- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Ez ok, de ez egyszerűen az adott kedvezmény aktiválását jelenti. Miközben arról volt szó és a honlap is azt sugallja, hogy a kedvezmény igénybevétele regisztrációt igényel. Nálam ez két külön fogalom, de nem tudok Telekomosok agyával gondolkodni. Ez kb. olyan mintha azt mondanám, hogy a kimenő hívás tiltásához regisztrálni kell, holott csak aktiválni kell a szolgáltatást.
Közben 1430 tisztázta a dolgokat -
1430
senior tag
Kezdetben valóban így volt, de már megoldották, hogy automatikusan aktiválódjon, ha olyan díjcsomagba váltasz, ahol igénybe vehető.
Ami a Next-eket illeti, szerintem júniusban központilag rá fogják tenni mindenkire, így elég csak a feltételekkel foglalkoznia az ügyfélnek. -
grafikus17
senior tag
Így gondoltam. Tehát sem itthon,sem a kinti hálózat feljelentkezés után nem állítanék be semmilyen átirányítás. Csak egy hívásblokkolot használnék, így remélhetőleg nem számláznának semmit. Hiszen a hívás nem épült fel, nem volt beszélgetés, csak egy kinyomott hívás amit a készülek csinált. És meg azt is látnám, hogy ki hívott.
Azért nem bánnám, ha a 1430 is megerősítené. -
tylerddd
veterán
-
"olyan nincs, abból nagy probléma lenne"
Ejj, hányszor írjam még le.
Olyan nincs - de volt. Konkrétan 3x.
Abból nagy probléma lenne - semmi nem lett belőle. Csak a végén jóváírták a reklamációmat.Ennyi volt. Ja és nem emailben, hanem tértivevényes p-mailben kértem tőlük, nem is válaszoltak rá, hogy meg kellene hallgatni azt a felvételt, meg kérem szépen. Mint írtam, nem a telekom volt, ezért szerintem lényegtelen, hogy neked milyen gyakorlatod hogy volt a telekommal.
-
MaxxDamage
félisten
Akkor nekem rosszul mondta a kolléga...
Otthoni és Mobil összereg.-röl volt szó lényegében Platina KAP ügyfélként
lényegesen sok kedvezményem van és még jön is hozzá majd +sok másik... (happy)
holnap megjön a teló, aktíválom (SIM) és összeregelem (vagy mi az)
azt lehet megkötöm rá a biztit és nem kell rá annyira vigyázni sem...L
-
MaxxDamage
félisten
x10 Mini Pro-n is elég lassú így már megszoktam (a facebook html betöltése pl.)
a PH! elég gyorsan bejön, max. az aprós része ami még kicsit lassú az x10 Mini Pro-val
/itthoni T-s netre WiFi-n csatlakozva/ a városba meg még jobban belassúl (HSDPA)(#43733) M.A.Z.: még csak holnap hozza a futár a Z-t /kikell majd ismerni.../
L
-
M.A.Z.
aktív tag
-
zoli62
addikt
Pirospont a T-Mobile-nal. Mondjuk az egyenleglekérés My T-Mobile-on belüli ingyenessé tételét legalább két éve folyamatosan javasoltam nekik, de jobb későn, mint soha.
Így legalább látszik, hogy van értelme a visszajelzéseknek. Persze az is lehet, hogy törvény változás kényszerítette rá őket erre a lépésre. A lényegen persze nem változtat, elektronikus ügyintézést és tájékoztatást ezzel is pozitívan diszkrimánálják.
-
tomy86
addikt
Tudom, hogy ez is a munkájuk része. Nem is ezzel van a gondom, hanem amikor sokadjára mondom el, hogy nem kell pl. az a nyomorult tablet és csak próbál meggyőzni, hogy anélkül nem teljes az életem
Az említett esetben jó hangulatban voltam és nem tettem le a telefont, hanem próbáltam elmagyarázni, hogy tudom mi az a tablet és nagyon jól elvagyok nélküle. Eredmény: kb. 2 perc alatt intéztem el, azt ami miatt telefonáltam és utána 5 percig hallgattam, hogy én nem is tudom miről maradok le, ha csak a pc, telefon, laptop hármast használom tablet nélkül.
-
tomy86
addikt
Ismét köszönöm a gyors választ. Ettől féltem. A hideg kiráz, ha arra gondolok, hogy az ügyintézés végén megint elkezdődik az arab bazár, hogy vegyek már tv-t, tabot, stb.
A régi szép idők, amikor az ügyintézés végén csak annyit kérdeztek, hogy segíthetnek-e még valamiben és nem akartak rámsózni semmit, amire semmi szükségem.
-
tomy86
addikt
"június 1-től mondhatni ár szempontjából is közel mindegy lesz, mert akkortól csak -100 ft lesz az előny"
Köszönöm, ez teljesen kiment a fejemből. Így leegyszerűsödik a matekpélda. Dominora valahogy nem akarok váltani, de az utóbbi időben inkább engem hívnak, mint én másokat, úgyhogy Move XS lesz ebből. Legyen meg a Telekom akarata -
zoli62
addikt
Jah.Na ilyet én Telenortól nem kaptam, pedig náluk kezdtem legalább olyan régen, mint te, ennyi a különbség a lét szolgáltató között, meg az ügyfélkezelés minősége. T-Mobile-nál " újabban csak" 7 éve vagyok, (azért csak,mert voltam Westeles Dominós is), de ennyi idő alatt már több megbecsülésben volt részem, mint a kék szolgáltatónál.
-
-
Willie
őstag
(#43286) kali & (#43287) tomy86: Köszi a válaszokat!
Céges volt a telefon, munkahely váltáskor felajánlották, hogy meg lehet venni 15.000 Forintért a készüléket, de sajnos az új SIM kártya 20-as körzetű. Számla, garanciajegy nincsen a telefonról, csak a doboza, a tartozékai vannak meg. Ilyen esetben mit lehet tenni? Listaárasnak minősül, és június 1-től 15.000 Forintért függetlenítik?
-
bajusz15
senior tag
Ebben a percben gondoltam én is erre, hogy még kéne nézni másik telefonban is. A még mindig kiváló K750i-ben működik a kártya, legalábbis 3 számot ( két 30-as és egy 70-es ) hiba nélkül hívott egyből.
Az akksinak lehet köze a hibához? Cserélgettem rajta mostanában párszor romot ( galaxy s2 ) és újraindítás után volt, hogy 50% is esett az akku töltés.
Mi lehet a problémája? -
zzoltan2014
tag
"a havi díjas előfizetéses konstrukciókban, a bennefoglalt adatkeretesből van sokkal több, tehát ott még külön logikátlan is lenne a másik kategóriát előre tenni."
Dominósból meg abból van kevesebb. Most logikátlanok vagy át akarnak verni?
"közel sem az, elég csak olvasni és értelmezni tudni..."
Majd meglátjuk hogy a GVH hogy értelmezi, de korábban már számos céget büntetett meg hasonló félrevezetések miatt.
Tudom, hogy egyesek szerint az sem lenne megtévesztő, ha MB helyett Mb-ben lenne megadva az adatforgalom.
-
zoli62
addikt
Sajna most nem tudok. Egyébként a Go SMS-re gyanakodtam, de miután eltávolítottam, akkor is ottmaradt ez a leginkább floppyra hasonlító ikom közvetlenől a térerő mellett balról. Természetesem valami értesítés lehet, csak még nem jöttem rá melyik applikációé, sajnos újraindítás után is a helyén marad.
-
-
Ne haragudj kali, de öreganyám is volt...
Ellenben mi a jelenben élünk. S igazából még az illetékes sem igazán tudná megmagyarázni az eredeti, "Miért nincs iPhone, csak drága csomagban részletre?" kérdést....
...ami valóban jogos kérdés, s szerintem csak a Telekom buta hozzáállásán múlik a dolog.
-
lesaux
veterán
kali és 1430: nagyon köszönöm a választ. Sajnos a kialakult helyzet annyira felnyomta bennem az ideget, hogy csak most olvastam, amit írtatok.
Az 500 mega elég szokott lenni, nemrég azonban kétszer újratelepítettem a telefonomra az összes appot, így kicsúsztam a limitből.
Pont ma aktiválta a kolléga a NetPlusz M-et, amihez valami akció is van aug. 1-ig, meg amúgy is olcsóbb, ráadásul újraindult az 500 mega, szóval már tudok netezni. Ez mondjuk túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, majd megvárom az első számlát.
És neked is köszönöm, dokee78, hogy feltetted a kérdést a (#42957)-ben, mert ez nekem is sorra került volna. Viszont a telefonszámodat én kiretusáltatnám. -
-
dptrsk
Topikgazda
Tegyük fel, hogy csak előfizetésre vállalok hűséget, tarifára nem.
Szerintem ilyen esetben is egyoldalú szerződésmódosítás történik a szolgáltató részéről, mert árat emel.
S ha én akár 1 forinttal is drágábban jövök ki következő hónaptól(Eco XS) és nincs olcsóbb alternatíva közel ugyan olyan feltételekkel, akkor a szolgáltató bizony szerződést szegett szerintem.(ugye a Move nem mindenkinek jó mert e-packos és van aki nem tudja érvényesíteni).
Ez olyan mintha megemelnék SZJA-t és én mondanám a szolgáltatónak, hogy bocs csökkent a keret jövő hónaptól 200 forinttal kevesebbet fizetek.És a Telekomnak rövid időn belül ez a második húzása...
Értem én, hogy nőnek a terhei, de akkor sem így kéne ezt elintézni, pl ha árverseny lenne, hogy ki ad kisebb percdíjakat, a forgalom is nőne és még az előfizetők is szívesebben fizetnének. Érdekes vezetékes vonalon nem merték bejátszani az áremelést, akinek hűsége volt, annak maradt a régi havidíj a hűség végéig..
Mobil oldalon miért nem lehet ezt meg tenni?
-
dptrsk
Topikgazda
Valahol egyet tudok érteni az álláspontoddal, DE én egy Mozaik XS csomaghűséggel azt vállaltam, hogy fizetem a 3200Ft havidíjat 2 évig, a szolgáltató pedig azt vállalta, hogy 3200 forintért biztosítja nekem a csomagot.
Tehát mikor én felelősen betervezek 3200 ft/hó díjat 2 évre ne módosíthassa akármikor. A hívási szokásaim nem engedik, hogy Move XSbe váltsak mert drágábban jönnék ki, tehát számomra ez nem megoldás...
Viszont többet se szeretnék fizetni, mivel nem ebben egyeztünk meg szerződés kötéskor.
Azt is mondhatnám, hogy abban egyeztünk meg, hogy 91 percet hálón belül és 200Mb-t használhatok 3200 forintért.Ha árat akar emelni, emeljen, DE szerződést szeg szerintem, tehát el kéne engedje azon ügyfeleket akiket ez hátrányosan érint és eljönnének!
"ezzel az erővel akkor sosem emelhetnének, ha valaki mindig ír alá hűséget folyamatosan."
Emelhet árat, de nem visszamenőleg, ha azt mondaná, hogy aki Mozaik XSre vált június 1 után az nem 3200ért kapja hanem 3390ért ezt megérteném.
Érdekes vezetékes üzletágon megcsinálták, hogy akinek internetre hűsége volt 4690Ft maradt a havidíja amig le nem jár a hűség, aki újat köt annak már az új 4790es ár érvényes(NetMánia M).Én emiatt nem tartom elfogadhatónak, hogy csak úgy árat emel...
-
Blackmirror
őstag
Bocs, hogy beleszólok,de csak kérdésem lenne ehhez kapcsolódóan:"engedik alacsonyabb díjcsomagba lépni"
Az rendben van, hogy engedik alacsonyabb díjcsomagban lépni csak az a baj hogy az a díjcsomag pedig úgy "drágább" hogy több a percdíj vagy kevesebb a net.Ez így van, igaz?
Ezért nem találom ezt túl korrekt megoldásnak. -
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
De nem tudom sajnos e-packal fizetni.
Azt használtam 1 hónapig. De nem jött be.
Van flottás előfizetésem máshol.-
Ez a 30 as szám csak elérhetőségért kell. Hogy tudjanak ingyen hívni. max a havidíjat beszéltem le mindig.
De az vonal másik végén azt mondták, hogy nyeljem be ez a pár forintot... nem olyan sok az
Jó nem szó szerint.. de majdnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest