 #59862 üzenetére
Nem lehet megszüntetni az előfizetést ha készülék kedvezményt is igénybe vett az előfizető, ebben az esetben csak, a meglévő csomagot lehet kisebb díjú csomagra váltani.
Szerk: Közben úgy látom előttem már írták!
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #59862 üzenetére
Nem!
Az csak csomagot módosíthat. -
Frenky25
tag
válasz
szabogabor10 #59854 üzenetére
Beszéltem velük Május.15-ig lehet leváltani bármelyik díjcsomagra, aztán én felmondom az egészet, ilyen húzást.....
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #59832 üzenetére
Nem, az a júniusi ászf változás lesz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #59824 üzenetére
Az szerintem marad.
-
kelekyle
őstag
válasz
szabogabor10 #59817 üzenetére
Vodaszerű változás nem hiszem,hogy lesz de ha lesz arról egész biztos, hogy hallani fogsz. Voda nem kevés pénzt forgatott bele a marketingjébe.
/Viszont az a RED eu meg pont azoknak nem jó akiknek igazán kéne...de erről született egy egész jó cikk vagy MAn vagy IT cafen//Soul: 04.30-tól publikus/
-
kelekyle
őstag
válasz
szabogabor10 #59805 üzenetére
de. De ma meglátjátok. Hivatalosan ma megjelenő dolog mert holnaptól lép hatályba de valamiért még nincs kint az oldalon.
-
kelekyle
őstag
válasz
szabogabor10 #59800 üzenetére
Nem, nem erre. Megnéztem a weboldalt még nincs fent.
Dokee gsm boltokban lehet kapni előre aktivált simeket...
Amúgy hivatalosan nem, mindenhol valós cím és személyi kell hozzáÉs igen pl. az új ÁSZF tartalmazza azt is, hogy Domino NetPlusz L és felfelé 10/2rol 150/50mbps-re változik
-
kelekyle
őstag
válasz
szabogabor10 #59797 üzenetére
Én már láttam az ÁSZF változásait.
Vannak benne kissebb lépések. Mától a Telekom oldalán is eléritek -
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #59785 üzenetére
Csehországban ma találkoztam telekomos LTE hálózattal. Persze semmi értelme a 30-60 MB-os, 790-1580 Ft-ba kerülő roaming adat csomagommal. (Amit délután hosszas próbálkozás után se tudtam beaktiválni, aztán estére hirtelen megjavult.)
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #59792 üzenetére
Holnap kiderül, közzéteszik a legújabb ÁSZF-et.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #59785 üzenetére
Az lte roamingnak tenyleg nincs ertelme addig legalabbis, amig el nem terjed a volte a vilagviszonylatban.
-
n@p@lm
őstag
válasz
szabogabor10 #59417 üzenetére
lerágott csont, de én már várom a nyarat.
na nem csak azért mert a lányokról lekerül jó pár felesleges ruhadarab, hanem esetlegesen beindul a digi. -
smiti
veterán
válasz
szabogabor10 #59397 üzenetére
Sok problémám nem lenne ezzel, ha a készülék elérhető lenne bármelyik üzletben is, vagy teszem azt nem két napja küzdenék vele! Ez már a minősíthetetlen kategória számomra.
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #59318 üzenetére
A Next díjcsomagok nagy részén hűség van, így pontosan tudják, hogy mennyi esély van rá, hogy valaki átlép az általános mozgáson kívül. Előbb-utóbb biztos lépni fognak valamit, de előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy átmenj a Vodához
Egyébként, ha a Telekom most lépne, akkor ahogy a Vodafone is, új díjcsomagot hozna létre. Viszont abba nem léphetsz át általában, ha díjcsomagra vállalt hűséged van, vagy mint sokan, készülékkel vették például. Egyébként az előfizetői roaming pont az árak miatt meglehetősen kis részét képezik a bevételeknek, ugyanakkor költsége szintén van, nem mind saját zsebre megy.
-
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #59310 üzenetére
Van nekik valami kedvezőbb csomagjuk. Úgy tudom a Vodánál is csak egy ilyen kedvezőbb csomagban érhető el roaming díj mentesség.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabogabor10 #58867 üzenetére
Április 1-én nem kéne ilyen komolyan venni a híreket.
-
313313
addikt
válasz
szabogabor10 #58867 üzenetére
Azért az apróbetűs részt is olvasd el...
"...A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig..."
Telenornál is hasonló feltételek vannak a MyTariffnál, helló szép új világ....Szerk.: UPC meg korlátlan netet ad, 1Mbps mellett.
Szerk2.: radi8tor1 honlapjukra is kirakták a tarifákat... -
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #58756 üzenetére
Ha most csöndben maradtál volna, okosabbnak tűntél volna...
-
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #58756 üzenetére
Ezen pontosan mit értesz? Fogták magukat a Telenorosok és azt mondták hogy szivassuk meg a másik operátor ügyfélkörét, hátha páran átjönnek hozzánk?
-
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #58749 üzenetére
Az sem derül ki a kijelentésből hogy az adott térerő probléma állandó jelleggel jelentkezik e az adott cellában, vagy csak ma hirtelen, mert ha többletterhelés van egy cellán a rajta levő kliensek miatt az általában csak átmeneti helyzet, általában esti órákban vagy szabadnapokon jelentkezik. Ha többé kevésbé állandósult a probléma akkor azt lehet hogy nem is a kliensek okozzák hanem technikai hiba. De bármelyik is legyen , jelezni ugyebár mindkét szolgáltató felé lehet, akinek vannak eszközei a probléma megoldásában.
-
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #58749 üzenetére
Az hogy felmegy pár plusz telenoros egy cellára az tudja csökkenteni a térerőt?
Az hogy a telenor sávját is használhatjuk nem növeli a meglévő kapacitást?
Illetve a kijelentésből nem derült ki hogy 800-as celláról van e szó, mert csak azok vannak közösítve, azok is a rendelkezésre álló vivőkapacitás közösítésével. -
enginev3.0
félisten
válasz
szabogabor10 #58461 üzenetére
Szóval akkor a T-nél tényleg ezek a feltételek és kész? Az nagyon jól hangzik
-
Lacko84
aktív tag
válasz
szabogabor10 #58450 üzenetére
2 hónapja lejárt a hűségem.Komolyan elgondolkodtam érdemes e újra hosszabbítani?! Bár hova lehetne menni,a másik kettő szolgáltató se jó.....
-
törölt tag
válasz
szabogabor10 #58343 üzenetére
Nekem Note 4 max 3g kapcsol vissza legtöbbször.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #58353 üzenetére
Kersz egy muszakis kollegat az ugyfelszolgalaton es neki elmondod.
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #58345 üzenetére
Ez kevés informáició ahhoz, hogy bármi konkrétumot is mondjak. Jóval részletesebben kéne látnom a dolgokat. Még lehet, hogy monitoroznii is kéne, hogy mi történik a hálózaton.
De konfiguráció miatt is lehet ez.
Senki nem kontárkodik bele a másik hálózatába, az biztos.
-
btz
addikt
válasz
szabogabor10 #58345 üzenetére
3G szétkapcsol hívás alatt ez nekem a telóimon edig is ilyen volt (évek óta)
-
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #58343 üzenetére
Butaság, amit írtál.
Ez egyáltalán nem ettől függ, hogy milyen hálózatra vált vissza CSFB-nél a telefon. -
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #58334 üzenetére
Nekem szerencsére valamiért elfelejtették..... kiszámlázni!
-
talamasca
senior tag
válasz
Az ikon sztori miatt is lesz pofon, ha nem lépnek el pozitív irányba... -
válasz
az ikon esetén túl sok teendőjük nincs, csak azt kell(ene) engedélyezniük, hogy bármelyik olcsóbb díjcsomagba átléphessen az az előfizető, aki még hűséggel rendelkezik a díjcsomagra.
-
marositech
senior tag
válasz
szabogabor10 #58252 üzenetére
Páran említették előttem. Túl jó eza csomag, ennyi az oka.
Ha nekik nem érdekük az ügyfelek megtartása, lelke rajtuk.
Én meg ilyen sötét céggel még életemben nem találkoztam...még a személyes ügyintézésnél nagyon észrevehető a munkatársakon, hogy fullosan kiégtek. -
marositech
senior tag
válasz
szabogabor10 #58248 üzenetére
Sajnos...de ilyenre nem volt példa, hogy erőszakosan megszüntetik.
Eddig úgy volt, hogy megszűnt egy csomag, de előfizus emberke addig fizethetett elő ameddig akarta.
Vagy kapott egy jobb havidíjat és lecseréli önszántából. Én ezen akadtam ki nagyon. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabogabor10 #58235 üzenetére
Biztos lesznek elegen, elég sok iPhone felhasználó van (asszem' ezt a csomagot csak iPhone-hoz lehetett igényelni).
-
válasz
szabogabor10 #58232 üzenetére
Arra figyelni kell, hogy e-pack nélkül 5790 Ft a Move M havidíja, viszont csak 5490 Ft a lebeszélhető. Csak szólok, ha valakit esetleg érint.
-
Deck
titán
válasz
szabogabor10 #58151 üzenetére
Végre jó!
-
válasz
szabogabor10 #58149 üzenetére
óbudán is az volt egy rövid ideig, de már okés.
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #58032 üzenetére
Készenléti üzemidőben már az 5S is elég jó, a 6 pedig végképp. Böngészős üzemidőben pedig nem fog odavágni az 50-60 MB limit.
-
erdoke
titán
válasz
szabogabor10 #57891 üzenetére
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #58022 üzenetére
Nekem eddig minden ment rendesen mobilnetről, amit próbáltam.
Sőt, legutoljára már T-Home -os WIFI -ről is, de régen tényleg kiírta, hogy csak UPC WIFI hálózatról működik.
Mindegy, már beizztottam az otthoni VPN -em, úgyhogy az ilyesmi nem lesz akadály. -
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #58022 üzenetére
Érdekes, én máshogy tapasztaltam amikor próbálgattam. De lehet azóta változtattak.
-
Teko001
őstag
válasz
szabogabor10 #58020 üzenetére
Nem csatorna függő, műsor függő. Kb. mint a TVGO-n
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #58018 üzenetére
Ha a TV nézős appjukat ki tudja szolgálni, akkor már nem rossz és szerintem Náluk ez az elsődleges szempont.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #58015 üzenetére
youtube megy? Akkor máris töltesz.
Amúgy anno sokkal lassabb nettel is töltikéztek a népek. Én is. -
polonic
félisten
válasz
szabogabor10 #58010 üzenetére
De korlatlan csomag. Mobilra boven eleg a 4 mbit.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #58010 üzenetére
30ezer/ho nem UPC-snek.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
szabogabor10 #58007 üzenetére
Igen!
-
válasz
szabogabor10 #57981 üzenetére
Egyelőre freeze-eltem a SIM Toolkit appot, úgy legalább szem elől eltűnt...
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #57971 üzenetére
Legyen már nekik is jó napjuk
Ha, már a telenor nem tud rendes hálózatot építeni.
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #57971 üzenetére
Úgy érzed, hogy romlik a szolgáltatásunk minősége a komolyabb terheltségtől? (Vagy miből vetted észre?)
-
ruhk
tag
válasz
szabogabor10 #57932 üzenetére
köszi
-
smileismarci
tag
válasz
szabogabor10 #57780 üzenetére
igen tudom de jobban szeretek Gmailen írni
-
smileismarci
tag
válasz
szabogabor10 #57778 üzenetére
Köszi ezt már megtaláltam azt hittem van e-mail cím is de akkor írok itt.
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #57701 üzenetére
A feleségemnek Like 300 van. Előfizetéses. Eddig nem volt LTE -s. Most sem az. (És sajnos várhatóan soha nem is lesz az ...)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #57701 üzenetére
A Fun S nem előfizetéses, mix tipusú, ami ha eddig nem volt LTE képes, most sem lett az, mert csak a dominokat engedték fel márc 1től.
A mixeket nem. -
Lui04
aktív tag
válasz
szabogabor10 #57695 üzenetére
Ahha, értem. Köszönöm a választ!
-
Blackmirror
őstag
válasz
szabogabor10 #57664 üzenetére
+1 én is szenvedtem ma a belépéssel, mire beléptem 3sms +1 emailt is küldtek hogy beléptem
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #57623 üzenetére
nem lehet, hogy emiatt van 2GB??
Nem... ez csak online -
Madwe
nagyúr
válasz
szabogabor10 #57623 üzenetére
Lehet az eladó nagyon el akarta adni nekem. Másik csomagot akartam a 2 gigaval, de mondta hogy ebben is annyi van, ugyanaz a kettő csak ehez van spotify premium... Akkor nem pattogok
nincs bovitom, csak a sima csomag!
Lugosi: epic fail, nem tudok olvasni... Köszi!
-
Madwe
nagyúr
válasz
szabogabor10 #57618 üzenetére
Music m-em van. Amikor megkotottem, 2 gigat mondott az eladó.
itt is annyit mutat amugy. De akkor lehet csak 1 gb van csak kettőnek jelzi? Nem értem... A 0.7gb forgalom mar valósabb de az is soknak hat...
-
válasz
szabogabor10 #57399 üzenetére
az ászf szerint sem;
Az Aranytárskártya Net&Roll XS díjcsomaggal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe.
ez a 2 GB adatkeretes aranytárskártya mobilinternet csomag net&roll xs, nem keverendő a 3 GB adatkeretes társkártya mobilinternet csomag net&roll xs változattal, amivel viszont elérhető az lte;
Az Társkártya Net&Roll XS,Társkártya Net&Roll S, Társkártya Net&Roll M és Társkártya Net&Roll L díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető.
forrás: link -
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #57399 üzenetére
Nekem ATK van már 3 hónapja egy LTE modemmel és felmegy az LTE hálózatra. Viszont csak 10 Mbps -el tölt le.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #57407 üzenetére
En is erre az infora lennek kivancsi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabogabor10 #57265 üzenetére
Digi nettel simán be tudok lépni t-mobile.hu és tavszamla.hu is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szabogabor10 #57263 üzenetére
Azért ez már komolyan szánalmas.
-
válasz
szabogabor10 #57235 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy szükségünk lenne arra, mint ahogy azt sem hiszem, hogy egyáltalán bármi előnyét látnánk.
Radi8tor1: én is ettől tartok.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Csak a telenor ZTE eszközei nem a megbízhatóságról híresek...
-
válasz
Mondjuk imádkozzunk, hogy a Telenor jófajta hálózatot épít, és nem olyant, mint amilyen a 3G-jük...
-
Soma01
veterán
válasz
szabogabor10 #57208 üzenetére
Az a baj, hogy már le vannak maradva!
Tehát lépni kellene, valami "nagy" bejelentés vagy .... változtatás kellene. A két T lépéselőnye már meg is van, márciusban nyélbe lesz ütve gyakorlatilag is. Ha a versenyhivatal nem szól bele. Mert még ez is megtorpedózhatja. -
Soma01
veterán
válasz
szabogabor10 #57205 üzenetére
A szükség törvényt bont, de ha konkrétan nem is törvényt, elveket biztosan fog!
Ha nem csinál valami nagy durranást, ár vagy szolgáltatás tekintetében, akkor lehúzhatja a rolót. Ezért gondoltam a Digi-re, a UPC nem lesz elég. -
Blackmirror
őstag
válasz
szabogabor10 #57196 üzenetére
Legalább lesz normális netjük...talán
-
Vangelis
félisten
válasz
szabogabor10 #57173 üzenetére
Ne is mond.... vigyázott rá mindig ..... nem is a telefon, hanem a 3 hónapos húgáról csinált egy csomó videót és képet... az hiányzik.
A baj, hogy 99% ban tudjuk, hogy ki lopókázta e..... próbáltam hatni rájuk.... vagyis az egyik "barátjára" az elkövetőnek... remélem sikerrel. Mivel az egyik srác már 14 elmúlt így büntethető.. az anyja be is xart, hogy rendőrségre lesz az ügy dobva.
Áldom a google alkalmazást, hogy nyomon tudtam követni, de jó lenne, ha meg tudnám nézni, hogy a mai napon hol járt a készülék... de nem találok ilyen funkciót.
-
Soulfly842
addikt
válasz
szabogabor10 #56850 üzenetére
4.2-es android vagy attól újabb szükséges rá mindenképpen. Ettől korábbi verziókat nem támogat az applikáció.
-
LógaGéza
veterán
válasz
szabogabor10 #56850 üzenetére
Anno harcoltunk vele, elvileg nem a gyári 0-s porton kommunikál, mint kellene (legalábbis N5-nél) - az más kérdés, hogy forrást átírva talán megoldható...
Van egy olyan opció, hogy hitelesített készülékbe belerakod, ott kikapcsolod a kódkérést, és akkor menni fog, ugyanis nem kell hozzá az app
Viszont ezt is csak futólag olvastam, ha meglenne az APK, akkor többet tudnék...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56745 üzenetére
Ezért mondtam, hogy a HSPA+ az sehol nem 4G, bármit is írnak rá.
kali: Pedig nagyon kaka. Nagyobb százalékban nincs, mint van. Lehetetlen pl. zenét hallgatni streamről.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56742 üzenetére
High-speed half-truth: AT&T, T-Mobile are dipping below HSPA+ for '4G' plans and branding
"4G speeds delivered by HSPA+ with enhanced backhaul."
That's professional-grade word mincing, folks. Yes, the Veer 4G is connecting to an HSPA+ network... it's just not connecting to said network at HSPA+ speeds. -
válasz
szabogabor10 #56742 üzenetére
Ebből is kiderül, hogy egyértelműen nem kompatibilis a 3, 7 és 20-as LTE sávokkal a teló.
Szerkesztés akart lenni, bocs.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56726 üzenetére
Ettől függetlenül a HSPA+ NEM 4G technológia. Maximum elírták. Mondjuk a linkedet nemigazán találok erre vonatkozó infót, hogy HSPA+-nak hívná bárki.
kali: Köszi, az végülis nem lényeg, úgyis csak városokban szórnak azzal, ott meg így is van dögivel lefedettség. A 800mhz fontosabb szempont.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56724 üzenetére
Nem hívják annak, az 3G.
-
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #56700 üzenetére
Hát igen 10 MHz, az önmagában "semmi", ez igaz.
Azzal legfeljebb a meglévő kábeles ügyfeleinek a lakásait tudja lefedni. (De azt meg minek ... ?)
Mindegy, majd kiderül valamikor, hogy mi a tervük vele.(#56701) CineDOG1:
Vodás voltam sokáig, amikor "megjöttek". (Az előfizum 1 éve vittem át tőlük a Telekomhoz.)
A "letörés" az azért költői tűlzás, de valamejest tényleg olcsóbb volt. (És ez sajnos már csak múlt idő.) -
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56700 üzenetére
Letörte a kábele/sműholdas tv/net árakat. Ez már valami.
Azt valóban nem tudni hogy mit akar azzal a frekivel amit megvett, de gondolom nem véletlen nem lett virtuális szolgáltató. Drága mulatság az itthon.
Anno a vodafone is letörte a westel/pannon árait, de amíg bérelte a hálót, addig ő sem tudott olcsó lenni.
Aztán sajnos mára már szinte minden egységes. -
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #56698 üzenetére
A kalapod szerintem a helyén fog maradni.
Csak oda mennek, ahol kis területen nagyon nagy a népsűrűség és nem kell sokat kábelezni. (Nem csak ott helyben, hanem az odajutásnál sem.)
Nálunk van a városban, de ahol én lakom, hiába nagy társasház, mivel a környéken inkább családi házak vannak, esélyem sincs, hogy Digis lehessek. (Pedig nagyon szeretnék, de azért elköltözni nem fogok miatta.)Az a próba csomag pedig jó lenne rendes csomagnak, csak sajna még egy darabig nem lesz semmi okuk a szolgáltatóknak rá, hogy az legyen belőle ...
És még egyszer bocsánat, mondtam, hogy nem akarok Flame -t indítani.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56696 üzenetére
Tudtommal kinn is virtuális szolgáltatóként működnek a voda hálózatán. Amúgy nem értem mit furcsállsz a digin. Kábelneten is gigabitet adnak lefelé 5ezerért, míg más szolgáltató annyiért 20-30 megabitet. A legszimpatikusabb cég az összes szolgáltató közül a digi, minden szempontból. Nagyon remélem, hogy elindul lassan a telefonhálózatuk náluk is. Jó lenne már kicsit megzavarni a másik hármat, mert siralmasak a díjcsomagok és az árazás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
szabogabor10 #56694 üzenetére
Románia digi 5 euro, unlimited hívás, unlimited sms, 5gb net LTE-n. (A csomag felhasználása után 128 kilobit és nem 32, mint nálunk.)
-
bostone
addikt
válasz
szabogabor10 #56683 üzenetére
Ez finoman szólva sem olcsó, mondhatni k.rva drága.
A három szolgáltató közül a telekom a legerősebb településen belül, de hamar kipukkasztanánk az adatkeretet. -
bostone
addikt
válasz
szabogabor10 #56681 üzenetére
Mit értesz lakossági csomag alatt?
30 gigát nagyon keveslem, nem mértem, de szerintem a youtube jóval többet fogyaszt egy hónap alatt nálunk.
Lakáson belül, a speedtest alkalmazás eredménye note2 telefonnal:
Ping- 48ms
Le- 9.63Mbps
Fel- 3,09Mbps
Az adsl, sem mutat ettől szebb képet, sőt a feltöltés megáll 0,40Mbps-nál.
Elvileg a faluban elérhető az lte, de nincs eszközöm, amivel kipróbálhatnám. -
Gedeon31
addikt
válasz
szabogabor10 #55772 üzenetére
Pár napja próbáltam ,akkor sem működött.
-
anadroid
senior tag
válasz
szabogabor10 #55672 üzenetére
És alaposan felemelték az árakat. Samsung Galaxy Note 4 +10000, Ace 4 +4000
-
BB9360
aktív tag
válasz
szabogabor10 #55618 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Azonban eddig az volt a duma, hogy nem a T szervizeli, hanem a BB. Namost jópár ismerőssel az történt, hogy a BB cserélte olyan készülékre, amit egyébként már régóta nem forgalmaznak (talán sehol sem...). Az azért még mindig jobb megoldás.
A jogszabályi keretekkel tisztában vagyok, de esetemben az eddigi gyakorlat sokkal kedvezőbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged