- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz djculture #28289 üzenetére
Hát nem tudom, én most vettem egy Lumia 820-ast, készülékváltással, ~76.000 Ft-ért, részletre, újabb 2 év hűséggel (Mozaik XS). A független készülék ára máshol 120-130e Ft lett volna...
(Persze sufniboltokban kapható szintén 75-80e körül -számla nélkül-, de ott gáz van, ha probléma lenne később a készülékkel.) -
-
törölt tag
válasz djculture #28062 üzenetére
Eszembe sincs lemondani, csak kell egy t-s ugyanilyen telefon.
kali: köszi, érhető így már
KZP: nem hiszem hogy előkerül sajnos. Másik előfizetést nem akarok, így is van négy. Akkor iPhone 5 van dominóban? mobilról írok és így sehol nem látok ilyen opciót, sem listaáras lehetőséget a webshopon.
Vangelis: oké köszi. nem volt kedvem bemenni, meg időm se, de ez van. Nehogy már más használja örömmel.
-
legenda
válasz djculture #28054 üzenetére
te átestél egy(?) ilyen ügyön, az alapján általánosítottál, én meg ezt csináltam bő 15 évig - szóval köszönöm, van rálátásom a működésre -, és azt mondom, hogy nem mindig így történik, ügye válogatja, nem szabad általánosítani, pláne a médiás hírek és társai alapján nem!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lajos11107
tag
válasz djculture #28053 üzenetére
nem tudom azt mondták hogy valami emelt díjas szám de én sem tudom mi lehet az,ez még a múlt hónapi számlám volt,de most megint van egy 4340ft-tos pluszba,a számlán rajta van egy emelt díjas sms és csenhőhang 400ft szerintem ebből van olyan sok mert múltkor is 27db bot küldtem és az volt 27 ezer forint,és nem tudom hogyan kéne letiltattnom vagy veszek másik sim kártyát
-
legenda
válasz djculture #28049 üzenetére
bemérés? ááá...
ügye válogatja, nem feltétlenül kellenek évek, hogy visszakapja, sőt!
bárhogy is hivatkozik rá valaki, hogy találta, amennyiben 8 napon belül nem adta le, úgy elkövette a jogtalan elsajátítás vétségét, ami pont úgy bűncselekmény, mint a lopás.
mobiltelefon esetében még arra sem feltétlenül tud hivatkozni, hogy nincs még nála 8 napja, mert ha sim kártya alapján találták meg, akkor gyorsan kibukik, ha hazudik.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
Ace owner
addikt
válasz djculture #27990 üzenetére
Azzal hogy szar telefont árul nincs gond, amig korrektül el is mondja és annak megfelelően árazza. Van akinek egy zsebkopott telefon is jó. Csakhogy sokan elfelejtik ezt. Meghirdetik hogy jó állapot, meg minden, aztán mikor megnézed egy lelakott kacat.. Ezen lenne jó változtatni és nem hülyének nézni a másikat, dehát..
Galaxy Fold 4
-
legenda
válasz djculture #27984 üzenetére
én elég sok t-s mobiltelefonomat eladtam itt az aprón, 6 - 13 hónapig használtam azokat, és mindegyik kifogástalan állapotban talált gazdára, nagyon vigyáztam rájuk, és a letiltás miatt sem kell félni, akár meg is lehet kérdezni a vásárlóimat, itteni fórumozók mind.
megunom idővel a telefonokat, ezért cserélgetem, de attól még nem harcolom le azokat, nagyon óvom azokat, és ezért korrekt áron el is viszik mindig, például a t-s iphone 4s is gari nélkül ment el 13 hónaposan, de kifogástalan állapotban, nem is próbálgatták a helyszínen, látatlanban kifizették és vitték.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz djculture #27976 üzenetére
De, mert mondom, hogy ezen kívül, nem írtunk alá semmire, csak a rádiótelefon szolgáltatásra. Ez nem az előfizetésre vonatkozó hűség,és nem is a díjcsomagra. Különben ha lett volna élő ilyen hűségünk, rá egy hétre nem is tudtunk volna előfizetésre vállalt hűséggel készüléket venni. Remélem csak arról lesz szó, hogy még nem könyvelték el a kedvezményt, és a számlán már rajta lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
válasz djculture #27957 üzenetére
A weboldalukon 990.- olvasok kezdőrészletnek, Mozaik S 5400.- + 5390 a törlesztő
-
Csabi88888
csendes tag
válasz djculture #26995 üzenetére
Az átvétellel már nem lenne gond, mert meglehet adni, hogy mikor jöjjön.
De akkor ez így nem nagyon fog összejönni, mert csak ellentétes családtagnak tudnám odaadni a telefont...
Esetleg e-mailen keresztül nem lehet kokettálni velük? Mindenképpen telefonos beszélgetésre van szükség?
Megmondom őszintén, nem szívesen venném meg személyesen, úgy majd egy 20e-el drágább lenne a telefon... -
polonic
félisten
-
erdoke
titán
válasz djculture #26666 üzenetére
Két hónap 4G után az a tapasztalatom, hogy pontosan ugyanazokat az oldalakat nézem meg, ugyanazokat a híreket olvasom el, ugyanúgy és ugyanannyi képet, videót, dokumentumot töltök le-fel LTE-n, mint korábban HSPA+-on. Talán kicsit bátrabban frissítek appokat a telefonon, de ennyi az extra használat. Nem is igazán értem, miért forgalmaznék lényegesen többet azért, mert gyorsabban töltődik be/le valami.
A legjobb aláírás a héten
-
sifarr
senior tag
válasz djculture #26641 üzenetére
Sok értelme van, inkább emeljék a legkisebb csomagnál is 10 gigára azt az adatmennyiséget ami után lassítanak. Akkor tényleg versenyképes lenne a mobilnet így egy oltári hülyeség.
Egyáltalán nem hülyeség.
Rövidebb válaszidő + gyorsabb letöltés = rövidebb ideig lefoglalt hálózati kapacitás,
Azaz a cella egységnyi idő alatt több ügyfelet tud kiszolgálni.Eddig csak azért adták az LTE-t a drágább csomagoknál, mert azt remélték, hogy így többen váltanak rájuk. Ez nem igazán jött be.
Az új píár a "mi vagyunk a leggyorsabbak, legjobbak, legügyfélbarátabb" általános képét akarja közvetíteni. Pedig a váltás oka inkább technikai.
Azért ennek is igazi hatása csak akkor lesz, ha jobban elterjednek az LTE-s készülékek a közép és alsó szegmensben. -
1430
senior tag
válasz djculture #24181 üzenetére
Domino hívószámot nem lehet felfüggeszteni (letiltani), megszüntetni is csak személyesen.
Fehercsoki és bajaki
A szervizeltetést nem csak a készülék tulajdonosa kérheti.
A garanciális javításnak is csak a jótállási jegy (esetleg vásárlási számla) a feltétele.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
erdoke
titán
válasz djculture #24181 üzenetére
Csak a számot ismerem, semmilyen más adatot nem tudok hozzá. Kötve hiszem, hogy ez alapján a telefonos üfsz. le fogja tiltani a számot. Van 5 előfizetésem, azokhoz fejből tudom a kódokat, de egy sz@ros Dominóhoz eszem ágában nem volt egyáltalán megtartani a nagy kártyát.
Egyébként az iskolában 99 %, hogy egy iskolatársa nyúlta ki a táskából a mindig lenémított telefont, nem pedig egy gengszter...A legjobb aláírás a héten
-
addikt
válasz djculture #23873 üzenetére
Valóban nincs még itt az LTE, de már -ha nem is a spájzban -, de a lépcsőházban van...
Nem is olyan régen volt az, amikor a T610-en mekkora dolog volt w@pozni, GPRS használatával. Most meg a 3G sebességétől is égnek áll a hajam. Ha nem H+ van a telefonon, inkább hagyom a francba az egészet...
Jó szerencsét!
-
törölt tag
válasz djculture #23765 üzenetére
nekem 21 000 ft ba kerül függetlenül 65 000 ft árban se jártam rosszul. Csak nem sokat szoktam beszélni alig érem el 3000ft-t. Többet szoktam fizetni mint beszélek nekem csak ez a bajom az előfizuval. Én 3000ft 2 hónapra tudnám beosztani de csak előfizuval van kedvezmény telefon cserére.
-
lupus_l
aktív tag
válasz djculture #23549 üzenetére
Lehet, hogy nálad február 1-ig van, de nálam a következő szerepel az OTP Bank weboldalának főoldalán - a monitort megtöröltem, és nem csúszott oda semmilyen kosz:
Tájékoztatjuk, hogy a bank a változásokat 2013. február 1-től, a módosítás hatálybalépésének napjától érvényesíti. Ön a módosítás hatálybalépése előtti napig jogosult a pénzforgalmi szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződés azonnali, díj, költség vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására. Amennyiben erre nem kerül sor, a módosítást az Ön részéről elfogadottnak tekintjük.
Forrás: otpbank.hu
-
lupus_l
aktív tag
válasz djculture #23547 üzenetére
Ne zavarjon már, de a bankkártyás fizetés költsége (ha fizetős lesz valahol egyáltalán), akkor ezekhez képest elenyésző lesz. Nézz rá pl. az OTP Bank weboldalára, ahol a "bank a változásokat 2013. február 1-től, a módosítás hatálybalépésének napjától érvényesíti".
"Ügyfeleink érdekében a következő, lakossági ügyfelekre vonatkozó díjtételek nem változnak:
- a kártyás vásárlás ingyenessége megmaradt,
- a számlavezetési díjak a korábbi kondíciókkal élnek tovább,
- az akciósan meghirdetett díjkedvezményeket (pl. díjmentes ATM készpénzfelvétel, átutalás, csoportos beszedés) azok lejártáig nem módosítja."Ugyan ez érvényes az ERSTE-re, Raiffeisen-re stb.
A többi bank hasonló írásait nem másolom be, de kérlek először ne szóbeszédből tájékozódj, hanem olvasd el a bankok weboldalait. Nekem ez a művelet ennyibe került.
Tehát a tévhitek ellenére NEM LESZ a bankkártyás fizetésnek külön díja!
[ Szerkesztve ]
-
gekkoman
tag
válasz djculture #23195 üzenetére
Telitalálat. Ugyanis nem arról kívántak meggyőzni, hogy milyen remek a T, hanem, hogy milyen ócska a többi. Szerintem egy ügyintézőnek, aki képviseli a brand-et nem az a dolga, hogy földbe döngölje a konkurenciát, főleg nem valótlan állításokkal (elhangzott az, hogy a többi szolgáltató bevezette a kapcsolási díjat, pedig tudomásom szerint csak a telenornál van ilyen - egy ilyen valótlanság keményen hiteltelenné tudja tenni a mondandót, - ha nincs igazam, akkor megkövetem az úriembert)...
Füstjelek? Ugyan már! Megérte volna továbbra is a 4-5ezer Ft többletet havonta az, hogy nem keverem a magán hívásokat a céges számlával, teljesen külön kezelem. Ezentúl a flottás 5Ft /perc céges csomagot fogom használni. Hogy mi van akkor, ha esetleg túlszámláznak akár 100 perccel? Egye fene, max 500Ft...
A hűségidő meg idővel leketyeg majd a magán számlán. -
ANDROID???
addikt
válasz djculture #23068 üzenetére
Lehet ezt jelenti a T-nek a fejlesztés
Az együttérzés és a jó vélemény megtartása meg annyi -> letojják az ember fejét.
Kb...
Az elnézést kérés az sokszor sikeresen megy, de a kötbérek és egyéb kötelezettségek sok esetben a határokat súrolva nem kerülnek a felhasználó/fogyasztó felé.....
Mindegy ez már más téma...http://mobilarena.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_23076-23076.html
Be ne csődöljön a kárpótlástól a T.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz djculture #22885 üzenetére
Ha ilyen ügyeskedő emberkét fogsz ki simán rád sózza a bemutató készüléket is újként vagy amit ő használ hónapok óta.
Meg ne sértődj, de olyan hülyeségeket tudtok terjeszteni.
A bemutató készüléknek, vagy ami a dolgozónak ki van adva használatra, nem szerepel az IMEI száma az eladási rendszerben. Tehát nem is lehet párosítani előfizetéshez újként.
Ha jobb telefonja van az Értékesítőnek, az a sajátja, azt meg ugyanúgy nem tudja bevinni a rendszerbe.
"Aki ad,az nyer"
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #22883 üzenetére
Persze.
Hát rajta volt, de olyan volt mintha már vissza lett volna ragasztva.
De mondom ha így ha úgy nem volt semmi gond. Hibátlan a cucc..
De nyáron még simán csak a dobozt hozták.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #22663 üzenetére
Igen ez így van, ki is próbálták és jelezte is a fejlesztők felé! Ezt mondta.
De azt mondta egy egy hiba ami az Ő figyelmetlenségük.
ezért ajánlotta a kemény 3000ft ot.... :S
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
-
addikt
válasz djculture #22474 üzenetére
az előfizetéssel együtt és átíratták a nevére amin már ott vigyorgott a rengeteg tartozás csak azt elfelejtették közölni
Na így terjednek a rémhírek.
Eszem megáll miket olvas az ember, az egyik lényeges eleme a tulajdonjog átírásnak, hogy csak a tartozás kiegyenlítése után lehetséges.
Kizárólag nullás előfizetést lehet átiratni.
Készüléket számlatartozás miatt nem lehet IMEI szám alapján letiltani, kizárólag lopás esetén rendőrségi határozat bemutatása mellett.
"Aki ad,az nyer"
-
Malachi
addikt
válasz djculture #22474 üzenetére
"Eladták neki a telót az előfizetéssel együtt és átíratták a nevére amin már ott vigyorgott a rengeteg tartozás..."
hát, az nagyon szép. azt nem értem, hogy az átiratásnál miért nem derült fény a tartozásra, gondolom kellett mindkét fél hozzá. annak a T-s alkalmazottnak is gratulálnék, aki nem hívta fel rá a barátod figyelmét.
-
kp78
addikt
válasz djculture #22471 üzenetére
Anno én is elég nehezen adtam el ezt itt PH-n, mert mindenki zizegett tőle, hogy hűség így+úgy.
Én sem tudtam mással érvelni, mint azzal, hogy nézze meg az értékeléseimet (meg az előfizum, ami nem 3XL-es, hanem egy nagyon jó flottás, ami nyilván marad), és döntsön, hogy megbízik-e bennem.
Megbízott, és a mai nap is megy a telefon, hacsak el nem adta.
De egy teljesen vadidegentől én sem mernék venni semmi ilyet, papír ide vagy oda.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Malachi
addikt
válasz djculture #22471 üzenetére
nem mondtam, hogy vegye meg. azt írtam le, hogy ha megveszi, azt csak adásvételivel tegye és mi az, ami szerepeljen benne. gondolom az itt összeszedett infók alapján el tudja dönteni, érdemes-e belevágni egy ilyen üzletbe.
hogy volt ez a haveroddal? akkor még össze voltak kötve a telefonok a SIM kártyával? vagy hogy büntették meg más előfizetése miatt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik