- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Landsmann #129352 üzenetére
az a 900MHz alacsony frekis lefedettség miatt tartani is fogja még egy darabig magát... Telekomnál a 4G 800MHz/1800MHzen megy legtöbbször, igy nem nehéz leszedni a 3G-t.. ( van 2100-on is 4G ami már eleve a 3G leállitásából jön). Nem véletlenül nem mondanak semmit illetve 2023-ra terveznek valami átállást 3Gről.
-
tomy86
addikt
válasz
Landsmann #129169 üzenetére
Köszi. Abban az a "jó" hogy akkor már én is látom, hogy mi volt az adott tétel. Múlt hónapban volt egy ugyanekkora összegű vásárlásom a google playen és az érdekelt volna, hogy nem azt vonták-e le ismét valami hiba miatt. Ezek után nem veszek semmit t számla terhére, mert ez így szánalmas.
-
törölt tag
válasz
Landsmann #129132 üzenetére
Valahogy megbarátkozom vele....céges vásárlás, nincs elállás
Vannak "hiányosságok" a droidos, megszokott dolgokhoz képest.Ami kissé idegesít, hogy így, cellahatáron sokkal több a rossz hívásom almával, mint előtte az samsung S9-cel. De 2 hónap múlva másik irodába költözünk, ott pedig nem lesz bázisállomás ide-oda váltás.
A whatsapp katasztrófa: folyamatosan ledobhat B3-ról az itt jellemző 0,2-0,5 Mbps-et tudó B20-ra a telefon (cellahatár miatt). Másik lehetséges ok, hogy a telekom az egyik celláról a másikra való átadása során adatkimaradás van...fene tudja. A lényeg whatsappal szótag-kimaradásaim vannak.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Landsmann #128290 üzenetére
Számlásra kértük:
Iktatószám: xxxx
Tisztelt xxxxx!
Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett jelzésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:
Az Ön által megadott szolgáltatást mobil hívószámra szolgáltatói oldalon nem tudjuk beállítani. A készüléken programozhatók (szűrhetők) a bejövő hívások; ott van lehetősége a kijelzés nélküli hívások letiltására.
Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán belül éjjel-nappal, díjmentesen hívható.... -
ggabor02
aktív tag
válasz
Landsmann #128284 üzenetére
Tudom, nagyjából huszonkét éve ezt így teszem, még a Symbianos telefonomon is volt rá app.
Nagyjából 10 éve egy NMHH rendelet írja elő a szolgáltatóknak, hogy ezt díjmentesen kell adniuk, ahol egy hangbemondás tájékoztatja a hívó felet arról, hogy nem hívható ez az előfizető szám nélkül. A Telekom weblapja írja is, hogy ők ezt adják, de sem nekem, sem az ismeretségi körömben másnak nem voltak hajlandók beállítani. Nekem azt írták, hogy csak vezetékes számra állítható be ez a szolgáltatás.
Ezért kérdeztem, hogy van-e olyan előfizető, akinek ezt mobilra megcsinálták. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Landsmann #127997 üzenetére
Nagyon sok ilyen van, hogy papír nélkül megy a biznisz. Régen is így ment és ez ma sem csökkent, sajnos. Ez a jelen szituációban nagyon kellemetlen, mivel nagy értékű bizniszről van szó. Azt meg ne várja el kötelezően senki sem, hogy ha az 1.tulaj nem adott szabályos adás-vételi papírt, akkor 2.tulaj vállaljon át minden felelősséget. Én tenném jelen helyzetben, ha tetszik,ha nem. Ha az 1.tulaj nem adta át jogilag a dolgokat, akkor közösen a 2. és 3.tulaj jelentse fel az 1.őt csalás miatt, ez mindenképpen megállja a helyét, főleg ha a számla is megvan, de imei alapján a rendőrségnek végzéssel kiadja a szolgáltató, a vásárló tulaj adatait. Aztán kérdés, hogy mi lesz belőle, mert ha az 1.tulaj fizetésképtelen, akkor nagyon nagy bukó a 3.tulajnak
Lekopogom, vettem én is párszor papír nélkül telefont, de eddig mindig szerencsém volt. 1szer adtam el úgy telefont, hogy az új tulaj tudta, hogy van még rajta részlet, de bevállta, kifizette a kért árat, én meg abból kifizettem a maradék részleteket és küldtem neki róla a számlát. Jó, ez én vagyok, meg lehet van más hasonló is, akikből valóban kevés van.
-
törölt tag
válasz
Landsmann #127897 üzenetére
Közben lehet hagyom is... csomaggal olcsóbb, anélkül, annyi, mint máshol ha kapható
Amúgy megnéztem kártyásnál is ugyan annyit ír (vodánál amúgy). Csak csomaggal lenne kedvezőbb... ezt még át gondolom... másodlagos telefon lenne, vagy másnak családon belül... még meglátom...
-
törölt tag
válasz
Landsmann #127893 üzenetére
Ezt pl jó tudni.. én is gondoltam rá, hogy üzletben megkérdezzem. A másik változat van is ott, jobb áron mint euronicsban. (nem a legújabb modellekre kell gondolni). Lehet ez is befolyásolja az elérhetőséget, nem annyira prioritás.
Amúgy készülék csere program miatt érdekel.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Landsmann #127655 üzenetére
Na pont ilyenről beszélek.. Kapcsoló nálunk is van a telefonokon, szolgáltatás is "elméletileg" aktív, mégsem működik... Telefonok híváskor leváltanak 4g-ről, tehát a VoLte sem megy, és a VOWIFi sem működik, bárhogy állítjuk... Két routerrel is ugyanez... Sőt még ha a mobilnetet osztom egy harmadik routerrel, akkor sincs VOWIFi.
-
pitiless
senior tag
válasz
Landsmann #125036 üzenetére
Telekom - Vodafone kártyák egy Nord 2 5G-ben. Ha a vodás kártya bent van, akkor 2-3 óra maximum és a Telekom VoWIFI megy a levesbe. Reboot vagy sim kártya ki/be segít csak. Repülőmód, a kártya letiltása nem. Egy telenoros kártyával mellette nem jelentkezik ilyen sűrűn (ott olyan 30 óra után fordult elő).
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Landsmann #124856 üzenetére
Ha van Simple fiókod, akkor töltsd le az appot a telefonodra, és abba mentsd el a kártyát. Két katt az egész fizetéskor. Nekem is csak emiatt van fent a telómon az app.
(Nekem így mindig elsőre megy a fizetés és semmi plusz azonosítás nincs ((miért is lenne, hisz FaceID-val oldom fel az appot)))
De webes felületen is kellene működnie a dolognak, ha belépsz a Simple fiókodba, és van mentett kártyád.
-
-
tomy86
addikt
válasz
Landsmann #124169 üzenetére
Jelenleg egy kártyát használok, de majd erre is figyelek. Most csak az volt a gond, hogy egy általam olvasott leírás sem említette, hogy csak mobilneten működik a dolog. Eddig úgy látszik szerencsém volt és korábban pont mobilnetet használtam a vásárláskor, így nem futottam bele.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Landsmann #122597 üzenetére
A kiválasztottak után a mentés gombra kellett volna nyomni, nem pedig mindent elfogadni. Amúgy utólag is ki tudod kapcsolni amit nem szeretnél.
Menü - > Beállítások - > Testreszabás - > ...
Amíg a kötelezőt nem fogadod el, hanem mindig csak kilépsz az app-ból, logikus, hogy újra feldobja. -
MadMancs
veterán
válasz
Landsmann #122486 üzenetére
Erre valóban maraton a legmegfelelőbb választás. :) Nekem egy flottás eSIM volt munkahelyi net címén, de osztottam szoroztam, jobban járok dominóval. YouTube music tud letölteni, minden másra meg elég munka közbenre (pár Messenger/Viber üzenet, néha ph app) 1gb/hónap kijövök. Szóval beszereztem egy domino simet, flottás eSIM et meg lemondtam következő számlazárással.
-
napocska2
senior tag
válasz
Landsmann #37045 üzenetére
Van igazságod abban, hogy nehéz fejben tartani így a ciklus megújulásának dátumát, de például androidon ennek nincs olyan nagy jelentősége. Beállítottam anno a 3G Watchdogot és szépen nyilvántartja ezt nekem, nem kell fejben tartani.
Hátha tud valaki ehhez hasonló csudaságot asztali gépekhez is és akkor az rajtad is segítene. -
napocska2
senior tag
válasz
Landsmann #37040 üzenetére
Az első aktiválásod az a nap, amikor legeslegelőször elkezdted használni a Domino Web kártyádat. Ha ez mondjuk a hónap 25. napja, akkor következő hónap 24-ig tart ideális esetben a 30 napod. Következő hónap 25-én, ha elkezded használni ismét a kártyádat, akkor két sms-t kapsz, az egyik a meghosszabbításról szól, a másik pedig a pénz levonásról. Ha egyáltalán nem használod, akkor nem fogsz sms-t kapni.
Te azért vagy félreértésben, mert azt gondoltad, hogy onnantól számítódik a 30 nap, amikortól elkezded használni a netet, pedig ez nem így működik. Ezért nem árt észben tartani a határnapot, hogy ne vesszen el pénzed. Ezt a napot egyébként megtudhatod a My T-Mobile-ban.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Landsmann #37026 üzenetére
"A ciklus első napja a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha nem használja előfizetését egy 30 napos ciklusban, akkor nem vonjuk le az adatforgalmi díjat."
Itt te is leírtad, hogy a szolgáltatás első igénybevételétől számítódik. Ha kihagysz x napot az első aktiválás után, akkor az már a többedik aktiválás lesz. Szerintem egyértelműen van fogalmazva.
A beállítások részben pedig a Domino Web szolgáltatás újul meg. Ez azt jelenti(habár tényleg furán van fogalmazva), hogy 30 naponta (használattól függetlenül) megújul a kereted. Ebben sincs benne, hogy 30 naponta levonnak pénzt, csak 30 naponta megújul a keret.
Az, hogy mitől vontak le pénzt nem tudom, sok minden lehet, pl ha telefonban használod és van engedélyezve az adatkapcsolat, már a bekapcsolás pillanatában forgalmazhat a teló. Ha PCn automatikus csatlakozásra van téve a beállítás, ha belépsz a programba elindul a forgalmazás. És ez a 2 eset elegendő ahhoz, hogy habár te nem neteztél, az eszköz használta az adathálózatot és jogosan levonták a pénzt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Landsmann #37021 üzenetére
Mikor volt a legeslegelső aktiválása az adatcsomagnak?
Mert ha pl juni 26, akkor minden hó 26án 00:00tól következő hó 25én 23:59ig tart a te adatciklusod.
tehát ha te nem használtad hónapokig a kártyát és nov 25én elkezdted használni, akkor levont az okt 26-nov 25 időintervallumra 500ft-ot a 100 megáért
Aztán nov 26án is használtad, amikor levont 500 forintot a nov26-dec25 közötti 100mb-ért.
Tehát ha hónapokig nem használja valaki, attól még a fordulónap FIX marad (a legeslegelső használat napja)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest