- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Kösz a tippeket srácok
A webshopos felületen belépve már a 30%-kal csökkentett árat látom, vagy abból még lejön a kedvezmény?
Ja és 20k alatt/körül van valami bestbuy (2 év díjcsomagra és előfizura vállalt hűséggel, vagy ez nem jelent lényeges további kedvezmény, így nincs értelme lekötni magam?)
-
djculture
félisten
Nem szokás már egy ideje irásos szerződés módositás, nekem is a legutolsó kettő szerződés hosszabitásom telefonos ügyfélszolgálaton ment egy papirt se kaptam róla. Egyszerűen a hangfelvételben a ráutaló magatartással megvalósulhat a szerződés módosítása. Na most ilyen plusz szolgálatásokat el lehet igy simán intézni, úgyhogy mint a példa is mutatja nagyon kell vigyázni.
-
Tibee86
nagyúr
Ha mindent elhinnék amit itt a fórumon leírnak, nemhogy telefonom, de semmilyen műszaki cikkem nem lenne.
Egy hónapja bementem a telenorhoz, hogy kellene egy nano sim, kérdést nem tettek fel cserélték.
Mivel sejtettem, hogy a kedves T nem fog így eljárni, ezért tettem fel a kérdést, hátha van valami módja az ingyenes cserének. De most is kiderült, hogy nálunk csak akkor ér célt az ember, ha hazudik, megvezeti a másikat, ha korrekt vagy a legkevésbé érsz vele célt.
Felesleges ragozni, szerinted ez teljesen korrekt dolog a részükről, szerintem inkább felháborító, meggyőzni nem fogjuk tudni egymást úgy se. -
club1
veterán
Nem tudom.
Én bementem az egyik T partnerhez a 6 éves internetes sim kártyámmal, hogy micro sim-es eszközt vettem, cseréljék. Mondták ok, de fizetős. Bementem egy másikhoz, hogy vackolódik rajta a 3G, mondták bevizsgálják, ha hibás utána cserélik. Végül ingyen cserélték, mert ránézett a szervizes és mivel ránézésre is régi sim volt, bevizsgálás nélkül cseréltette. Telenyomornál csak azt nézték, hogy 2 évnél idősebb-e a kártya. Ha igen, kérdés nélkül cserélik. Vízfone dettó ugyanaz, mint a T, nem számít, hogy 10 éves a kártya, tönkre kell tenni hogy tudjam a szolgáltatásaikat tovább használni az új eszközeimben (illetve a Vodafone-nál újonnan már felajánlják, hogy ingyen megvágják). Nem lenne egyébként gond, ha beszerzési áron adnák az új sim kártyákat, de itt erről szó sincs... -
Tibee86
nagyúr
A többi szolgáltató kicseréli ingyen, érdekes módon csak a T szed ezért is pénzt... Nem azzal van gondom, hogy fizetni kellene érte, de 4500 forintot nem fogod adni egy cseréért.
Teljesen korrekten elmondtam miért van szükségem a sim cserére, nem tudom, miért feltételezed egyből, hogy hülyére akartam venni az eladót. De ezek után ezt fogom tenni, a mai világban úgy fest, mindent csak így lehet elintézni.#37819: "A vége az lesz, hogy az ilyen trükközők miatt a normál, jóhiszemű felhasználók fognak szívni a jövőben"
A jóhiszemű felhasználónak is 4500 forint a csere, vagy hogy érted, hogy ők fognak szívni? A trükközök miatt a sim csere árát is megduplázza majd a T? -
"nem biztos, hogy jó ötlet a szolgáltató tulajdonát képező sim kártya megrongálására bíztatni másokat, pláne ilyen nyilvános formában..."
Igen, meg egy idő után fel fog tűnni a T-nek, hogy érdekes módon amikor az ügyfél micro vagy nano sd-re szeretne váltani, akkor hirtelen elkezdi eldobálni a simje a hálózatot. A vége az lesz, hogy az ilyen trükközők miatt a normál, jóhiszemű felhasználók fognak szívni a jövőben.
De nálunk amúgy is divat ingyé akarni azt, amiért egyébként fizetni kell. -
Tibee86
nagyúr
Ez csak számomra felháborító, és bicskanyitogató dolog egyébként?
Évek óta fizetek a szolgáltatásért, nem kevés pénzt húznak le rólam is, mint mindenkiről, és akkor 4500 forintot kérnek a cseréért...Persze, tudom, náluk kell telefont venni, de amilyen pofátlan árakkal dolgoznak nem fogom tőlük megvenni, mikor sok 10 ezer marad a zsebembe, ha megveszem inkább függetlenül.
Kevesebb, mint 1 hónap van hátra a hűségidőmből, és 90 ezres kötbért kéne fizetnem, ha felmondom
Az a karácsonyi akciójuk, hogy 30 ezerrel emelik a telefon árát?
Kicsit besokaltam most a kedves Telekom-tól....Ha van itt olyan alkalmazott, aki hajlandó mondjuk 1000-1500 forintért zsebbe ráírni a lapra, hogy hibás a sim, és kicseréli, az legyen szíves pm-ben megkeresni.
500-ért kivágattam, de jobb lenne egy nem mókolt kártya azért. -
St3ven
addikt
Akkor regisztrálok a Telekom Gyorsfizetésre, de hogyan fizessem be azt a számlát, ami tegnap óta "Feldolgozás alatt" státuszban van? Kártyaadatok híján nem teljesült a fizetés, és ugyanezen okból kifolyólag nem is fog. "Kifizetem" gomb természetesen továbbra sincs. Az átutalást lehetőleg kerülném.
-
djculture
félisten
Legjobb ez a szöveg:
A folyamat megegyezik a vásárlással egybekötött regisztráció lépéseivel, annyi különbséggel, hogy
ebben az esetben egy egyszeri 5 Ft-os díjat számolunk fel, amelyet a regisztrálandó bankkártyára
terhelünk.
Erre a kártya valódiságának ellenőrzése miatt van szükség - helyesek-e a kártya adatok és
lehet-e kártyás fizetést végrehajtaniEzek után tudod mifog jönni a fizetős távszámla szerintem, eleve mi tartrja fel ezt a rendszert semmi.
Ingyen senki se fog dolgozni, lehet erre is készülni. Ja jó az is simán átutalni és ennyi, de ezt a távszámla hülyeséget jobb elkerülni. -
lord.lakli
őstag
Leforgalmazható? Meséld már el légy szíves a next m és az aranytárskártyás next m között milyen szolgáltatásban van különbség? Ugyanazt kapod egyszer 9990 Ft-ért, egyszer 13990 Ft-ért, akkor miért is kerül 4e Ft-al többe havonta ha ugyanazt a szolgáltatást kapod? Szerintem ezt lehet úgy tekinteni, mint ha havi részletre vennéd, ami 4e Ft havonta.
Itt hol látsz 4eFt-ért leforgalmazható töbletet? -
-
F_Zolee
nagyúr
Segítek akkor.[link] Annyi eltéréssel, hogy amikor aktiváltuk 190Ft volt az 1000Ft helyett. De túl van tárgyalva, mi voltunk a "bénák", mert itt nem írták le rendesen. Meg akkor nem is ilyen felületű volt az egész oldaluk ahol most irkálják ezeket a dolgokat, hogy csak 60 napig akciós.
-
F_Zolee
nagyúr
Így amit linkeltél valóban annyi az ára. Nem néztünk be semmit. 190Ft-os árunk indítottuk el és csak véletlen derült ki, hogy 2 hónap után 1000Ft. Amit bevágtam képet az alapján ki gondolta volna, hogy van még egyéb részlet, mert mi az alapján választottuk és erre kiderült, hogy egy másik oldalon meg már ki tudják írni rendesen.
(#37225) sarkanyolo2: nézd meg a képet, látsz te ott arra vonatkozólag valamit? Mert mi a webes felületen állítottuk be. Ha ezt tudjuk akkor eszünk ágában se lett volna aktiválni.
-
Hallod...
Végigolvastam a garijegyet amit linkeltél, hogy honnan derül ki, hogy a gari újraindul-e. Na mondom nincs benne. Hát persze, hogy az utolsó mondat volt.
Ez azt írja, hogy a második évben fődarab csere esetén nem indul újra, viszont (argumentum a contrario) azt is jelenti, hogy az első évben végzett fődarab csere esetén a gari újraindul (nem írja, hogy csak az adott fődarabra, ellenkezőleg, a "termék"-ről beszél). -
1430
senior tag
Igen, a díjcsomagváltás az oka! Csak a társkártyás díjcsomagban lévő számok gyűjtik automatikusan a főkártyára a pontokat, minden más díjcsomagos szám saját magának gyűjt. Ha gondolod, kérd ügyintéző segítségét, hogy regisztrálja össze a hívószámaidat, ilyenkor minden, a neveden lévő hívószám (akár külön számláról is) egy helyre gyűjti a pontokat (prémium kártyára), sőt - ha van - akár a vezetékessel is össze lehet regisztrálni a mobilokat.
-
Vangelis
félisten
Igen , de mivel én 0Ft al vettem a készüléket így az egész rám terhelődik, ha megszegem a szerződést.
Csak furcs a a fogalamzás.
Lényeg, hogy 12 hónap kibírható. Most már örülök, hogy így vásároltam.
Mint írtam is, több kézen ment át a rendelésem. Bármikor mondhatták volna, hogy nem kapom meg.
De gondolom látták, hogy az előzőelőfizummal 30 felett fizetgettem... (most nem fogok a DPI miatt)Ha nem érte volna meg neki akkor tuti nem kaptam volna meg.
Egyszer had legyen nekem is Karácsony
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Megkérdeztem.
121890Ft a kötbér teljes összege. ebben benne van a 58341ft-is.
12.hó végével ez megszűnik ha lejár a hűségem.. De ha addig megszüntetem akkor áranyosan kiszámlázzák.
Vagyis nem tartozás. Nem fognak semmit kiterhelni ha lejár az egy év hűségem.
Huhh így már megnyugodtam.
Belém baxtátok az ideget. -
cris78
őstag
Teljes mértékben igazad van. Ez az egész rendszer nem jó. Párom újságos és odajönnek a csomagok. Amig odaadja a csomagot a szerencsétlen vásárló kibontja a csomagot leellenőriz mindent, addig az eladónak figyelnie kell, nehogy valami eltünjön zsebbe.... Ez kb mennyi idő? És tudjuk vannak emberek akik elég türelmetlenek, parasztok... Meg körülményes emberek. Vannak olyanok akik azt sem tudják milyen névre rendelték a csomagjukat és erőskődnek aztán kiderűl, hogy a cége nevére rendelte....Én nem azt mondom, hogy ne nyissuk ki a csomagot, én is kinyitom,kinyitnám. Csak a rendszer rossz......
-
sede7
tag
Arra gondolok, hogy ha az ember vált Next M-re, amiben ugye csak számára édes kevés 500MB van, akkor számolhat-e azzal, hogy a következő 2 évben (amíg a hűséget köti) legfeljebb minimális eltéréssel megkapja 14990+1000 forintért a 1,5GB-t adatforgalmat?
Vagy bejelenthetik-e, akár mondjuk január 1-jétől, hogy megszüntetik ezt az adatforgalom-bővítő opciót, beleértve a már korábban aktiváltakat is? -
ANDROID???
addikt
-
GLOCK34
aktív tag
-
GLOCK34
aktív tag
Akkor jól átb@sztak! Komolyan mondom lassan ügyvédet kell fogadni egy nyomorék mobil miatt is. Ezelőtt azért nem vettem észre,hogy ennyire trógerek,pedig már én is régi motoros vagyok a T-nél.
Az a baj,hogy a másik két szolgáltató is egy nagy trágyadomb,pedig most szívem szerint dobbantanék innen. -
GLOCK34
aktív tag
Köszi! Úgy néz ki holnap megoldjuk,hogy együtt menjünk. Így biztos nem lesz gond.
Egyébként már a 2.nap is visszavittem,elmondtam,hogy mi a gond (jobb esetben ha nincs wifi nem áll át mobilnetre,rosszabb esetben hívni sem tudok) és azt mondták,hogy vizsgálatra átveszik mert vissza kell állítani gyári állapotra és úgy tesztelik mivel nem állandó a hiba. Naponta 3-4 alkalommal eljátssza és csak újraindítással jön helyre. A kártya biztosan jó,mert próbáltam másik telefonban. -
Blackmirror
őstag
És még annyit hogy ne erőszakosan,türelmetlenül esetleg ingerülten intézd az ügyet,mert abból jó nem származik.Könnyen egyezségre lehet velük jutni.
Pl az NFH honlapján fel vannak sorolva ezek,régebben épp kali linkelte azt hiszem.
Szerk.:ez Androidnak szólt bocsánat!
Milyen típusú telefonnal van probléma amúgy? -
ANDROID???
addikt
-
ANDROID???
addikt
Rákérdeztem, egy ügyintézőnél, aki azt javasolta, hogy menjek be a T-be és a helyi vezetővel beszéljem meg, vigyem a telefont és a papírokat személyes okmányokkal, mert hogy kivizsgálást lehet kérni a szitura...
Szerinted próbáljam meg, van értelme nekifutni ennek egy nagy kört?
Mivel tudom "sarokba" szorítani a szituval kapcsolatban?(995-szerviz után vagy levásárolhattam volna a készülék kisker lista ár +5000 értékig, ráfizetést nem engedélyeztek, vagy visszavásárolták azzal a feltétellel, ha helyben új hűséget aláírva veszek másik készüléket.)
-
ShadowX
őstag
Valahogy neked tudok igazat adni, a nagy felháborodás ellenére is. Ez az egész dolog olyan tipikus magyaros...nem biztos, hogy egy német, amerikai, kanadai is felhasználta volna a kódot olyasmire, amire a fórumozók többsége tette (mondom ezt úgy, hogy a múltkori kóddal vettem egy pendrive-ot én is).
-
Onderon
senior tag
érdekes. minek kellett volna utánajárnom? kód adott volt, rendszer adott volt, használtam. milyen jogon dönti itt el bárki is (főleg te), hogy mettől meddig számít élni vagy visszaélni vele? pedzegetitek a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás esetét, csak szólok.
-
Onderon
senior tag
Nem olvastam el a közleményt, fogalmam sincsen semmilyen közleményről. Itt, a fórumon olvastam, hogy milyen kódot kell beírni a kedvezmény igénybevételéhez. Így én úgy gondolom jóhiszeműen jártam el, mivel adott kód érvényes volt az általam igénybe vett kedvezményekre, a rendszer nem jelzett hibát, az ügyfélszolgálat nem jelzett hibát, így én éltem a lehetőséggel, amit ők teljesítettek. Továbbra sem látom hol a visszaélés. És örülnék, ha visszavennél az "egyéb kérdés"-es hangnemedből, köszönöm!
-
ANDROID???
addikt
Hol van az a kedvezmény amit 14-ig ígért?
Azt sem értem miért ilyen mulyák, hogy "műszaki hiba" miért nem mondják, hogy elszúrtak valamit, és nem akarják a - még nagyobb -al tetézni...Akkor én mit szóljak, hogy visszavették 2-szer is (először 6 szerviz és egy békéltetői határozat után, de még akkor is szopatni akartak) a készüléket amit a szervizelésük elb.szott!!!! rengeteg időt vártam rá rengetegszer húztam sorszámot rengetegszer telefonáltam utána és bazi sokat idegeskedtem miatta és "kötelezően" levásároltatták velem helyben a visszavétel feltételeként a készüléket (amit én be is nyeltem és itt utólag figyelmeztettetek rá, hogy hülyegyerek ezt te nézted be), csak így intézhető, hogy is mondjam kicsit átbsztak.
Az sem módi, hogy nincs egy szutykos szolgáltatónál sem másodperc alapú számlázás csak pocs perc alapú, iszonyat percdíjakkal (tudom el lehet húzni a vodához vagy máshová), de mivel parasztvakító módon ugyanott van az ember a költségeket illetően (kivétel a készülék árak) nincs értelme túlzottan váltani, mert ezek úgy is felső vezetés szinten lezsírozták egymás közt a piac felosztást.... -
krisztian112
senior tag
És ki nem szarja le hogy ki mire használta fel? FEl lehetett, a szerződés létrejött, a terméket pedig átadták számlával meg mindennel együtt. DE olyan degeneráltak voltak hogy mág akkor se vették észre mikor több száz iylen rendelést kiadtak. Biztos nem az ügyfeleken fogják ezt elverni, hanem azokon akiknek a kezén iylen feltételekkel átment a rendelelés....
-
Soulfly842
addikt
Azért táblagép/notebook akcióban kicsit szigorúbbak a kitételek. Egy még nem gond (ha fél éven belül nem volt egyetlen egyirányúsítás sem), így kettőnél már összetettebb a kérdéskör. (egyszerűbb lenne, ha mobil oldalon is van egy táblagép, ill. Telekom vezetékes oldalon (vezetékes internetre vállalt hűségidővel)). Úgy zökkenő-mentesebb.
Be kell menni egy üzletbe, megkérdezni és ott meg tudják mondani egyértelműen a lehetőségeket.
Erre így egyszerűen nincs egzakt válasz.
-
sdp
csendes tag
Hopp, és tényleg... Mondjuk az elmúlt x évben most láttam először Ts számlát, távszámlával fizetek, és max a végösszeget szoktam megnézni. (Azért a kiemelten erős túlzás, a 8as betűméret bolddal sem mondható kiemeltnek.) Így viszont még viccesebb: az előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűsége lejár: 2013. Közvetlenül alatta ugyanez a szöveg, csak egy 2014es dátummal.
Mindenestre köszönöm, ma is tanultam valamit.
-
sdp
csendes tag
Vagy elcsesztek valamit. Nekem is volt hasonló, készülékcserénél az ügyintéző mancika hozzácsapott +két év hűséget a meglévőre, pedig nem kellett volna. Az aláírt szerződésben is az eredeti dátum szerepelt, csak a T rendszerében nem. Ilyenkor bemegy, reklamál, majd egy hónap után törlik a hűséget. Röhely, hogy akármelyik gipszjakab rád tud vágni plusz akárhány évet, de a leszedéshez az atyaúristen közreműködése kell... Hát még az mekkora röhely, hogy sehol, de tényleg sehol nincs leírva, hogy a rendszerük szerint mikor jár le a szerződés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest