-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
polonic
félisten
válasz
pepe091 #50202 üzenetére
A 3g egyaltalan nem elavult technologia. Nem tudom, hogy mi lenne csak 4g halozattal. VoLTE meg nem igazan elterjedt, talan meg semennyire sem az. Egyes mobilhalozati eszkozokkel foglalkozo cegek meg tesztelik. Szoval nem tudom, hogy egy hivast hogy bonyolitana k le egy minimum 3g-s CS core network nelkul.
-
válasz
pepe091 #50149 üzenetére
Köszi. Alapvetően lenne jelentősége, mert a 4-ből 2 számot havi 10 ezerrel töltenék. Ha platina lenne (maradna), akkor ez azt jelentené, hogy az ezért kapott 150 bárhova leforgalmazható percet 30 napon belül van lehetőségem bárhova leforgalmazni. Mivel a következő hónapban is töltenék rá 10 ezret, ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy úgy kellene számolnom a percdíjakat, hogy havi 150 perc (2 és fél óra) pluszban benne van, ami nagyon nem mindegy, azaz lenne mindegy.
Úgy látom, hogy még nagyobb beszélgetés esetén is jobban megérné így a feltöltős.
A korlátlan csomagok jók lennének, csak mivel céges előfizetők vagyunk, ezért nem 10 hanem 15 ezer a korlátlan csomag, ami számonként 60 ezer / év. Az ugye 6 db 10 ezres feltöltés, aminek platina esetén csak a feltöltési bónusza 6x150=900 perc, ami 15 óra beszélgetés, és akkor erről a +60 ezer ft-ról még nem is beszéltünk, amit feltöltés esetén le lehetne beszélni. Másképp megközelítve, amivel többe kerül évente, az félévnyi feltöltésem lenne. És ez ismétlem, csak a különbözet.
Persze második-harmadik előfizetés esetén már kevesebb a havidíj, de nem érzem azt, hogy megérné. Valójában őszintén megmondva azt tartom inkorrektnek, hogy az előre kifizetett lebeszélt perceim a jelenlegi csomagomban hó végén elvesznek, míg ha ugyanezt az összeget prepaidban feltöltöm, akkor kumulálódnak.
Nagyon régen nem voltam már feltöltős, le tudnátok írni pár pontban, hogy mik a hátrányai a telekomnál maradva az előfizetéshez képest (az LTE-t tudom).
St3ven, Vangelis, köszi nektek is.
-
válasz
pepe091 #50145 üzenetére
Az szuper, köszi. Épp azon gondolkozok, hogy lemondom a 4 db havidíjas előfizetésünket, mert ha megnézem azt, hogy ennek mennyi a havidíja (kb 40k) akkor ez kijön annyira, mintha mindegyikre 10 ezret rátöltenék havonta.
2 számunk van, ami sokat beszél, látom ha egy 10-est rátöltök havonta, akkor még kapunk 150 percet bármilyen irányba, a jelenlegi szokásainkat tekintve ez teljesen jó.Alapvetően az bosszantott fel, hogy lebeszélhető havidíjas csomagunk van, amiben a megkötése óta eltelt 2 évben minden egyes hónapban az volt, hogy nem beszéltük le teljesen a perceket, amik így viszont elvesztek. Nemrégiben volt egy olyan hónap, hogy túlszaladtunk rajta rendesen, ami így plusz pénz volt. Ha az elmúlt 2 évben havi 10-esekkel töltögettük volna, akkor lassan a lebeszélhetetlen mennyiség lenne a kártyákon, nem pedig az, hogy túlszaladunk rajta... Látom, ami bukó lesz, az az LTE hálózat használata.
Még egy aránylag fontos kérdés: ha most olyan havidíjas számot váltunk dominóra, ami platina szintű, akkor az dominósként is platina szintű marad, ugye?
-
Lmh
őstag
válasz
pepe091 #49372 üzenetére
ÁÁ köszi!! ez fontos info, hogy kettő egyszerre nem lehet aktív, bár utólag nem is értem miért nem volt ez számomra egyértelmű
Még van az ehavi 500mb-ból kb 250, ugyhogy még elvagyok vele
És akkor ez 1290Ft lesz, igaz? mert ha telefon appon keresztül akarok venni/bővíteni akkor asszem 1590-et ír. De az lehet más tészta... -
-
szabo.norbi
tag
válasz
pepe091 #48708 üzenetére
Ez komoly??? Es errol engem mikor akartak irasban ertesiten? Ez egyoldalu szerzodesmodositas, en azt irtam ala a szerzodesbe, hogy 100 ora az ingyenes es nem 300 perc... tudok ezzel kapcsolatban valamit lepni vagy tok folosleges? Es idegesitsem inkabb magam, hogy jol kib*sztak velem?
-
válasz
pepe091 #48581 üzenetére
Ellenben van jó néhány készülék, ami elhozható nulla forint kezdőrészlettel, 24 hónapra. Ez tud azért nagy vonzerő lenni. S ilyenkor előleget sem szokás kérni, ergo egy 200 ezres készüléket ingyen tehet magáévá, aki szeretné.
(#48586) kali:
Egy fél év már letelt volna... amúgy úgyis maradsz Telekomos...persze nem egyedül....
-
válasz
pepe091 #48581 üzenetére
nem véletlenül vettem már tavasszal is listaáron az iphone 5s-t, úgy 215 e ft volt, 2 év hűséggel meg 210 e ft lett volna. (1 év hűségre semennyi kedvezményt sem adnak a domino és a listaárhoz képest)
akkor is volt pedig olyan előfizetésem, amin már nem ketyeg hűség, de komolyan gondolták, hogy ekkora összegnél 2 - 3% kedvezményért aláír az ember 2 év hűséget?
hamarosan kifut egy másik előfizetésem hűsége is, illetve utána a harmadik is, de attól félek, nem lesznek már olyan hűséges árak, ami miatt érdemes lenne további hűséget aláírni, bár ne legyen igazam. -
-
tipuka
addikt
válasz
pepe091 #48562 üzenetére
Akkor október 7.-n amikor van a hónapforduló, nem kapok 300MB-t újra, míg fel nem hívom őket, hogy "hahóóó ez jár nekem". Szuper egy bagázs. Köszönöm akkor telefonálok, de melyik menüpontot nyomjam majd?
Mindig bementem személyesen intézni, 1x ha telefonáltam 4-5 éve eddig a 1430-nak.
ui: köszönöm a gyors választ és a segítséged.
-
tipuka
addikt
válasz
pepe091 #48033 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám. A kórházban megrendeltem a NetPluszXXL netet, amit beszéltünk ugye majd lemondtam. Amióta lemondtam nincs semmiféle mobilnetem. Benyomom és mintha nem lenne... 6.-án mondtam le, 7.-én pedig már hónap forduló van, járna a 300MB a Like 300 csomag végett.
Most akkor szotyi van?
Azért írtam így 2 héttel később rá ide, mert itthon lábadozok, wifi van, csak eszembe jutott megnézni, hogy műküdik e már, de nem, nem megy a mobilnet. Éjszákra is bent hagytam, de az időjárás app nem jelzett frissítést egész éjszaka, meg honlapot se tölt be ,szóval biztos nincs mobilnetem.
Köszönöm előre is a segítséget. -
koma106
senior tag
válasz
pepe091 #48299 üzenetére
Megcsináltam, most 1Gb leforgalmazható 09.22-ig. Azért furcsálom csak, hogy nincs más költség, mert így szeptemberben összesen 1,5Gb-ot forgalmazhatok le, összesen 1223ft-ért.
Ezek szerint érdemes a fordulónap után visszaváltanom M-re és ha a hónapban elfogy az 512Mb, akkor visszaváltok L-re?
-
repvez
addikt
válasz
pepe091 #48226 üzenetére
Próbálom megtalálni a lehetőséget, hogy egy készüléket olcsobban meg tudjak venni mint ami alapból lenne. Mert lecsúsztam az akcióról ami online 20% kedvezmény volt .De már nagyon le kéne cserélnem a mostanit,de hasonló tudásban és árban nem találok készüléket mint ami a P7es volt.
-
repvez
addikt
válasz
pepe091 #48222 üzenetére
A számlázás még nem is lenne olyan nagy baj,de ha a tarifacsomag is megváltozik az már nagyobb gond,mert csoporton belül ingyenes a hivás most nekem és azon kivül is a havidij 100%-át. igy 3500-nál nem fizetek többet egy hónapban ,de ha a társkártyás tarifát kellene használnom akkor az már növelné a kiadásaim.
-
repvez
addikt
válasz
pepe091 #48206 üzenetére
oké, ez hogy muxik a gyakorlatban? Mert nekem van T-s előfizetésem a Faternak csak kártyás előfizetése a vezetékes meg inviteles, a bátyámnak ughyan olyan mint az enyém.HA most a bátyám előfizujához mint társkártyásként igényelhetnék én ezt a fajtát, ugy hogy megtartom a mostani comagomat számomat?
A főkátyára van valamilyen hatása ez a társkártya vagy miként müködik? -
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz
pepe091 #47866 üzenetére
Oh köszi szépen.
Tényleg.
Hát biztos lesz " videó", mert a youtube zenecsatornákat szoktam hallgatni meg a netes rádiókat is, remélem pár szám akkor még szívja le.Ha simán lapos mellé veszek mobilnetet, gondolom a stick pénzbe kerülne Csak annyit találtam ,hogy 2 éves hűséghez ingyen van , de nyílván ez nem opció most, hogy hűséget kösseg.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
pepe091 #47449 üzenetére
Aha...
Üzletszabályzat 6.4.6: A Szolgáltató a beszélgetésről rögzített hanganyagot amennyiben a beszélgetés rögzítésre került szükség esetén az Előfizetői bejelentések, panas zok kezelése során a hibabehatároló eljárás részeként a tárolási időn belül felhasználhatja. A hibabejelentő hívások kivételével a Szolgáltató köteles a rögzített beszélgetéseket 2 évig visszakereshető módon megőrizni.
-
Pepeninho
őstag
-
-
válasz
pepe091 #47288 üzenetére
nem olvastam el, viszont a hivatalos menetét ismerem;
a rendőrségi bejelentés/feljelentés nem csak papíron létezik, hanem felviszik a kapcsolódó számítógépes rendszerbe is, kiadják az okmányokra a körözést, és ezek bizony nem évülnek el csak úgy - a nyomozást függeszthetik fel -, illetve megfelelő jogosultsággal az ország bármelyik pontján hozzáférhető és látható minden információ a későbbiekben is.
régen nem volt ilyen, akkor inkább voltak problémák a hatósági oldalon is nyilvántartások ellenőrzésével - bár a körözött okmányoknál már akkor is kibukott a dolog -, de elég régóta működik már a robotzsaru.
az egy dolog, hogy ha megy valaki egy körözött okmánnyal vásárolni, az nem feltétlenül fog kiderülni, hiszen nem illetékes személyek/szervek nem kapnak hozzáférést ilyen információkhoz, meg rendszerük sincs hozzá.
az megint más kérdés, ha a másik fél vagy üzlet nem tartja be a vonatkozó szabályozást, és lejárt okmányt is elfogad, a telekomnál például szoktak erre figyelni, ez sok éves tapasztalatom.
arról nem is beszélve, hogy mindennek két oldala van, valaki stiklizik, aztán úgy akar kibújni a felelősség alól, hogy bejelenti az okmányai elvesztését/eltulajdonítását, ezért nyilván vizsgálni fogják a körülményeket, ha szélsőséges esetről van szó.
elolvasom majd a linkelt cikket, de tapasztalatom, hogy mindig van bennük valami kanyar, ami a hivatalos oldalról nem stimmel, mert elhallgatnak vagy eltúloznak valami lényegi infót/részletet... -
tomy86
addikt
válasz
pepe091 #46190 üzenetére
Rajtam kívül senki nem használja a csoportos beszedési megbízás opciót? Nem kell utalgatni, kártyával szórakozni, határidőket figyelni.
Hogy ON is legyek. A Telekom alkalmazást használóktól kérdezném, hogy másnál is előfordult, hogy bizonyos hívásokat nem számol? Jelenleg azt írja, hogy volt 25 perc hálózaton belüli hívásom és 40 perc más mobil hálózatba. Viszont volt még 10 perc vezetékes irányba is, aminek nyoma sincs az alkalmazásban.
-
#TOTTI
őstag
válasz
pepe091 #45528 üzenetére
Szerintem javítani azért fogják.
luimapeiz: Cserélni még azonos típusra sem, ha pedig pattogsz, futnak vele pár kört és akkor kapod vissza. De javítani is csak azért, mert első az ügyfél legyen az bármilyen irritáló is, belőled élnek, aki a kifutó típust megveszi jó drágán vagy bevállal egy magas tarifacsomagot, a közepes mértékű kedvezményért! Ha meg leesett és azért romlott el azt nem is értem miért egy nyilvános fórumon kell hangoztatni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #45525 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek !
Majd ha megyek érte akkor kiderül, hogy teccik-e a végeredmény vagy nem... és aszerint lépek tovább
/am. a telefonnak komolyabb baja nem volt, de idegesítő az, hogy leesés után nem tudtam telefonálni egész nap mert nem volt térerő (piros x ahol a térerőt mutatja, és hívást akartam kezdeményezni és azt írta ki, hogy nincs elérhető hálózat... azt LTE -m is volt korábban ahol lakom, tuti valami antenna baja van, a kijelző meg azért nem reagállt , mert az elején a szenzor vagy haldoklott, vagy a fólia kicsit rálógott amit ráraktam +ba, na majd kiderül.. garis készülék így nem kokányolom meg inkább)
/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #45522 üzenetére
Azt hittem, hogy ha törik akkor egyből cserélik (és nem javítják) csak önrészt kell lerakni az asztalra (de akkor ez is elsiklott felettem, nem néztem meg rendesen)
/kb. ennek a biztinek akkor van értelme, ha már kifutott termék amire kötöttem és javítani se tudják, mert nincs hozzá alkatrész, vagy hasonló/ lopásra nem kötöttem, csak minden sérülésre...
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pepe091 #45345 üzenetére
Nem néztem bele, de akkor nem megbízható az Asus mint "telefon" .. hmm
A mai világba a telefonok túl (okosak) és sok fajta van... így eléggé bizonytalan a jó vétel ...
Holnap T-Pontba megmondják, mik a lehetőségeim és ésszerű keretek közt majd döntök valahogy (ezt szervízből nem kérem vissza, mindenképp cseréltetni akarom újra vagy ha lehet akkor hasonló spec.-el megegyező másik telóra (ami kb. kizárt) - Asus Padfone 2 -re pl. 2év teljeskörű gari van míg a Sony xPeria Z -re csak 1év + 1év készülékgarancia (félek, hogy ezt nem fogják gyári gariba cserélni és +12k -ba fog fájni nekem egy új Z) , de majd kiderül./jövő zenéje/
L
-
k-adi
nagyúr
válasz
pepe091 #45316 üzenetére
Köszönöm a választ, mindjárt meg is lesem ezt a kombinációt.
@többieknek:
A szót pedig nem sértésnek szántam, csak a tapasztalatom azt mutatja nekem, hogy ha nem rövidítem és kiírom rendesen a szót akkor is sokan sajnos sértésnek értelmezik, félre értik. De még egyszer hangsúlyozom, hogy nem bántás miatt írtam le a szót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vicces képek
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- További aktív témák...
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- Fuji 33mm f/1.4 WR obi
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest