-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Köszi, remélem, hogy sikerül kicseréltetni, bár nem sok reményt fűzök hozzá, főleg mert kifutott készülék és túl olcsó volt ahhoz. Esetleg bepróbálom a Nokia Care-ben (vagy már az is MS?) hátha kicserélik a kijelzőt vagy valami ha a T esetleg hozza a formáját...
#69389) americanidiot
Ez nem így működik, ezt a hozzáállást sose értettem, ha valami olcsóbb akkor el kell nézni, hogy szar is legyen? Meg "ennyiért belefér"... Hát szerintem nem. -
törölt tag
Azzal kezdte a t pontban a srác, hogy nem indul újra a gari, hanem ott folytatódik ahol elkezdődött, tehát amikor vettem. (1hete)
Olvastam erről a "refurbished" dologról, de ez nem egy gagyi valami? 😩 Az mégsem új mint amit kibontottam a dobozból..(ami mondjuk hibás volt) a srác mondta valszeg újat kapok, vagy ilyet, de ne aggódjak mert az ilyen refurba-nak szigorú teszteken kell átesnie és sokszor jobb mint maga a gyári készülék, de azért mégiscsak felújított verzió, vannak aggályaim, hogy nem valami karcos, javított nyavaját küldjenek.. Viszont a 6S még új modell, hátha újat adnak. 😈 Már bánom h szolgáltatóval intéztem a dolgot, de már mindegy. Debrecenben nem nagyon van lehetőség ilyenre, mondjuk az Apple mondta h küljdem fel egyénileg adott is cimeket, de mondom szolgáltatós telót is lehet így intézni..ilyen témában még tudatlan vagyok.
Köszi az infókat kali! -
törölt tag
néha még illetékese is válogatja, visszaolvasva találsz olyan hozzászólót, akitől az egyik üzletben x ft-ot akartak kérni, a másikban azonos készülékre és konstrukcióra jóval kevesebbet.
Ha most is az az alapelv mint amikor anno Westel partnerüzletben voltam, akkor annak pont így kell lennie...
-
törölt tag
Köszönöm szépen!
És ez minden készüléknél 30 % ?
Honor 7-et rendeltem most be, biztos arra is kitalálnak valami 70-80 ezer előleget.Szerk.:
kali: ez végül is érhető dolog részükről a sok csalás végett, de sokan, köztük én is azért szerettem volna részletre vásárolni mert nincs csak úgy 60-80-100 ezer Ft-om hogy otthagyjam. A Z5C ~ 92 lett volna, ebből hagyjak ott rögtön 80-at?
Jó vicc.
-
törölt tag
Köszönöm!
És jelen esetben mit tudok csinálni?
Már nem lesz Z5C-m havi 4590 + 1990 -ért...80 ezer mobil előleget sehonnan nem tudtam volna összekaparni most. A rendelést töröltettem, de még mindig nem értem. Pár éve még bárki bement személyivel, lakcímkártyával és el tudott hozni 100 e Ft feletti telefont is lazán, előfizuval. Most meg?
Itt a hülye szolgáltatásuk...megrendelem, problémamentesen, aztán megy a szarakodás össze vissza? Fizuig van kemény 40 ezrem, azért is lett volna jó ez, hogy otthagyok mindennel együtt mondjuk 30-at, pár hónapig nem kell részletet fizetnem, csak a díjcsomagot, addigra meg jól fogok állni és egyben kifizetem a fent maradó részletet. Most 30-40 ből mit tudok rendelni, ami megéri és értelmes telefon? Aminek a 30 %-át ha ott is kell hagynom kifutja és nem 80 ezerre jön ki.Fogyasztóvédelmen gondolkozom, de semmi bizonyíték nincs arra, hogy mit mondott nekem a nő az üzletben.
-
törölt tag
Szia!
Mondjuk a holnapon hirdetik, hogy a ma x óráig rendelt telefonokat kiszállítják még karácsony előtt. Ha az én példámat nézzük péntek délután rendelt telefonra semmi értesítés nem jött. Bementem akkor érdeklődni, hogy mikor lesz majd átvehető, felhívtam őket szombaton, majd tegnap is. Tegnap este mondta a srác, hogy Ő már úgy látja átvehető, aztán jött is a mail róla. Amikor bent voltam rendelés után érdeklődni, akkor is rákérdeztem, hogy mi hogy lesz, mondták, hogy látják, hogy a lakcímemen ott a Telekomos internet + telefonvonal, szóval előleg 0. Aztán elém tolnak 80 e Ft-ot? Úgy hogy az se a 91 ezernek, se a 185 ezernek nem a 30 %-a.
Számlát nem láttam. Azt mondta a nő Telekomban, hogy kollégái szokták elvégezni a vizsgálatot, neki már csak a papírokat kell aláíratni, de most ideírták neki megjegyzésbe hogy csinálja meg ő + elvileg nem is tudja online áron adni. Tényleg röhejes... -
zaskar
senior tag
-
d@minator
addikt
Köszi. Egy Z5C-t rendeltem bár szerettem volna maradni az iPhon-nál... Hátha lesz i6 akció. Igaz most jut eszembe, hogy mivel vásároltam így meg sem tudom nézni már a személyre szabott (meglévő előfizetéses) árakat, mert nincs.
És ugye korábban írtam, hogy még nem járt le a hűségidő így egy drágább készülék akár 30 ezerrel is többe kerülhet, mint egy új előfizetőnek. (A Z5C-t 88 helyett 91-ért kaptam itt nem volt 30e különbség csak 3e.)
Egy megoldás lehet...A részletfizetés módosítom egy összegűre. Így ha nem tetszik a droid eladhatom és vehetek belőle iPhone-t. -
anderledani
őstag
Köszi a választ. Akkor csak ő tud eljárni a telekomnál, mindenképpen el kell magammal rángatnom a teló régi tulaját? És a Telekom ha azt mondom hogy nem találtam az ajánlatukban nekem megfelelőt akkor ha jól tudom köteles visszaadni az árát a telefonnak. És így is van mivel 5 col alatt nincs nekem megfelelő telefon. A Z5 compact drága, és nem jó mert üveg a hátulja, az iPhone 6-ból nincs 64 gigás és a 128-as drága de el is fogyott, space-gray meg egyáltalán nincs
-
ANDROID???
addikt
Jelenleg.ezt találni a kínálatban..
Ez ugyanaz lenne?
-
-
MK VII
veterán
Szia.
Köszönöm a segítséget..
Sajnos az alapján beállítva sem csatlakozik a netre.. APN-t állítottam wnw-re, internetre, internet.telekomra. A helyzet ugyan az.. Semmi..
Nincs már olyan mint régen, hogy le lehet kérni a telekomtól a beállításokat sms-ben?
Vagy ez a Nokia 225 sajátossága, hogy szopatja az embert? Akármilyen telefonba csak beteszem a kártyám és van net.. Ezen nincs.. -
Derek V.
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A helyzet az, hogy már annyit kerestem és olvastam a telekom oldalán, hogy már fáj a szemem tőle.
Like S ezek szerint felejtős számomra.
Leegyszerűsítve a dolgot, nem nagyok az igények:
Havi max 5000Ft-os telefonszámla,olcsóbb percdíj kb. 20-25Ft (jelenleg 39Ft) és hálózaton belüli ingyen beszélhetőség 2 szám esetében max. 100 perc.Mobilinternet 1-2GB.
Kövezettek meg, de én ilyen csomagot nem találtam, és összerakni sem sikerült!
Havi 10-15 ezreket meg nem akarok csak mobilszámlára fizetni!
Látom, körül kell néznem a konkurenciánál is, hátha találok ott kedvezőbb ajánlatot! -
otps
aktív tag
@kali
Köszi, kezdetnek nem rossz!
Igazad van, egy fontos paramétert valóban kihagytam: legyen kártyás (Domino és társai, ha más néven is van), a VOIP korában nem fogok havi 2 ezret lebeszélni. Nem egyszeri akció, inkább, ami eszedbe jut az állandóak közül:
- Aranykártya (Platina nincs, de nézzük meg, arra mi van, "majd lesz"), Magenta, társkártya (erre mondtad a Duonetet). OK, ami még fontos, hogy egy kártyán legyen a számom, meg a net, a jobb (legalábbis szimpibb) telefonokat nem gyártják kétkártyás változatban.
-
-
otps
aktív tag
@kali
Igazad van, sry, ez elkerülte a figyelmemet. (Eleve nehezitett pálya ez a fórummotor. Hatékonyabb fórummotoron sokkal hatékonyabb, gördülékenyebb lehetne a kommunikáció. Mind1, ugorjunk.)
de elég tág a kör, tudni kellene, hogy mik érdekelnek.
A DuoNetet konkrétan megtaláltam.
Igazából és inkább úgy működök, hogy szeretek tudni az összes lehetőségről, aztán mjad kiválasztom, mi lehet érdekes. (Előző posztom azért támpont.)
(Fordítva eleve sokkal nehezebb lenne, hogy a kínálat konkrét ismerete nélkül találjam ki, mire vágyok, aztán pont az vagy van, vagy nincs. Amúgy elég elénk a fantáziám, szóval tessék: lehetőleg ingyen akarok mobilnetezni, akár korlátos, de 4G hálózaton, nem kell sok adat. Percdíj nem érdekes.)
Lefordítva:
Elég, ha csak a szóba jöhető termékek, opciók nevét mondjátok (mint a fenti példa, Duonet), és majd megnézem, kisakkozom, választok.
Köszi!!
-
Nordik
őstag
Köszi!
Ez mit akar jelenteni: Adatforgalmi értesítő tiltás
Díjmentesen SMS-ben értesítjük, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghaladott.Mert eléggé félre értelmezhető ez az opció. Most itt ha megrendelem akkor letiltom az értesítő SMS-eket vagy engedélyezem?
-
Ryder1
senior tag
Igen, ezt láttam én is a honlapon, csak ott ugye nem lehet speciális részletfizetést kiválasztani. Előlegtől függetlenül is befizetném azt a 60k körüli összeget, hogy a havidíjam kicsit kevesebb legyen. Aztán lehet, hogy megvárom a januári fizut és kifizetem egyben a telót, hogy csak a díjcsomagért fizessek majd.
-
+-ból a legelején csak 16-os volt, második vagy harmadik héten jött be a 128-as. Ezért kérdeztem, hogy ennyi erővel a 64-est vajon bevezetik-e.
Láttam, hogy a szürkéből csak egy van Debrecenben, ezért kérdeztem, hogy lesz-e még új készlet.
Az a baj, hogy úgy látom, hogy mivel van 1 db készleten, ezért nem tudok készletértesítőt kapni (lévén, hogy van). Kérdés, hogy azt az 1 db-ot Debrecenből elhozzák-e vajon. -
-
balint82
senior tag
Köszi.Mondjuk nem értem a logikájukat,nekem 2015 februárban indult a 2 év hűség (NextS+Next S ATK),de nem vettem készüléket,mert nem volt semmi akkor. Ez most azt jelenti még kb. 1évig nem is vehetek egyik előfizumra sem?(Több mint inkorrekt,főleg úgy,hogy 14 éve vagyok T-s...)
-
Vangelis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest