- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Vangelis #34218 üzenetére
Egyébként azt érdemes fejben tartani, hogy ez sincs ingyen. Elég sok marketing hívást kapok a T-Mobile jóvoltából, és néha elég nehéz lekoptatni őket.
Arra jó volt ez a kupon, hogy emlékeztessen rá, honnan és miért jönnek ezek a hívások, ezáltal újra fontolóra vegyem, hogy kilépjek a rendszerből. -
djculture
félisten
-
-
válasz
Vangelis #34001 üzenetére
Nekem is küldtek kódot...
Bármely havidíjas előfizetéshez felhasználható...Tudva, hogy a havidíjas előfizetés esetén a készülék annyiba kerül, mint Dominio-val, csak ugye van még két év havidíj, így nem írom le, hogy mit gondolok éppen, mert az legalább 3 nap eltiltás lenne a fórumról....
(#34021) kali :
Pont ugyanezt...
-
St3ven
addikt
válasz
Vangelis #34011 üzenetére
Az a durva, így hogy írtad, sorba rendeztem a jelenlegi kínálatot, és én is elkezdtem gondolkodni rajta.
-
tothl
addikt
válasz
Vangelis #33815 üzenetére
A tapasztalatom az, hogy mielőtt bármit tesztek menjetek be az ügyfélszolgálatra, vagy legalábbis hívjátok fel őket, mert ha valamit nem jól gondoltok marha rosszul sülhet el és átalakulhat egy olyan kelepcévé amiből nincs kiút. Utólag persze marha könnyű okosnak lenni és megtalálni hol hibázott az emberfia..
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #33394 üzenetére
Mostani helyzetbe mindennek örülni kell amit kedvezményt adnak. Az amcsi események miatt meg nem nagyon érdemes kültségbe vernie magát az embernek mert lehetséges hogy nagyobb gazdasági válság jön mint 2011-ben. Akkor meg nem a 100ft -os emelgetésekre készülhetünk..
dedike: 90ft oda vissza már mindegy de amúgy köszi a kiigazítást
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #33392 üzenetére
Én eleve nem mondom hogy rossz mert a vezetékes üzletág részével elégedett vagyok de a mobilos rész az szörnyű. Vagy csak én vagyok elszokva tőle hogy megint jönnek a westeles idők, mert akkor a legrágább szolgáltató a westel volt. Sose felejtem el kolléga 3210-est a pannonnál negyed áron megkapta mint ami a westel legjobb ára volt, percdijak is jobbak voltak.
-
Frenky25
tag
válasz
Vangelis #33373 üzenetére
Az én értelmezésem szerint igen, nettó:3,85 Ft/hívás bruttó:4,88 Ft/hívás, ez a céges előfizetésekre vonatkozik.
A flottásokra, ahol nagyrészt a magánszemély az előfizető, csak a kedvezményes csomagot használja, amelyet keretszerződésben rögzítettek az adott céggel, vagy szervezettel: ebben az esetben a díj mértéke: nettó: 1,57 Ft/hívás bruttó: 1,99 Ft/hívás.Én így értelmeztem a leírtakat.
-
Nordik
őstag
válasz
Vangelis #33140 üzenetére
Köszi megoldották!
A Go!Napinetet nem látom aktiválva, ezt akkor ugye nem aktiválták alapból, csak jött egy ilyen promóciós üzenet? Vagy mit is jelent ez?
Illetve van még egy kérdésem, hogy ugye törtarányosan számoltak eddig a napig havidíjat, de elektronikus számlám volt eddig. Hogyan fogok én erről csekket kapni vagy hogyan és hol tudom befizetni majd?
-
-
glaci
őstag
-
djculture
félisten
-
glaci
őstag
válasz
Vangelis #32826 üzenetére
Én jogosult vagyok náluk szakszervezeti flottára. (Annak idején azért nem az lett, mert arra nem eltt volna webshopos kedvezmény.)
Most megkérdeztem, hogy a flotta csomagra is válthatok-e (2500 HUF), de azt mondták, hogy arra azért nem, csak egyel kisebb csomagra, tehát az XS -re.
Mind1, amit megspóroltam így az előfizun, abbol lehet, hogy lesz egy flottás csomag, ezt meg csak lebeszélem lenetezem és kész. (Gondolom a My T-Mobile oldalon nyomonkövethető majd, hogy hogyan állok.) -
djculture
félisten
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Vangelis #32636 üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy használt T-s iPhone-t, ami előfizetésre lett mondjuk véve, és van még fél év garancia rá, akkor elég egy jótállási jegy is ahhoz, hogy ha esetleg gond lesz vele, akkor beadhassam garanciáztatni? Vagy kell ehhez majd az, aki a telefont vette eredetileg? -
djculture
félisten
válasz
Vangelis #32476 üzenetére
Ja és a következő áremeléskor mit csinálsz? Ahogy sarcolják a külföldi tulajdonú cégeket lesz még a hosszabításod végéig pár áremelés ezt ugye érzed te is? Különben most mondják az ismerősök hogy a flották jórésze is megszünik, kaptak ők is levelet hogy válasszanak publikus vagy céges csomagokból mert nov1-től megszünnek a flotta csomagok.
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #32469 üzenetére
Tökmindegy hova mász a másik kettő is ezt fogja tenni, mobil telefonos ögybe itthon csak az eu tud rendet tenni. Megszavaznák azt hogy egész eu belül bármelyik szolgáltatóval lehetne szerződni országtól föggetlenül és annyi másnap akinek nincs hűsége lemondaná a szolgáltatásokat.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Vangelis #32156 üzenetére
Jaja. Én is ha kínozni akarom magam csak megnézem az osztrák, vagy a német t-mobile árakat és nagyon rosszul leszek. Rájöttem ezek alapján, hogy tőlünk nyugatra nagyon nyomoroghatnak, hogy 27 euróért korlátlan perc, sms, adatforgalom és kemény 99 euró az S4 hozzá. Néha számolgatom is, hogy roamingban nem lenne-e olcsóbb itthon.
(#32159) lugosi: multipont bankkártya kell, ami otp-nél van és mol is ad pontokat. Nem nagy kunszt, ha otp-s vagy.
-
válasz
Vangelis #32014 üzenetére
Viszont ha az eladó bejelenti a rendőrségen, hogy ellopták a telefonját, és a vevőnél megtalálják, akkor legalább van egy papírja az adás-vételről. Egyéb haszna sajnos tényleg nincs a papírnak, tiltás esetén polgári peres úton lehet perelni az eladót, de ez akár évekig is elhúzódhat.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz
Vangelis #31237 üzenetére
Tegnap a késő esti órákban tapasztalt lassulást, illetve bizonytalanságot a mobilnet szolgáltatással kapcsolatban az egyik hálózati eszközünkben fellépett műszaki probléma okozta, amelyet a szállító bevonásával kivizsgáltunk és elhárítottunk, így a szolgáltatás röviddel éjfél után már ismét hibamentesen működött. Ezúton is köszönjük türelmeteket és megértéseteket.
tegnap ezért nem volt jó a mobilnetem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest