- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
Varszegig #32266 üzenetére
Nem tudom mit olvasol...
"az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
"Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik."
-
válasz
Varszegig #31708 üzenetére
Látom adtál is rá 1 csillagot
Mondjuk nem értem, amiről beszéltek, hogy nem kell azonosítót megadni a belépéshez, mert nálam kell. Fogalmam sincs mondjuk, mi az azonosítóm, pláne a jelszavam, szóval csak itt nézek az app-ra.
Megtaláltam a jelszavam, a felh.név a telefonszám volt ugye.
Király, meg tudok nézni pár dolgot, aztán amikor nézegetném a számláimat, kiírja, hogy jelszót kell megadnom, megadom azt, amivel beléptem, erre "JAJJ! Hibás jelszó!".(Mondjuk ez a JAJJ ez ultragáz, na mindegy.)
Kehes az app, kehes a netes háttér, vagy van valami bónusz jelszavam vajon?
-
erdoke
titán
válasz
Varszegig #31658 üzenetére
Bocs, saját akksis lett volna, csak nem volt időm átfutni elküldés előtt, és a telefonnak nem tetszett az "akksis".
Én az Overmaxot nem ismerem, a legtöbb utazónál viszont alapfelállás, hogy több internetre éhes eszközzel utazik. Ezek kiszolgálására jók a saját akksis hotspotok. Megy beléjük SIM (értelemszerűen), illetve a legtöbbe microSD is, aminek a tartalmát képesek megosztani az általuk létrehozott (nem ad-hoc) WiFi hálón. T-nél is lehet kapni legalább két félét, a 3G-s T-Mobile Hotspot+ néven fut, az LTE-s csak "simán" T-Mobile Hotspot 5776 mobil wifi LTE router. Nekem van mindkettő.(#31660) lugosi
Mivel én sokat utazok, és egy évben 15-20 országban megfordulok, elég jól ismerem a lehetőségeket. Van, amikor időm sincs elballagni egy külhoni szolgáltatóhoz (vagy szupermarketbe), ahol fel tudnám tölteni az egyenlegem, de az is megesik, hogy csak 1-2 napig vagyok ott, és kijövök a T&S biztosította keretből. Nagyon remélem, hogy a korábbi M 2090 Ft/50 MB helyett állandósul a nyári akció 1490 Ft/150 MB-on, mert ez sokkal használhatóbb a mai világban. Tapasztalatom szerint egy 4 napos utat ki lehet bekkelni 3 db 150 MB-os aktiválással, míg egy teljes hetet akár 4-5-tel is. Mondanom se kell, hogy az egy hetes külföldi tartózkodás költségei között eltörpül az a 6-7e Ft, amibe ez a 4-5 aktiválás (6-700 MB) kerül. Komolyabb családi nyaraláshoz, ahonnan esetleg képeket is rendszeresen osztanál meg, természetesen sokkal praktikusabb a helyi 4-7 GB. Annál is inkább, mert LTE roaming még nincs, tehát igazán gyors mobilnetet csak helyben vehetsz. -
erdoke
titán
válasz
Varszegig #31655 üzenetére
Ha 1 hétre kb. 1 GB-ra van valakinek szüksége, akkor az eszközzel együtt nem igazán olcsóbb az ajánlatod. Annak, aki sokat utazik, nyilván simán megéri eszközt és SIM kártyákat venni, különösen EU-n kívül.
Nekem is van egy kazal kártyám különböző országokból, de néha egyszerűbb beaktiválni egy(-2-3) T&S M-et.
Stick gagyizás, egy saját alkuszok hotspot erősen ajánlott. -
válasz
Varszegig #31647 üzenetére
Na ezt kár hogy nem tudtam hamarabb, én csak az A1 Telekom b.free-t láttam, azt vettem meg, 10 euro a kártya (ebben 1 évig felhasználható 1 giga van), ha 20 eurot fizetsz (vagyis +10 euro rátöltés) akkor +3 giga 30 napig, így én 20-ért vettem 4 gigát, hát 15-ért a 7 jobb lett volna.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Varszegig #31448 üzenetére
Elsőre a by the way szövegedre:
1 laptop a pinggel elfut magában is, ha épp van kuncsaft.
2 A fönököm tudja, hogy megy a laptopom egész nap, az orra előtt van mikor itt van.És a többi: Ez a fórum egy szakmai fórum. A T-től semmi érdemlegest nem kaptam az elmúlt két hónapban, nem javítottak és hozzá szagolni sem tudnak a hibához. (Mellékesen az milyen már, amikor felhívod a műszakist a probléma megoldása végett és közli a figura, hoyg neki nincs hozzáférése semmi loghoz... )
Valamint szívesen tenném spoiler felirat alá, amit csak ki kell nyitni, csak itt ilyen nincs. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Varszegig #31305 üzenetére
Nem nyomoros vagyok. Egyébként nincs bajom a jelenlegi szolgáltatóm szolgáltatásaival, csak azt vettem észre, hogy a T inkább a lakossági ügyfeleket támogatja jobban a vodka meg a céges ügyfeleket.
Snooker: szerintem időarányosan számlázzák az adott hónapban a két csomagodat.
-
erdoke
titán
válasz
Varszegig #31147 üzenetére
Az én feleségemnek az i5 is túl nagy, a 4S határeset. Szigorúan megtiltotta, hogy tepsifonokat mutogassak neki. Ő is sokkal inkább bedobja a táskába az iPadet, mintsem folyamatosan egy pingpongütővel járkáljon, amin még mindig állandóan nagyítani és scrollozni kell.
-
erdoke
titán
válasz
Varszegig #31139 üzenetére
Jó annak, akinek rendszeresen van ideje megállni, hogy két szabad kézzel használja a telefonját.
Valahogy nekem mindig kell a másik kezem valamire, pl. táska, kapaszkodás, stb. Ha pedig tényleg leülök, és kicsit több időm van nézegetni, akkor az iPad kijelzője sokkal többet ad méretben és felbontásban is. Ahhoz képest a Note széria is bolhakaka.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Varszegig #31137 üzenetére
Megérni megérné az enyém s3 lte- lesz csak mivel a páromnak lesz neki már ez a 4 -es kijelző is hatalmasnak tűnik a kis telefonokat szereti a nokia c5-03 után ezt is téglának nézte és ez a max méret amit szeretne. Ebben az árban tnél pedig ezt találtuk a legjobbnak. Nokia-k nagyon nem jönnek be neki.
-
St3ven
addikt
válasz
Varszegig #30699 üzenetére
Gondoltam. Áthidaló megoldásként sokan csinálják, hogy duo sim-es telefonban egyik sim valami alap dominós (esetleg előfizetéses) díjcsomaggal, a másik meg domino webes kártya, amiről mehet a voip 24/7-ben.
Szerk.:
Bár most nézem az eredeti hsz-ed, hogy inkább a nagyobb adatmennyiség érdekelne, arra viszont nem feltétlenül a Domino Web a legjobb ár/érték arányban, hanem pl. egy aranytárskártyás netcsomag. -
-
-
sssent
senior tag
válasz
Varszegig #27700 üzenetére
Tőlem anno szerződéskötéskor csak annyit kérdeztek, hogy szeretném-e, hogy titkos legyen a számom. Azt mondtam, hogy ne, legyen elérhető a telefonkönyvben. Mint később kiderült, erre a partnerek hirdetéseit is engedélyezte az ügyintéző. Kaptam is nagyjából hetente egy-egy hívást, bemutatkozás alapján nem a T-től. Mindig nyilvános számról hívtak, de jellemzően ugyanattól a cégtől kérésem ellenére többször is, különböző számokról (a marketinges számokat számokat amúgy hajlamos vagyok szűrőlistára tenni). Többségük különösebben nem zavart, 10-20 mp alatt kultúráltan leráztam őket. 1-2 kimondottan pofátlan marketinges hatására végül számonkértem a T-nél, hogy miért használják marketingcélra az adataimat, szó nélkül le is tiltották. A tudakozóban továbbra is elérhető vagyok, mégis azóta jóval ritkábban, csak 1-2 havonta találnak be marketingesek, gondolom ezek már a T-től függetlenül. Szóval a beállítás működni látszik, teljesen titkosítani sem feltétlenül szükséges a számot.
-
tomy86
addikt
válasz
Varszegig #27605 üzenetére
Aki engem hívott nemcsak agresszív volt, hanem be akart húzni a csőbe. Meghallgattam mit akar, majd mondtam, hogy köszönöm, de nem érdekel. Erre magyarázott még valamit, majd hirtelen közölte, hogy akkor ugye rögzítheti, hogy igénybe veszem a szolgáltatást (vagy valami hasonló volt a szöveg)? Na én ekkor küldtem el majdnem a .... De végül inkább udvariasan még kétszer elmondtam neki, hogy nem kell biztosítás.
-
válasz
Varszegig #26848 üzenetére
a sima 1gb bővítéssem hiába voltam h+ hálón, sosem mértem ki a névleges 21 megabit/sec sebességet - tudom, nincs is meg sok helyen -, most lte hálón felette is mérek.
a mozaik s és m csomagban is csak 21-es sebességet írnak, hiába lett lte képes.
a ping lte alatt 26 lett, h+ esetén sosem volt ilyen jó.
lehet, hogy nincs még - teljes - lte korlátozás, ezért nem álltak be a kiírt sebességek, vagy a fene tudja, de reklamálni nem fogok, hogy a kiírt sokszorosát kapom, az biztos!
(a t-home sem szólt egy évig, hogy hékás, nálad elérhető a digi is, ezért jóval olcsóbban is adhatnánk a netet, tévét...stb, nekem kellett kiharcolni....)
-
válasz
Varszegig #26837 üzenetére
sebességtől függetlenül, már az is lte, ha azt jelzi ki a mobiltelefon, tehát azon a hálón lóg, nem?
már amennyiben szűken vesszük a leírtakat.
a szolgáltató által leírtak szerint;
lte hálón lóg a telefon már a legolcsóbb mozaik xs + net&roll 1gb - lte bővítéssel! ez igaz, most próbáltam ki!
a mozaik xs alapban csak 7.2 megabit/sec képes! ez igaz, kipróbáltam!
a mozaik xs + net&roll 1gb bővítés által 7.2 helyett már 21 megabit/sec háló adott! ez is igaz, kipróbáltam, a mai napig így használtam!
a mozaik xs + net&roll 1gb - lte esetén a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvényes, tehát a mozaik xs 7.2 megabit/sec sebessége lenne? legalábbis a szolgáltató leírása szerint! ez nem igaz, még úgy is mérek 21 megabit/sec felett, hogy a mobilról wifi útján osztom a netet a notira, illetve a feltöltés is jóval több, mint 5.7 megabit/sec! -
zoli62
addikt
válasz
Varszegig #26537 üzenetére
Lehet hogy SIM-ről tölti be, bár onnan általábn a kimondorttan T-Mobile által is propagált applikávcókat szokta. egy külön mappába tenni (lottó mastercard, stb.) Nem volt sok időm, attól függetlenül a kezdőképernyőre látható Origo alkalmazás összes menüjét végignéztem, és nem volt olyan, hogy új cím beírása. Egyébként a 1430 technikai ügyfélszolgálata is azt mondta, hogy ez az alkalmazás csak az Origos hírek megjelenítésére szolgál. Amennyire viszont időm volt nézegetni, az alkalmazások között más, böngésző nevű gyári programot nem találtam, utólag telepített Chrome-ot viszont igen.
-
-
Otisz
őstag
válasz
Varszegig #26457 üzenetére
Semmit nem értem volna el a bírósággal.
Főképp nem egy 100ezres készülékkel. Ismerve a hazai jogügyletek határidejét.
Dobálózhattam én törvényekkel, rendeletekkel, jöhettem a fogyasztóvédelemmel, meg hogy "a feletteseddel akarok beszélni", akkor is csak egyet hajtottak: nincsenek felhatalmazva a hiba megállapítására, ezért nem dönthetik el, hogy valóban hibás, vagy sem.
Ekkor kérdeztem meg, hogy ha ennyire nem képesek egy műszaki szaküzletben, akkor hogy tudnak egyáltalán a betévedő vásárlónak tanácsot adni, aki valami miatt nem tud dönteni?
Széttárt karok...emiatt is részesítem előnyben a webshopos rendeléseket, mert ott van 8 munkanapom, nem pedig három - ráadásul olyan 3, ami sokszor semmit sem jelent.
Igaz, így lehet hogy 30 nap mire visszakapom a pénzem, de! legalább visszakapom!Végén azért jól jöttem ki a dologból, mert harmadnapra még is csak visszaadták a pénzt.
-
Vangelis
félisten
válasz
Varszegig #25220 üzenetére
Igaz, hogy lerágott csont már az árszabás... De azért idegesítő még mindig sajnos.
Amikor kint voltam angliában kevesebb volt a hazatelefonálásom mint most, hogy ahogy itthon telefonálok.
Pedig kintről is hívtam mindenkit kártyásról.4 ft volt egy szaros perc.. itt meg 32ft alatt nem úszom meg...
-
ANDROID???
addikt
válasz
Varszegig #24521 üzenetére
Na akkor mégis, csak adnom kellett volna 2-3* annyit a telefonért, hogy emberi módon törődjenek a dologgal...
Sebaj, majd lemondom az előfizetéseimet szépen sorban aztán kocc picsbe Tnor vagy mit tudom én...Zsolt_72:
Ezt nem értem, hogy miért nekem kell azzal b@szakodnom, amire ők vállaltak felelősséget (jótállást).De a telefont nem az alcateltől vettem, hanem a T től... Szerződés velük szól, ezt meg ők sakkozzák le...
Azon vagyok, de nem adják meg az Alca elérhetőségét, köszi honkong-al meg nem leveleznék júliusig...
-
polonic
félisten
válasz
Varszegig #24265 üzenetére
Nem, nem kerül minden nanknál pénzbe a csoportos beszedési megbízás. Pl nekem sem, cib-nél online csomag. De van még ilyen jópár számla máshol is.
Az új fantasztikus tranzakciós adó hatására meg van olyan bank, ahol már a kártyás fizetés után is jutalékot számolnak fel (pl citi, budapest, talán rafi, ami így eszembe jut hirtelen)
-
szilard28
aktív tag
válasz
Varszegig #24178 üzenetére
ezt könnyen elkerülhető, ha írásban feljelentést tesz a rendőrségen.
Ehhez nem szükséges ott várakozni, megírja előre 2 példányban és azonnal átveszik, vagy elküldi tértivel. Megtalálni úgysem fogják, de így kisebb eséllyel tartják bent 30 napig előzetesben (bár azért kicsi az esély, hogy valaki erre használná).másik ötlet, hogy hordozza el máshova telefonszámot, olcsóbb mint 4500 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest